Η πουτανες κι τρελλός εχουν τις τύχες τις καλές!επειδή ειμαι κάτι ΓΩ απ την περιοχη. Θα θελα να σας πω οτι πριν καποια χρονια εκανε ή νομιζε οτι εκανε πιατσα μια γρια η οποια ηταν τρελη!ειχε και μια βουρτσα και χτενιζοταν εκει στο δρόμο!αυτα γινοντουσαν μέρα μεσημερι!την έβλεπες και σε έπιαναν τα γελια οχι καυλες!δεν ειχα δει ποτε κάποιον να την ψωνιζει θα πρεπει να είχε πολυ ιιδιαιτερα γουστα ο πελατης για να παει με αυτή!παντως να θυμισω στους γνώστες της περιοχης οτι 2 φαναρια μετα ειναι το αστυνομικό Τμήμα δε νομιζω να την αφηναν ετσι μέρα μεσημέρι!!!και απέναντι από Σκλαβενίτη που πάνε οικογένειες παιδια κλπ!αυτα απο μενα!ηταν χρονια εκει αλλα μαλλον ήταν τρελλή οχι τανα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 826
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μάγκες χτες το απόγευμα γύρω στις 19:30 πέρασα από Σκαραμαγκά κι ήταν 2 καλά, μια πιο αδύνατη κ μια πιο "μπαμπάτσική" με μαύρα φορεματάκια. Στέκονταν απέναντι από το Revoil, πριν το φανάρι στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αν ειναι αυτες που καθονται εκει που σκαει η γεφυρα, φολες....Μάγκες χτες το απόγευμα γύρω στις 19:30 πέρασα από Σκαραμαγκά κι ήταν 2 καλά, μια πιο αδύνατη κ μια πιο "μπαμπάτσική" με μαύρα φορεματάκια. Στέκονταν απέναντι από το Revoil, πριν το φανάρι στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 3.057
Μάγκες χτες το απόγευμα γύρω στις 19:30 πέρασα από Σκαραμαγκά κι ήταν 2 καλά, μια πιο αδύνατη κ μια πιο "μπαμπάτσική" με μαύρα φορεματάκια. Στέκονταν απέναντι από το Revoil, πριν το φανάρι στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
Ειναι πολυ καιρο και οι δυο εκει.Η ψηλη μου αρεσε γιατι εχει βυζαρες.Δεν εχω δοκιμασει αλλα μια φορα που σταματησαμου ειπε τα εξης...
50 ευρο για μιση ωρα σε ξενοδοχειο,το μπανιο μου ειναι 15 λεπτα.
100 ευρο για μια ωρα 5 λεπτα το μπανιο μου
50 ευρο για 10 λεπτα στο γκαβατζα αν δεν θες να πληρωσεις ξενοδοχειο...και εκλεισε με το κλασσικο...''ελα θα περασεις καλα''
stratiotis03
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !!!! Σαν κάτοικος Κερατσινίου θα πω στον συναγωνιστή οτι δεν εχω δει τιποτα στην περιοχή του Περάματος......Την Ισαβέλα προσπάθησα πολλές φορες να την βρω αλλα τίποτα εχω κανει άπειρες βόλτες αλλα μάλλον εχει ζητήσει και εγω εχω την γκαντεμιά μεσα μου χαχαχαχαχα..... κρίμα να μην εχουμε και εμεις οι πειραιωτες τις δικες ξεπετες κοντα και σταθερα.
ermis68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 83
- Πόντοι
- 10
Hi Πέρασμα Πέμπτη βράδυ 21.00 παρά.
Απέναντι απο το Σπάρτη μια γυναίκα με μαύρη παντελόνα όρθια δίπλα σε ενα κάδο να κάνει κίνηση σαν να κατουράει όρθια ή να φτιάχνει κατι στο μουνί της!!! +
Με μια καλύτερη ματιά αναγνωρίζω την Ισαβέλα. Boobies
Μέχρι να παρκάρω είχε απομακρυνθεί προς ηλεκτρικό.Την βλέπω να βγαίνει απο Γρηγόρη και να πηγαίνει προς Everest όπου έπιασε ατελείωτη συνομιλία με εναν παππού . Angry
21.20 και ακόμα δεν είχε ξεκολλήσει. Tickedoff
Επιστρέφοντας στο αμάξι τι να δω !? Κοσμοσυρροή στο Σπάρτη.
Τύπος αραχτός στο μπαλκόνι πάνω απο την είσοδο, ζευγαράκι 55 + πιασμενοι χεράκι να κοντοστέκονται και να μπαίνει η γυναίκα μέσα, Van να παρκάρει απέναντι οπου ζευγάρι με παιδί μπήκαν και αυτοί στο hoteli.
(Παρτυ έχουν αναρωτιέμαι?) Orchestra
Αξιοσημείωτο πως πίσω μου ερχόταν τσιγγανοειδές ταλαιπωρημένο ψηλο και αδύνατο Θήλυ, ηλικίας πέριξ των 30-35 που φαινόταν να ψάχνεται για επαφή, την οποία δίστασα εχοντας δει πριν στην γωνία του ζαχαροπλαστείου εναν ρομά να κόβει κίνηση αραχτός σε παπάκι.
Η τύπισα αφου έφτασε στην πάνω γωνία επέστρεψε πρός Δελφίνι μεριά συνεχίζοντας να ψάχνεται.
Πέρασμα για τελευταία φορά απο Everest και ακόμα η Ισαβέλα ηταν με τον παππού. Angry
Απέναντι πίσω απο περίπτερο προς το λιμάνι, χοντρή ξανθιά κρεβατογεμίστρα, Knockin' Boots έντονα βαμμένη με κίτρινο μίνι φόρεμα ειχε σταυρώσει τις μπουτάρες της καθισμένη σε πλαστική καρέκλα ενω μπροστά της 2 τύποι, προφανώς υπο την επήρεια ουσιών, έστηναν ενα τραπεζάκι.
Καλτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Smiley Headbaning!
Απέναντι απο το Σπάρτη μια γυναίκα με μαύρη παντελόνα όρθια δίπλα σε ενα κάδο να κάνει κίνηση σαν να κατουράει όρθια ή να φτιάχνει κατι στο μουνί της!!! +
Μέχρι να παρκάρω είχε απομακρυνθεί προς ηλεκτρικό.Την βλέπω να βγαίνει απο Γρηγόρη και να πηγαίνει προς Everest όπου έπιασε ατελείωτη συνομιλία με εναν παππού . Angry
Τύπος αραχτός στο μπαλκόνι πάνω απο την είσοδο, ζευγαράκι 55 + πιασμενοι χεράκι να κοντοστέκονται και να μπαίνει η γυναίκα μέσα, Van να παρκάρει απέναντι οπου ζευγάρι με παιδί μπήκαν και αυτοί στο hoteli.
Αξιοσημείωτο πως πίσω μου ερχόταν τσιγγανοειδές ταλαιπωρημένο ψηλο και αδύνατο Θήλυ, ηλικίας πέριξ των 30-35 που φαινόταν να ψάχνεται για επαφή, την οποία δίστασα εχοντας δει πριν στην γωνία του ζαχαροπλαστείου εναν ρομά να κόβει κίνηση αραχτός σε παπάκι.
Η τύπισα αφου έφτασε στην πάνω γωνία επέστρεψε πρός Δελφίνι μεριά συνεχίζοντας να ψάχνεται.
Πέρασμα για τελευταία φορά απο Everest και ακόμα η Ισαβέλα ηταν με τον παππού. Angry
Απέναντι πίσω απο περίπτερο προς το λιμάνι, χοντρή ξανθιά κρεβατογεμίστρα, Knockin' Boots έντονα βαμμένη με κίτρινο μίνι φόρεμα ειχε σταυρώσει τις μπουτάρες της καθισμένη σε πλαστική καρέκλα ενω μπροστά της 2 τύποι, προφανώς υπο την επήρεια ουσιών, έστηναν ενα τραπεζάκι.
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Hi Πέρασμα Πέμπτη βράδυ 21.00 παρά.
αχαχαχα αυτό που τις βλέπεις να ψάχνονται είναι μπαμπεσία έχω φάει κάτι νύλες εκεί και έτρεχα σαν τον μαλακα μετά αχαχαχαχαχα
όσο για την καλτιλα στο επιβεβαιώνω έχει αυξηθεί προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ σε αυτήν την κατάσταση τον πειραιά πάντως του δίνει άλλη μοιροδία
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αν θες βοηθεια με Ισαμπελα, μου λες. ;)Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !!!! Σαν κάτοικος Κερατσινίου θα πω στον συναγωνιστή οτι δεν εχω δει τιποτα στην περιοχή του Περάματος......Την Ισαβέλα προσπάθησα πολλές φορες να την βρω αλλα τίποτα εχω κανει άπειρες βόλτες αλλα μάλλον εχει ζητήσει και εγω εχω την γκαντεμιά μεσα μου χαχαχαχαχα..... κρίμα να μην εχουμε και εμεις οι πειραιωτες τις δικες ξεπετες κοντα και σταθερα.
Giorgos2000
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειμε καινουργιοσ στο σαιτ σασ διαβαζο και ενιμερονομε θελο να ροτισο ποσ στελνουμεμνμ για εροτισεισ και οτι αλο μασ ενδιαφερι ευχαριστοΑστα φιλε τιποτα. Ουτε στο κεντρο ,ουτε στις συνοικιες και ειναι ψαγμενο αυτο που σου λεω. Για αυτο μην ψαχνεις αδικα.
Κυριοι καλησπερα. Ο Πειραιας μαλλον ειναι ζωντανος. Στον ηλεκτρικο απεναντι κυκλοφοραει μελαχρινη ψηλη περιπου 35 χρ με μαλλι ως τη μεση (βουλγαρα ισως) και βολταρει τα τετραγωνα γυρω γυρω συνεχεια, πρωινες ωρες. Θα προσπαθησω συντομα να τεκμηριωσω με φωτο και επιπλεον στοιχεια τα παραπανω. Αν συναγωνιστης περναει απο εκει πρωινα ας εχει το νου του για να σιγουρεψουμε την πληροφορια.
Κυριοι καλησπερα. Ο Πειραιας μαλλον ειναι ζωντανος. Στον ηλεκτρικο απεναντι κυκλοφοραει μελαχρινη ψηλη περιπου 35 χρ με μαλλι ως τη μεση (βουλγαρα ισως) και βολταρει τα τετραγωνα γυρω γυρω συνεχεια, πρωινες ωρες. Θα προσπαθησω συντομα να τεκμηριωσω με φωτο και επιπλεον στοιχεια τα παραπανω. Αν συναγωνιστης περναει απο εκει πρωινα ας εχει το νου του για να σιγουρεψουμε την πληροφορια.
Μήπως εννοείς την Ιζαμπέλα;
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Η Ιζαμπελα ειναι γκιλφ και ξανθια... Καποια αλλη θα εννοει ο φιλος...
Η Ιζαμπελλα ακομα πιατσαρει εκει???
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
κανει και βιζιτες και ΔΕΝ ειναιι gilf!!! ολο μαλακιες εδω μεσα διαβαζω!!!!!!!!!Η Ιζαμπελα ειναι γκιλφ και ξανθια... Καποια αλλη θα εννοει ο φιλος...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αν θες τηλ. μου λες....αλλα να ξερεις οτι εχω κανει σχολιο συναντησης και δεν ειναι και οτι καλυτερο....αν την πετυχεις στην τρελα της, τη γαμησες!!! θες ασπιδες για αυτια η να εισαι ετοιμος να της χωσεις παγωτο πριν μιλησει!Πέρασμα Νο. 30 για ιζαμπελα και αυτη πουθενα..καποιος να βοηθησει??
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τωρα αυτο εσυ το λες ενημερωση η δοκιμη gps στον κωλο της Ισαμπελλας? Ρε πας καλα ? Τι μας ενδιαφερει ποσοι πυρφοροι ηταν εξω απο την Σπαρτη η τι εκαναν? Θα εχεις μπερδευτει μαλλον .....το φορουμ ειναι να ενημερωνουμε για εμπειριες εντος Σπαρτης και οχι εκτος!!!!!!Hi Πέρασμα Πέμπτη βράδυ 21.00 παρά.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αλλος παπαρας εδω!!! Ρε φιλε ο Πειραιας ειναι νεκρος! Τα εχουμε πει αυτα!~ Αν εσυ βρεις κατι δεν θα λες "θα παω να δω και θα σας πω". Απλα θα πας θα γαμησεις και τοτε θα μας πεις! Κανε και κανενα γυρω εξω απο τα διεθνη-φιλικη συμβουλη σου δινω!Κυριοι καλησπερα. Ο Πειραιας μαλλον ειναι ζωντανος. Στον ηλεκτρικο απεναντι κυκλοφοραει μελαχρινη ψηλη περιπου 35 χρ με μαλλι ως τη μεση (βουλγαρα ισως) και βολταρει τα τετραγωνα γυρω γυρω συνεχεια, πρωινες ωρες. Θα προσπαθησω συντομα να τεκμηριωσω με φωτο και επιπλεον στοιχεια τα παραπανω. Αν συναγωνιστης περναει απο εκει πρωινα ας εχει το νου του για να σιγουρεψουμε την πληροφορια.
ermis68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 83
- Πόντοι
- 10
Ρε Ζadren καλά που βρίσκεσαι και συ να διδάξεις δημοσιογραφία και το πότε και πως πρέπει να το γράφουμε.
Θα μπορούσαμε να σου γράψουμε απλά : Άντε ρε από δω που θα προσλάβεις τους χρήστες του bourdela, λέγοντας μαλάκας ο ένας, παπαριές ο δεύτερος, ηλιθιομάρες ο τρίτος και πάει λέγοντας. Όμως αυτά επιστρέφονται απαξιωτικά στα μούτρα σου, ανώνυμε και δήθεν.
Απλά σου ζητάμε λοιπόν : Αι χάσου μυρμηγκάκι.
ΥΓ: Μιας και το 'φερε η κουβέντα έκανες σχόλιο σε Post μετά από 4 μήνες ?! Πόσο ληγμένος είσαι ρεεε??
Σε είχανε κλεισμένο κάπου τόσους μήνες ή τώρα σου έβαλαν κάρβουνο ??!
Θα μπορούσαμε να σου γράψουμε απλά : Άντε ρε από δω που θα προσλάβεις τους χρήστες του bourdela, λέγοντας μαλάκας ο ένας, παπαριές ο δεύτερος, ηλιθιομάρες ο τρίτος και πάει λέγοντας. Όμως αυτά επιστρέφονται απαξιωτικά στα μούτρα σου, ανώνυμε και δήθεν.
Απλά σου ζητάμε λοιπόν : Αι χάσου μυρμηγκάκι.
ΥΓ: Μιας και το 'φερε η κουβέντα έκανες σχόλιο σε Post μετά από 4 μήνες ?! Πόσο ληγμένος είσαι ρεεε??
Σε είχανε κλεισμένο κάπου τόσους μήνες ή τώρα σου έβαλαν κάρβουνο ??!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις