Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 746
Για καμιά πίπα καμιά στο Σκλαβενίτη τι προτείνετε, κ τι δωράκι θέλει ;; Ευχαριστώ
Στο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .Καλησπέρα στην παρέα …!!!
Κατεβαίνω παιδιά με την νταλίκα δυο φορές την ευδομαδα στην Αθήνα , πιο συχνά διανυκτερεύω στον Ασπρόπυργο , υπάρχει τίποτα εδώ τριγύρω και για εμάς ;;;
Τσιμπουκορουφηγμα με όλα μέσα.Φραπές με καλαμάκι τι σημαίνει στο bou?
Φοβάσαι που τις βλέπειςΣτο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .
Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακιΚύριοι the war is over..στον Σκλαβενίτη απέξω από όσο είδα ήταν μια αξιοπρεπή παρουσία βέβαια δεν σταμάτησα ήμουν με την κοπέλα μου ότι πρόλαβα να δω εκείνη την στιγμη
το δινει το κωλαρακι?Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
Πότε επανεμφανίστηκε;;; Είχε χαθεί για καιρό!!! Είναι αυτή η σκούρα με τα γυαλιά;;;Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
Είναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
Όχι Σκαραμαγκά καμία σχέση...εγώ λέω στο σκαλβενιτη το σουπερμάρκετ στο ικονιοΕίναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.