You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 826
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ε, και? επειδη την ειδε καποιος να καλντερίζει μια νυχτα ξαστεριας δεν παει να πει πως θα περιμενει και σενα....ξαναπερνα!Καλησπέρα σάς πέρασα έξω από Χαρμανη και δεν υπήρχε τίποτα.
spankingz_abroad
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Στείλε αν εχεις το κινητό της pm...υπαρχει η Ισαμπελα εκει κατω στο καλντεριμι...
μια χαρα ..
αμαξι η χοτελ...
spankingz_abroad
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Εδώ και μέρες πάντως τίποτα στον Πειραιά...εξαφανιζόλ η Ιζαμπελα.
apso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασες την τύπισα στην Πέτρου Ράλλη;
Οχι φιλε. Εχω παντελης αγνοια για το τι παιζει για αυτο και εγραψα!
apso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε, την αναφέρουν κυριολεκτικά στην προηγούμενη σελίδα. Διαβάζεις τίποτα πριν μπεις να ρωτήσεις;
Ειδα που γραψανε απο κατω οτι μαλλον δεν ισχυει κατι και δεν ασχοληθηκα!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Μάγκες το βράδι της Παρασκευής κατά τις 01:00 τσέκαρα μπροστά στον μεγάλο σκλαβενίτη του κερατσινίου (επί της λ.δημοκρατίας) ένα ωραίο μαυράκι με λευκή μπλούζα,μαύρη φούστα και λευκές μπότες μα περιμένει ακριβώς μπροστά στο πάρκινγκ.Το σημείο έχει αναφερθεί και παλιότερα από συναγωνιστές και απ'ότι φαίνεται συνεχίζει να έχει κινητικότητα
και εγώ το έχω δει αυτό αλλά δεν μου γέμισε το μάτι την έχω δει και 12 η ώρα... Είναι χρονιά πιάτσα εκεί παλιά ήταν μια άλλη τώρα θα έχει πάρει σύνταξηΜάγκες το βράδι της Παρασκευής κατά τις 01:00 τσέκαρα μπροστά στον μεγάλο σκλαβενίτη του κερατσινίου (επί της λ.δημοκρατίας) ένα ωραίο μαυράκι με λευκή μπλούζα,μαύρη φούστα και λευκές μπότες μα περιμένει ακριβώς μπροστά στο πάρκινγκ.Το σημείο έχει αναφερθεί και παλιότερα από συναγωνιστές και απ'ότι φαίνεται συνεχίζει να έχει κινητικότητα
ναι το ξέρω φίλε μου ευχαριστώ για την ενημέρωση πειραια έχει νεκρά μόνο Αθήνα Γλυφάδα από εκεί έχει τα καλά!!! Πέρασα και έπαθα πλάκα!!!πειραια δεν παιζει τιποτα!!μονο Πέτρου Ράλλη στον χαρμάνι ακριβός απ'εξω αλλα δεν το συστήνω μακρια!πεταμένα λεφτα!!
Προχτές το βράδυ σε βόλτα, ακριβώς πανω στη στροφή μετά το Βίλατζ Φαλήρου, στο Τροκαντερό. Μία με σγουρό μαλλί, κοντή με ωραίο κώλο, ομιλούσα μόνο αγγλικά ήθελε 30 για σεξ αμαξι. 50 μέτρα πιο κάτω, στο φαναρι το πρώτο που βγαίνει από μαρίνα φλοίσβου, μια πιο ψηλή, πιτσιρίκα, ομιλούσα αγγλικά και σπαστά ελληνικά, ήθελε 40 για σεξ, και 30 για πίπα. Δεν δοκιμάστηκαν διότι δε μου γέμισαν το μάτι από τη μια, και από την άλλη ήτο ακριβές για αυτό που προσφέραν.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.159
- Πόντοι
- 1.106
Κανονικα έπρεπε να τα γράψεις παραλιακηΠροχτές το βράδυ σε βόλτα, ακριβώς πανω στη στροφή μετά το Βίλατζ Φαλήρου, στο Τροκαντερό. Μία με σγουρό μαλλί, κοντή με ωραίο κώλο, ομιλούσα μόνο αγγλικά ήθελε 30 για σεξ αμαξι. 50 μέτρα πιο κάτω, στο φαναρι το πρώτο που βγαίνει από μαρίνα φλοίσβου, μια πιο ψηλή, πιτσιρίκα, ομιλούσα αγγλικά και σπαστά ελληνικά, ήθελε 40 για σεξ, και 30 για πίπα. Δεν δοκιμάστηκαν διότι δε μου γέμισαν το μάτι από τη μια, και από την άλλη ήτο ακριβές για αυτό που προσφέραν.
Είναι δύο όντως κάθε βράδυ αργά έως μπορεί και 5:00 ανάλογα τη μερα
Μπορεί να εμφανιστούν και 22:00-22:30 αλλά αν γίνει ντου θα τις δεις αργά 1:00-1:30
Το σημείο είναι εντελώς άκυρο γιατί γίνεσαι κάρφωμα καθώς είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος από όλες τις κατευθύνσεις και στάνταρ κάποιος θα σε δει όταν ψωνίζεις
Για την ψηλή ξανθιά έχουν ακουστεί θετικά σχόλια αλλά όχι κάτι που θα σου μείνει αξεχαστο
Είναι λίγο καιρό στο κουρμπέτι μαλλον
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
H Iσαβελα βγαινει καθημερινα απο 3.00 μεσημερι μεχρι και συνηθως 9.00 βραδυ .Βαδιζει την Ναυαρινου μπρος απο το γνωστο οτελ και μεχριτην ΑΛΦΑ Τραπεζα παιρνει 10 ευρω στο αυτοκινητο σε καβατζα και 20 ευρω σε οτελ επιλογης σου .Τιμια επιλογη ,ιδρωνει την φανελα αρκει να μη την αφησεις να μιλαει .Καλα γαμη..ια
bellaspanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
H Iσαβελα βγαινει καθημερινα απο 3.00 μεσημερι μεχρι και συνηθως 9.00 βραδυ .Βαδιζει την Ναυαρινου μπρος απο το γνωστο οτελ και μεχριτην ΑΛΦΑ Τραπεζα παιρνει 10 ευρω στο αυτοκινητο σε καβατζα και 20 ευρω σε οτελ επιλογης σου .Τιμια επιλογη ,ιδρωνει την φανελα αρκει να μη την αφησεις να μιλαει .Καλα γαμη..ια
οπα ρε φιλε τι εννοεις 10ευρω ? τρωγεται καθολου η Ισαβελλα ? επισης παιζει να ναι πρεζου ?
bellaspanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
οπα ρε φιλε τι εννοεις 10ευρω ? τρωγεται καθολου η Ισαβελλα ? επισης παιζει να ναι πρεζου ?
να πω οτι τωρα καταλαβα σε ποιο θρεντ ειμαι (νομιζα ημουν στο παραλιακης) και το διαβασα απ την αρχη για να εχω αποψη..ωστοσο ακομα εχω την απορια αν αυτο που εγραψε ο φιλος για τα 10 ευρω στο αμαξι ισχυει γιατι οι περισσοτεροι εχουν πει για τα 20+10 για το ξενοδοχειο και επισης αν παιζει να ειναι πρεζου (οχι οτι μπορειτε να ξερετε 100% αλλα πως την κοβετε).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις