Νέα

πιατσες με παντρεμενες λογω κρισης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
την βρισκεις να γαμας παντρεμενες τυπε?
σωστος ρε μαγκα :rockon:

τι σωστοσ..να εχω το αγχοσ να μην μ πιασει η γυναικα μου,
να εχω το αγχοσ μην μασ πιασει και ο αντρασ τησ???να λειπει το βυσσινο
τρεισ αρχέσ(τουλαχιστον για παντρμενουσ)
οχι παντρεμενη,οχι απο τη δουλεια,οχι απο την γειτονια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι σωστοσ..να εχω το αγχοσ να μην μ πιασει η γυναικα μου,
να εχω το αγχοσ μην μασ πιασει και ο αντρασ τησ???να λειπει το βυσσινο
τρεισ αρχέσ(τουλαχιστον για παντρμενουσ)
οχι παντρεμενη,οχι απο τη δουλεια,οχι απο την γειτονια.
* έχει πολλές αναγνώσεις αυτό
οι παντρεμένες έχουν τον ίδιο κίνδυνο - το ίδιο άγχος με εσένα...άρα προσέχουνε κι αυτές
επίσης προσέχουνε την υγιεινή
επίσης είναι πιο γρήγορες στο να φτάσουνε στο κρεβάτι

και τέλος πάντων αν μιλάς για εξωσυζυγική σχέση οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι είτε με παντρεμένη είτε με ελεύθερη
αν μιλάς για one time, τότε η πρώτη από τις κατηγορίες που αναφέρεις είναι του λιγότερου ρίσκου

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Εγω εχω δει στην παραλιακη , στην αμφιθεας ,στην καλιροης παρακαλω πολυ μερα μεσσημερι, στην κωνσταντινουπολεως πισω απο το πρακτικερ . αλλα αν ειναι παντρεμενες θα σας γελασω

Μήπως το κάνουν αυτό για να..... παντρευτούν??? :think: :cheesy:

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλο φετιχ οι παντρεμένες μάγκες :rolleyes: :cum: :cum:.Πόλλες φορές που βγαίνω με φίλους και τις γκόμενές τους,αυθόρμητα με πιάνει μια έντονη διάθεση να τις  :knockinb:  :zfuck:.Δεν ξέρω τον λόγο αλλά πάντα την βρίσκω άσχημα με γκόμενα-γυναίκα φίλου  :rockon:  :rockon: .Λέτε να πετύχω στην παραλιακή καμιά γνωστή :idiot: :think:  :2funny: :2funny:

Αγαπητέ να σας γνωρίσω τις δικές μου (πεθερά - γυναίκα).....
Θα γιατρευτείτε... θα το ξεπεράσετε.. και απο δω και μπρός θα κοιτάτε
μόνο ανύπαντρες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αγαπητέ να σας γνωρίσω τις δικές μου (πεθερά - γυναίκα).....
Θα γιατρευτείτε... θα το ξεπεράσετε.. και απο δω και μπρός θα κοιτάτε
μόνο ανύπαντρες.
:grin:σε βασανιζουν τυπε? :grin:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
είδα κι εγώ ένα βράδυ από βούλα ως γλυφάδα καμια 6-7 και στο φάληρο μια ξανθια μόνιμη που έχει και παρέα μία μελαχροινή τελευταία, Καλά κορμιά αλλά αν είναι παντρεμένες...πρέπει να δεις σημάδι βέρας...
Τι σημαίνει "είδα καμιά 6-7"  :think: :think: :think: Τους μίλησες εσύ ή είδες να φεύγουν με πελάτες ή απλά υπέθεσες οτι κάνουν πιάτσα? Λεπτομέρειες ξέρεις να δώσεις πόσο πού κτλ?  :huh:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω απο την μερια μου  γιατι πιστευω οτι δεν περιμενανε την κριση για να βγουνε στο πεζοδρομιο ?? :think:
Εγω  πηδαγα κατι παντρεμενες και οσο δεν ειχε κριση :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με κριση αλλα με γαμησι  :knockinb: απλα τωρα το λενε πιο απλα αμαρτησα για το παιδι μου  :2funny:
για το γαλα του για το σχολειο του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα που δεν το ηθελες μωρη φωλα  :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Εγω απο την μερια μου  γιατι πιστευω οτι δεν περιμενανε την κριση για να βγουνε στο πεζοδρομιο ?? :think:
Εγω  πηδαγα κατι παντρεμενες και οσο δεν ειχε κριση :dancing: :dancing: :dancing:
εχωνες κ κανενα χαρτζιλικακι πριν η μονο για τη φαση γινοτανε παιχνιδι?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχωνες κ κανενα χαρτζιλικακι πριν η μονο για τη φαση γινοτανε παιχνιδι?
δεν πας καλα μου φαινεται που θα πληρωσω κιολας  :idiot:

για την φαση ολες τελειωμενες ηταν  !!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ για το στεφανι τους και οταν πηδιομασταν σκεφτομουνα την φαση οταν παντρευονταν αυτες και ηταν μες στην τρελλη χαρα και ο αντρας τους ........ και τωρα τις εκανα γλυφομουνι και τρελαθηκε  η πατσαβουρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι καριολες

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
δεν πας καλα μου φαινεται που θα πληρωσω κιολας  :idiot:

για την φαση ολες τελειωμενες ηταν  !!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ για το στεφανι τους και οταν πηδιομασταν σκεφτομουνα την φαση οταν παντρευονταν αυτες και ηταν μες στην τρελλη χαρα και ο αντρας τους ........ και τωρα τις εκανα γλυφομουνι και τρελαθηκε  η πατσαβουρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι καριολες
:priest:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως για 2 χρόνια  :knockinb: μια παντρεμένη. Μια χαρά ήταν. Το τι πήδημα έκανε ήταν απίστευτο. Και μέσα σ αυτά τα 2 χρόνια πήρε και τα δωράκια της, αλλά όποτε ήθελα εγώ. Τώρα να πω την αλήθεια μετά από τόσα χρόνια θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω με παντρεμένη  :grin:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
υπαρχει και σχετικο ρητο "παντρεψου να γαμησουμε"

Επισκέπτης
Εγω εχω δει στην παραλιακη , στην αμφιθεας ,στην καλιροης παρακαλω πολυ μερα μεσσημερι, στην κωνσταντινουπολεως πισω απο το πρακτικερ . αλλα αν ειναι παντρεμενες θα σας γελασω
Στην Αμφιθέας σε ποιο υψος εχει τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom