Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 826
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

eridon1877

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.427
Πόντοι
6.490
μου παιρνει αρκετή ώρα. κρατάω σημειώσεις

lathpan1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια το τηλ της ισαμπελας πως μπορω να το βρω εχω περασει αρκετες φορες αλλα δεν την εχω βρει αν εχει καποιο το τηλ να την παρω να δω αν ειναι εκει μην πηγενω καθε μερα..ευψαριστω

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές, λοιπόν θα μπω γρήγορα στο θέμα, λίγα λόγια για Ισαβέλλα, το τηλ της το βρήκα από συναγωνιστή καλύτερα να έχει κάποιος το τηλ γιατί η τύπισα είναι λίγο στο κόσμο της δεύτερον την πετυχαίνω έξω απο επιμελητήριο Πειραιά καταλαβαίνεις κατευθείαν ότι είναι αυτή το πήρα γραμμή όταν την είδα καλού κακού όμως πήρα και τηλ, αφού λοιπόν έγινε το κονέ μπαίνει στο αμάξι δεν είχα χρόνο για χοτελ και δεν ήθελα να κάνω καταδρομική μου λέει θα πάμε σε μια καβάτζα που ξέρει αυτή, 20 ευρα στο χοτελ 10 ευρα στο αμάξι, πάμε καβάτζα πίπα κάνει ακα αρκετά καλή θα έλεγα στη συνέχεια μου λέει ότι στο αμάξι κάνει μόνο πιπα ενω μου ειχε πει παω 10 στο αμάξι 20 χοτελ χωρίς να διευκρινίσει τέσπα της λέω ότι θέλω να την γαμήσω μου κάνει ντάξει αφού ειναι πρωτη σου φορα μαζι μου οκ , την ρωτάω άμα έχει καπότα αρχίζει να ψάχνει αλλά δεν βρήκε και μου λεει εαν θες μπορείς να το βάλεις έτσι μια δυο φορές να χύσεις και τέλος είμαι πολύ καθαρή μην φοβάσε η αλήθεια είναι συναγωνιστές ότι το σκέφτηκα για λίγο αλλά τελικά νίκησα την καύλα μου και της είπα άλλη φορα τώρα συνέχισα πίπα όπου και ήρθε το τέλο στο στώμα της. Πολύ σημαντικό η γυναίκα μιλάει πάρα πολύ γιαυτό με το που σηκώνει κεφάλι εσείς ξανά της το βάζετε κάτω στη πίπα αυτά ...ελπίζω να βοήθησα

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές, λοιπόν θα μπω γρήγορα στο θέμα, λίγα λόγια για Ισαβέλλα, το τηλ της το βρήκα από συναγωνιστή καλύτερα να έχει κάποιος το τηλ γιατί η τύπισα είναι λίγο στο κόσμο της δεύτερον την πετυχαίνω έξω απο επιμελητήριο Πειραιά καταλαβαίνεις κατευθείαν ότι είναι αυτή το πήρα γραμμή όταν την είδα καλού κακού όμως πήρα και τηλ, αφού λοιπόν έγινε το κονέ μπαίνει στο αμάξι δεν είχα χρόνο για χοτελ και δεν ήθελα να κάνω καταδρομική μου λέει θα πάμε σε μια καβάτζα που ξέρει αυτή, 20 ευρα στο χοτελ 10 ευρα στο αμάξι, πάμε καβάτζα πίπα κάνει ακα αρκετά καλή θα έλεγα στη συνέχεια μου λέει ότι στο αμάξι κάνει μόνο πιπα ενω μου ειχε πει παω 10 στο αμάξι 20 χοτελ χωρίς να διευκρινίσει τέσπα της λέω ότι θέλω να την γαμήσω μου κάνει ντάξει αφού ειναι πρωτη σου φορα μαζι μου οκ , την ρωτάω άμα έχει καπότα αρχίζει να ψάχνει αλλά δεν βρήκε και μου λεει εαν θες μπορείς να το βάλεις έτσι μια δυο φορές να χύσεις και τέλος είμαι πολύ καθαρή μην φοβάσε η αλήθεια είναι συναγωνιστές ότι το σκέφτηκα για λίγο αλλά τελικά νίκησα την καύλα μου και της είπα άλλη φορα τώρα συνέχισα πίπα όπου και ήρθε το τέλο στο στώμα της. Πολύ σημαντικό η γυναίκα μιλάει πάρα πολύ γιαυτό με το που σηκώνει κεφάλι εσείς ξανά της το βάζετε κάτω στη πίπα αυτά ...ελπίζω να βοήθησα

Το πες και το 'κανες! Σωστός!

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Χαχα μπράβο!! Πρόσεχε φίλε όταν το αίμα είναι στο κάτω κεφάλι δεν είμαστε για μαλακιες!
Σήμερα στις 01.00 ήταν η μαυρουλα στο σκλαβενιτη. Περιποιημένη με το κολανακι της. Λεπτή κοντή, με γυαλάκια και ωραίο αφανε μακρι μαλλί

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Σημερινή βόλτα αφού μετά της 12 το βράδυ ήμουν μόνος μ ένα φουλαρισμενο ρεζερβουαρ στα νοτιοδυτικων αφού ήμουν από νωρίς εκεί. Πειραα δεν υπήρχε τίποτα,Μοσχάτο στο κλειστό μια μελαχρινή αδύνατη δεν ξέρω μήπως ήταν και τυχαία εκεί και τίποτα άλλο. Λαχαναγορα και περιξ τίποτα. Ε ας πάω και από κτελ Κηφισού και εκεί τίποτα. Τι έγινε ρε παιδιά ?????

KoitaMe

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Θα μπορούσε κάποιος ν αναφέρει τις πιάτσες Αθήνα-Πειραιά γιατί είμαι καινούργιος στο άθλημα; βέβαια έχω  πάει σε κάποια στάνταρ στην Αθήνα αλλά η μαγεία δε μπορεί να μείνει εκεί .
Και όποιος συναγωνιστής έχει το τηλέφωνο της Ισαβέλλα αν μπορεί να ενημερώσει . Ευχαριστώ

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καπου μεσα στην προηγουμενη βδομάδα με εβγαλε ο δρόμος προς πειραια και έτσι πηγα και από Σκλαβενίτη να δοκιμάσω επιτέλους την μαυρούλα. Τιμές όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω 15 πιπα 20 σεξ. Πηρα πίπα τελικά και είναι όντως πολύ καλή. Πάντα με σκουφάκι όσο αυτή εγλυφε εγω τη δαχτύλιαζα. Πρόθυμη και συμπαθιτικη φυσιογνωμία θα έλεγα αξίζει και με το παραπάνω τα 15 που ζητάει. Θα την ξανατιμήσω συντομα.

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Τόσος ντόρος για την Ισαβέλλα. Κάποιος pm το τηλεφωνό της μπορεί;

thalassa_peiraia

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
218
Πόντοι
20
εχω ακουσει τοσα πολλα για την Ιζαμπελα, πολύ θα ηθελα να την γνωρισω και εγω

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
Υπάρχει κάποιος να μ στειλει σε pm το κινητό της Ιζαμπέλα σ ευχαριστώ

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Δεν εχετε παρει χαμπαρι γιατι κανεις απο αυτους που και καλα το εχουν δεν το μοιραζονται? Δεν υπαρχει καμια Ιζαμπελα.

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
551
Πόντοι
301
Καπου μεσα στην προηγουμενη βδομάδα με εβγαλε ο δρόμος προς πειραια και έτσι πηγα και από Σκλαβενίτη να δοκιμάσω επιτέλους την μαυρούλα. Τιμές όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω 15 πιπα 20 σεξ. Πηρα πίπα τελικά και είναι όντως πολύ καλή. Πάντα με σκουφάκι όσο αυτή εγλυφε εγω τη δαχτύλιαζα. Πρόθυμη και συμπαθιτικη φυσιογνωμία θα έλεγα αξίζει και με το παραπάνω τα 15 που ζητάει. Θα την ξανατιμήσω συντομα.
Στον Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι το μεγάλο φίλε μου γύρνα το μαυρακι?

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Δεν εχετε παρει χαμπαρι γιατι κανεις απο αυτους που και καλα το εχουν δεν το μοιραζονται? Δεν υπαρχει καμια Ιζαμπελα.

Εισαι τραχανας ή το παιζεις ? προφανως και υπαρχει και εχω βαρεθει να απανταω σε πμς

kyparissi

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το πες και το 'κανες! Σωστός!
καλησπέρα παιδιά. είναι εύκολο να μου δώσει κάποιος το τηλέφωνο της Ισαβέλλας? ευχαριστώ

Petros2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
377
Πόντοι
280
Καλημερα στην ομαδα! Ρε παίδες θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλ. Τις Ισαβέλλας κ τι ωρες την βρησκουμε. Ευχαριστώ πολυ.

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Καλημερα στην ομαδα! Ρε παίδες θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλ. Τις Ισαβέλλας κ τι ωρες την βρησκουμε. Ευχαριστώ πολυ.
το εχω εγω φιλε μου....οι ωρες που την βρισκεις ειναι μεταξυ 2 - 7 η το πολυ 8 το βραδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom