Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι και πολυ realΜπορει καποιος να μου στειλει το τηλ. Τις ιζαμπελα σε pm δεν την εχω πετυχει ποτε ρε παιδια σίγουρα ειναι real?
Οποιος στειλει τον ευχαριστώ εκ των πρότερον!.
Καλο βραδυ σε ολη την ομαδα!
να ρωτησω κατι,το σπαρτη που ειναι; και ποσο η τιμη; εχει καλα δωματια;H ΙΣΑΜΠΕΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ , ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ...ΕΓΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΗ .. ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ .. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ .
Το ξενοδοχείο Σπάρτη είναι στην οδό Ναυαρίνου κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό .Όσο για τα δωμάτια..να ρωτησω κατι,το σπαρτη που ειναι; και ποσο η τιμη; εχει καλα δωματια;
Ναυαρίνου λέγεται ο δρόμος τυπε.. Τσαμαδού είναι μετά την Γούναρη!!!15 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ , ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ , ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
δεν ηταν τσαμαδου κ μου εκανε εντυπωση,αυτο.Το ξενοδοχείο Σπάρτη είναι στην οδό Ναυαρίνου κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό .Όσο για τα δωμάτια..![]()
κάνε εμβόλιο για ηπατίτιδα ,μηνιγγίτιδα ,κίτρινο πυρετό κλπ.Ακομα και από έξω να περάσεις τα εμβόλια θα τα χρειαστείς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ , ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ