Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 826
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δευτέρα 21:40 πέρασμα απο το σημείο και η Ισαμπέλλα στην πιο κάτω απο την τράπεζα γωνία. Προς τον ηλεκτρικό, μπροστά στο ζαχαροπλαστείο και μάλιστα οχι στο πεζοδρόμιο.
Καιροφυλακτούσε στο σχετικά ήσυχο πλαινό στενό !
Μέχρι να πλησιάσω είχε ορμήξει συναγωνιστής με το αυτοκίνητο.
Κρίμα που δεν πρόλαβα. Φαινόταν φρέσκια και ανανεωμένη στο πρόσωπο, χωρίς το βαριεστημένο ύφος, αλλά με το γνωστό ντύσιμο. (Μπεζ γούνινο πάνω και τιγρέ παντελόνι)
την επομενη φορα σε θελω πιο γρηγορο αρπακτικο...

blagman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
28
Πόντοι
0
Συναγωνιστες επειδη ειμαι Πειραιωτης περναω συχνα απο το σημειο που κανει η κιουρια πιατσα!!!Καθεται επι της Ναυραρινου στο πλατυσκαλο της Alpha bank.Δεν θελω να κρινω προτιμησεις φιλων,αλλα που ειδατε το ωραιο δερματακι και το ωραιο σωμα απορω...Η γυναικα ειναι milfogilf προς το πουρατζα.Φανταστειτε ειχε φυγει η κιουρια που εσπρωχνα διακοπες το καλοκαιρι και παλι προτιμησα να την βγαζω στο χειροκινητο παρα να δωσω λεφτα για την Ιζαμπελα....Μπορει να ειναι φανταστικη στο κρεββατι,αλλα ξαναλεω μιλαμε για πουρατζα!!!Και δεν πεφτω εξω περναω καθε μερα σχεδον διπλα της!!!Αν εισαστε λατρεις του ειδους βουρ!!!Αλλιως μην κανετε τον κοπο!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Συναγωνιστες επειδη ειμαι Πειραιωτης περναω συχνα απο το σημειο που κανει η κιουρια πιατσα!!!Καθεται επι της Ναυραρινου στο πλατυσκαλο της Alpha bank.Δεν θελω να κρινω προτιμησεις φιλων,αλλα που ειδατε το ωραιο δερματακι και το ωραιο σωμα απορω...Η γυναικα ειναι milfogilf προς το πουρατζα.Φανταστειτε ειχε φυγει η κιουρια που εσπρωχνα διακοπες το καλοκαιρι και παλι προτιμησα να την βγαζω στο χειροκινητο παρα να δωσω λεφτα για την Ιζαμπελα....Μπορει να ειναι φανταστικη στο κρεββατι,αλλα ξαναλεω μιλαμε για πουρατζα!!!Και δεν πεφτω εξω περναω καθε μερα σχεδον διπλα της!!!Αν εισαστε λατρεις του ειδους βουρ!!!Αλλιως μην κανετε τον κοπο!

:2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
;) ελα ρε...τα παραλες μου φαινεται. Δεν θα την εβλεπα 2η φορα (αν και η πιπα ηταν Α+) , αλλα οχι και πουρατζα....Ομως εχω να κανω μια προταση..

το τηλεφωνο της Ισαμπελας το εχω στειλει σε 25 συναγωνιστες με ΠΜ που το ζητουσαν σα τρελλοι. Ουτε ενας δεν ποσταρε εμπειρια ( :jerking: ) Να δουμε και αυτοι οι μαγκες τι λενε...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:μονο πιπα και τιποτε αλλο . Αλλα στην πιπα ειναι πολυ καλη.... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Xθες Κυριακη κατά τις 11.30 το πρωι η Ιζαμπελα καθοταν στο μαρμαρο της τραπεζας καπνιζοντας και περιμενοντας πελατη , φορουσε μινι φορεματακι και καλτσον πολυχρωμο μοντερνο.δυστυχως και παλι δεν ημουν μονος και απλα και διακριτικα την κοιταζα το ιδιο και αυτή αλλα τοσο αδιάκριτα που η συνοδος μου το σχολιασε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Xθες Κυριακη κατά τις 11.30 το πρωι η Ιζαμπελα καθοταν στο μαρμαρο της τραπεζας καπνιζοντας και περιμενοντας πελατη , φορουσε μινι φορεματακι και καλτσον πολυχρωμο μοντερνο.δυστυχως και παλι δεν ημουν μονος και απλα και διακριτικα την κοιταζα το ιδιο και αυτή αλλα τοσο αδιάκριτα που η συνοδος μου το σχολιασε.

Τύπε πως ήσουνα ντυμένος  :rolleyes: :think: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
πρωινες ωρες παιζει τιποτα εκει γυρω?

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
παιδια τι ωρες τημ πετυχαινουμε την κυρια εκει συνηθως

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μπλουτζην παντελονι , μαυρο πουκαμισο , μαυρο μπουφαν ,παπυτσια αθλητικα μαυρα .
Εχει σημασια ???

Έλα ρε τύπε που χάθηκες  :rolleyes: :think:.Σχεδόν ένα μηνά μετά απάντησες  :S :grin:.Τύπε όταν πας για Ιζαμπέλα να φορέσεις πάλι τα ίδια  :orchestra: :grin: :grin:

stratiotis03

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον θα ειμαι γκαντεμης δεν εχω αλλη εξηγηση!!!χαχαχα 4 φορες την συναντησα και την προλαβε αλλος αγωνιστης αυτα δεν γινονται ουτε σε ταινια!!!! :2funny: Θα κατεβω Πειραια και κυριακη μηπως αλλαξω την γκαντεμια !! :erection:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Συναντηση με Ιζαμπελλα πριν λιγες μερες:

Εκεινο το απογευμα ειχα πιει 3-4 τσιπουρακια κ κατεβαινοντας απο Αθηνα για Πειραια μου μπηκε η ιδεα να παρω Ιζαμπελλα. Ηταν 6 το απογευμα περιπου. Την βρηκα λοιπον στο γνωστο στεκι της κ της ειπα "Εισαι η Ιζαμπελλα ; Παμε για συναντηση;" Αποκριθηκε θετικα κ ετσι πηγαμε στο καλτ ξενοδοχειο Σπαρτη. Εκει ανεβηκαμε κ πηραμε ενα δωματιο. Μπαινοντας μεσα στο δωματιο ενιωσα την μεγιστη καλτιλα  ! Ενιωσα σαν να βρισκομαι σε 3ης κατηγοριας @@@ρδελο του μεταξιου! Επισης πολυ κρυο ! Ζητησαμε μια σομπιτσα απο τον Νικηφορο τον ρεσεπτιονιστ αλλα δυστηχως δεν ειχε. Η Ιζαμπελλα οταν γδυθηκε δεν μου αρεσε το σωμα της. Μου θυμησε 50+ ετων γυναικες. Πεσμενο αρκετα. Την εβαλα να με πιπωσει γιατι δεν θα μπορουσα να προχωρησω σε κατι αλλο μαζι της. Ηταν δεκτικη κ καλη τουλαχιστον στην πιπα. Τελειωσα μετα απο λιγα λεπτα κ μετα απο λιγο ντυθηκαμε κ φυγαμε. Συνολικο κοστος 30 ευρω (20 ευρω η Ιζαμπελλα κ 10 στο ξενοδοχειο.) Δυσκολα θα την ξαναπαρω. Για πολυ σκληροπυρηνικους καλτ χυστες κ μονο !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μύστη μου πορνο-ρισπεκτ για την επιλογή σου να φορτώσεις Ιζαμπέλα στο υπερ-καλτ χοτέλι ''ΣΠΑΡΤΗ''  :rockon: :rockon: :hi: :kneel:.Μήπως τσέκαρες γενικά τι έπαιζε εκεί μέσα  :rolleyes: :uglystupid:,εμένα μου θύμισε κάτι από γηροκομείο ή ψυχιατρείο σε μια βόλτα που έκανα καθώς έφευγα από το δωμάτιο  :wanker: :wanker: :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
οντως κ εμενα μου θύμισε κάτι από γηροκομείο

Stories