astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Γιατι ? θα θυμαται τι φορουσαΈλα ρε τύπε που χάθηκες .Σχεδόν ένα μηνά μετά απάντησες :S .Τύπε όταν πας για Ιζαμπέλα να φορέσεις πάλι τα ίδια
Γιατι ? θα θυμαται τι φορουσαΈλα ρε τύπε που χάθηκες .Σχεδόν ένα μηνά μετά απάντησες :S .Τύπε όταν πας για Ιζαμπέλα να φορέσεις πάλι τα ίδια
Μπραβο !!! η απολυτη επιλογή καλτυλας !!!!!Συναντηση με Ιζαμπελλα πριν λιγες μερες:
Εκεινο το απογευμα ειχα πιει 3-4 τσιπουρακια κ κατεβαινοντας απο Αθηνα για Πειραια μου μπηκε η ιδεα να παρω Ιζαμπελλα. Ηταν 6 το απογευμα περιπου. Την βρηκα λοιπον στο γνωστο στεκι της κ της ειπα "Εισαι η Ιζαμπελλα ; Παμε για συναντηση;" Αποκριθηκε θετικα κ ετσι πηγαμε στο καλτ ξενοδοχειο Σπαρτη. Εκει ανεβηκαμε κ πηραμε ενα δωματιο. Μπαινοντας μεσα στο δωματιο ενιωσα την μεγιστη καλτιλα ! Ενιωσα σαν να βρισκομαι σε 3ης κατηγοριας @@@ρδελο του μεταξιου! Επισης πολυ κρυο ! Ζητησαμε μια σομπιτσα απο τον Νικηφορο τον ρεσεπτιονιστ αλλα δυστηχως δεν ειχε. Η Ιζαμπελλα οταν γδυθηκε δεν μου αρεσε το σωμα της. Μου θυμησε 50+ ετων γυναικες. Πεσμενο αρκετα. Την εβαλα να με πιπωσει γιατι δεν θα μπορουσα να προχωρησω σε κατι αλλο μαζι της. Ηταν δεκτικη κ καλη τουλαχιστον στην πιπα. Τελειωσα μετα απο λιγα λεπτα κ μετα απο λιγο ντυθηκαμε κ φυγαμε. Συνολικο κοστος 30 ευρω (20 ευρω η Ιζαμπελλα κ 10 στο ξενοδοχειο.) Δυσκολα θα την ξαναπαρω. Για πολυ σκληροπυρηνικους καλτ χυστες κ μονο !
Γιατι ? θα θυμαται τι φορουσα
Γιατι δε γραφει τις οδους σε κανενα δρομο στον Πειραια οπως στην Αθηνα;Ξερει κανεις;Τι πραμα ειναι αυτο;Αμα δε ξερεις απο τη περιοχη χανεσαι.
Για μενα αξιζει...για αυτα που μου κανει.αφήστε την να πεσει στη θαλασσα δεν αξιζει ουτε για 5ευρο...
επρεπε να ρωταγες.....πρεπει να περασω μια μερα να δω!στα φανάρια της Γούναρη και Ποσειδώνος υπάρχει τα απογεύματα μια πιτσιρίκα γύρο στα 20 ... και κάνει βόλτες από τα ΜΑΚΤΑΝΑΛΣ έως το φανάρι της Γούναρη ... και κάθετε έξω από το γωνιακό καφέ στο φανάρι , την έχω δει να μιλεί και με την Ισόπαλα ... ξέρει κανένας τι παίζει ....
χθες την είδα κατά της 8.30 το βραδύ .. η Ιζαμπελα ήταν στην τράπεζα ..
μην πας φιλε...επρεπε να ρωταγες.....πρεπει να περασω μια μερα να δω!
Φιλε ακου να σου πω κατι...μπορει να μην ειμαι Πειραιωτης αλλα ειμαι σε θεση να σου πω πως εκει κατω δεν παιζει τετοιο πραγμα. Το λιμανι το εμαθα απ'εξω και ανακατωτα το καλοκαιρι οταν εψαξα να βρω την Ιζαμπελλα. Η δουλεια αυτη μου πηρε 2 μηνες και ολες τις ωρες της ημερας και νυχτας)Ειδα τι παιζει εκει κατω και γυρω γυρω απο το λιμανι. Ουτε σε στασεις λεοφωρειων που λενε ουτε απ'εξω απο Σπαρτη, ουτε γυρω γυρω απο το τετραγωνο αυτο. Τιποτα φιλε. Αν υπηρχε, με τοσο χιλιομετρα που εγραψα εκει κατω, θα το ηξερα. Το μονο που ειδα οταν εκανα το γυρω του λιμανιου για 3 βραδιες ηταν ενα μπαρ(περιπου στο υψος τω κρουαζιερων εξωτερικου) που απ'εξω καθονταν 4 καλα κομματια αλλα σε τετοια δεν παω και δεν εχω αποψη. Αρα απο καλντερια τιποτα φιλε. Αν καποιος ειδε μια γυναικα ντυμενη προκλητικα να βολταρει, δεν σημαινει τιποτα. (δες και θεμα για Σκλαβενιτη-καποιος κατι ειπε και τελικα τιποτα φιλε μου) Η πουτανοφορα μου ,εχει γραψει απιστευτα νουμερα χιλιομετρων σε Αθηνα+Πειραια αλλα και εκτος Αθηνων...Μεχρι αεροδρομιο. Τα εχω ψαξει ΟΛΑ!!μαν παω?ξερεις τιποτα?πες!!
Φιλε ακου να σου πω κατι...μπορει να μην ειμαι Πειραιωτης αλλα ειμαι σε θεση να σου πω πως εκει κατω δεν παιζει τετοιο πραγμα. Το λιμανι το εμαθα απ'εξω και ανακατωτα το καλοκαιρι οταν εψαξα να βρω την Ιζαμπελλα. Η δουλεια αυτη μου πηρε 2 μηνες και ολες τις ωρες της ημερας και νυχτας)Ειδα τι παιζει εκει κατω και γυρω γυρω απο το λιμανι. Ουτε σε στασεις λεοφωρειων που λενε ουτε απ'εξω απο Σπαρτη, ουτε γυρω γυρω απο το τετραγωνο αυτο. Τιποτα φιλε. Αν υπηρχε, με τοσο χιλιομετρα που εγραψα εκει κατω, θα το ηξερα. Το μονο που ειδα οταν εκανα το γυρω του λιμανιου για 3 βραδιες ηταν ενα μπαρ(περιπου στο υψος τω κρουαζιερων εξωτερικου) που απ'εξω καθονταν 4 καλα κομματια αλλα σε τετοια δεν παω και δεν εχω αποψη. Αρα απο καλντερια τιποτα φιλε. Αν καποιος ειδε μια γυναικα ντυμενη προκλητικα να βολταρει, δεν σημαινει τιποτα. (δες και θεμα για Σκλαβενιτη-καποιος κατι ειπε και τελικα τιποτα φιλε μου) Η πουτανοφορα μου ,εχει γραψει απιστευτα νουμερα χιλιομετρων σε Αθηνα+Πειραια αλλα και εκτος Αθηνων...Μεχρι αεροδρομιο. Τα εχω ψαξει ΟΛΑ!!
ΥΓ για να σας γλυτωσω χιλιομετρα και ωρα αν θελετε μπορω να σας δωσω το τηλεφωνο της Ισαμπελλας να την ρωησετε κατευθειαν...
Φιλε ακου να σου πω κατι...μπορει να μην ειμαι Πειραιωτης αλλα ειμαι σε θεση να σου πω πως εκει κατω δεν παιζει τετοιο πραγμα. Το λιμανι το εμαθα απ'εξω και ανακατωτα το καλοκαιρι οταν εψαξα να βρω την Ιζαμπελλα. Η δουλεια αυτη μου πηρε 2 μηνες και ολες τις ωρες της ημερας και νυχτας)Ειδα τι παιζει εκει κατω και γυρω γυρω απο το λιμανι. Ουτε σε στασεις λεοφωρειων που λενε ουτε απ'εξω απο Σπαρτη, ουτε γυρω γυρω απο το τετραγωνο αυτο. Τιποτα φιλε. Αν υπηρχε, με τοσο χιλιομετρα που εγραψα εκει κατω, θα το ηξερα. Το μονο που ειδα οταν εκανα το γυρω του λιμανιου για 3 βραδιες ηταν ενα μπαρ(περιπου στο υψος τω κρουαζιερων εξωτερικου) που απ'εξω καθονταν 4 καλα κομματια αλλα σε τετοια δεν παω και δεν εχω αποψη. Αρα απο καλντερια τιποτα φιλε. Αν καποιος ειδε μια γυναικα ντυμενη προκλητικα να βολταρει, δεν σημαινει τιποτα. (δες και θεμα για Σκλαβενιτη-καποιος κατι ειπε και τελικα τιποτα φιλε μου) Η πουτανοφορα μου ,εχει γραψει απιστευτα νουμερα χιλιομετρων σε Αθηνα+Πειραια αλλα και εκτος Αθηνων...Μεχρι αεροδρομιο. Τα εχω ψαξει ΟΛΑ!!
ΥΓ για να σας γλυτωσω χιλιομετρα και ωρα αν θελετε μπορω να σας δωσω το τηλεφωνο της Ισαμπελλας να την ρωησετε κατευθειαν...
1. πες μας ωρες να παμε να την παρουμε για surfing.TON ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΞΑΝΑ ..
1. πες μας ωρες να παμε να την παρουμε για surfing.
2. Ολη η Αθηνα και τα περιχωρα γεματο πουτανες που ερχονται και φευγουν ειναι...Δεν μου λεει τιποτα....Η μαλλον μου λεει και επιβαιβεωνει αυτο που ειπα οτι πουταν-γιοκ εκει κατω...
Η Ισαμπελα επειδη εχει αρρωστο σπιτι, δεν εχει νορμαλ ωραρια. Αν ισχυει το ιδιο ωραριο και για την αλλη τοτε ζητω που καηκαμε.
Αλλα οπως και να εχει την παιρνω τηλεφωνο και μου λεει. Και θα δοκιμασω (αν βλεπεται) και θα ενημερωσω το νημα....