Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: καλημεραααα καλω μηνα......οπως καθεμερα θας περημενουνε τα κοριτσια για να περασετε ωμορφη στηγμες χαλαρωσει κ οχι μονο... ;)...λοιπον η συνεδρεια ειναι 60 φουλ...μετα μπορεις αμα θες να διαλεγες μασαζ κ handjob 50....ι να κανεις διπλο ερωτηκο μασαζ με τελιοτικο :pipa2: 100 ι διπλο με φουλ προγραμα 120....ι αλες υπερισειες να συζητατε με τα κοριτσια ι με την υπευθινη Ολγκα....γιατι δεν ειμαι εκει ολη μερα...θας περημενουμε μεχρι της 9 το βραδυ ...στο 3 οροφος...φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

δεν εισαι ολη μερα εκει????? και που εισαι δηλαδη?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερααααα...........ειρθα για καφεντακι για λιγο γιατι παω για δουλειτσα μετα....λοιπον ειναι η Λιζα,Λιλιαν,Ροζα κ Σοφια..σας περημενουμε για χαλαρωτικες,ερωτικες κ απολαυτικες στηγμες....φιλουθκια :-* :-* :-* :-* πολα...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστουμε που κ παλη σημερα μας χαρισε την παρουσια σας...κ φυσικα ευχομαι τα φιλαρακια που εξαγειροσανε την καρτα να εχουνε περασε καλα .........αφτα απο μενα φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* πολα κ παντου

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing:  καλημερααα..μωρακια γαυτοι που μεινανε στην Αθηνα.. ;)... σας περημενουνε για να σας χαλαρωσουνε κ να περασετε αξεχαστα..σε ενα δροσερο περιβαλον ...η Λιζα,Ροζα κ Σοφια.....φιλουθκια... :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιααααα......κ καλη εβντομαντα σε ολα τα μωρουδια που ειναι Αθηνα ...ι διακοπες....λοιπον σημερα οπως καθεμερα σας περημενουνε σε ενα δροσερω περιβαλον η φιλες μου....Ροζα,Σοφια,Εβα κ Λιλιαν...για να σας χαλαρωσει με ιδιετερο τροπο..που αφτο θα ανακαλειψετε μονο αμα πατε απο κει ....κ θα μου πειτε κ σε μενα μετα... ;) ;) ;)....θα πιο το καφεδακι μου κ φευγω για δουλειτσα..τι να κανουμε μπορει κ ξαναρσω το μεσειμερι........... :-* :-* :-* :-* :-* :-*...συνεδρεια 60 φουλ...50 μασαζ κ handjob,διπλο φουλ 120...διπλο ερωτηκο μασαζ 100.....φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααααααα................................................... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
που ειναι τα φιλαρακια μου... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:..φιλουθκια σε ολους...κ ολες.... :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
θας περημενουμε για δροθισουμε με ενα ωρεο ντουσακι.....μεχρι 9 το βραδυ...για τους τολμιρους.....που θελουνε να περσουνε ωμορφα χωριζ  βιασινι...........φιλουθκια :-* :-* :-*

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
θας περημενουμε για δροθισουμε με ενα ωρεο ντουσακι.....μεχρι 9 το βραδυ...για τους τολμιρους.....που θελουνε να περσουνε ωμορφα χωριζ  βιασινι...........φιλουθκια :-* :-* :-*

ερχομαι εν ταχυ  :rockon: :rockon: :rockon:

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
16
Πόντοι
0
Θάρθω για ντουσάκι & ότι..προκύψει.. :pipa1:με τέτοια ζέστη δεν είμαστε για  :fuck1:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααα....................λοιπον σημερα Λιλιαν,Λιζα,Ροζαλιντα κ Αναστασια(καινουρια)απο Γειοργια,24 χρωνον.....λοιπον οι κωπελες σας περημενουνε για να περασετε ωμορορφη χαλαρωτικες ερωτικες στγημες....50 ερωτικο μασαζ κ στοματι....60 μασαζ κ φουλ προγραμα,100διπλο ερωτικο μασαζ +στοματι....120 διπλο μασαζ +φουλ.....απω 11 μεχρι 9 το βραδυ....αφτα απω μενα φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.....απω λιγο μακρια σημερα γιατι σαν καλο κοριτσι που ειμαι ειπα να περασω  ωμορφα σε ενα ωρεο νισακι για λιγο φθσικα 16 τοθ μηνος παλη ΑΘΗΝΑ...λοιπον το ροστερ σημερα ειναι Αναστασια,Ροζαλιντα,Λιλιαν κ Λιζα...οι κωπελες θα ειναι εκει μεχρι 8 κ μιση το βραδυ....αφτα απο μενα φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πηγα πριν το καλοκαιρι δεν ειχε τιποτα μια ζωη αλβανιδα που λεει οτι ειναι ελληνιδα. δε μου αρεσε και εφυγα. ξαναπηγα πριν κανα 2 μηνες που γραφανε στα σαιτ οτι εχουνε διαφορες και ωραιες ολες γιαγιαδες ηταν ξαναφυγα. τη τεταρτη πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται το σηκωνει η τσατσα και μου λεει 60ε τις λεω τι περιλαμβανει μου λεει ελα και θα δεις. μα να ερθω 20χιλ για να δω τι. και αν δε μου αρεσουν να εχω κανει τσαμπα δρομο. τελικα? μαυροοοοοοο. ολα τα κοριτσια του μαγαζιου μεγαλες και χοντρες και μια τσατσα που δεν εχει ιδεα απο το αθλημα. απο εμενα κομενο δε ξαναπαω

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
πηγα πριν το καλοκαιρι δεν ειχε τιποτα μια ζωη αλβανιδα που λεει οτι ειναι ελληνιδα. δε μου αρεσε και εφυγα. ξαναπηγα πριν κανα 2 μηνες που γραφανε στα σαιτ οτι εχουνε διαφορες και ωραιες ολες γιαγιαδες ηταν ξαναφυγα. τη τεταρτη πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται το σηκωνει η τσατσα και μου λεει 60ε τις λεω τι περιλαμβανει μου λεει ελα και θα δεις. μα να ερθω 20χιλ για να δω τι. και αν δε μου αρεσουν να εχω κανει τσαμπα δρομο. τελικα? μαυροοοοοοο. ολα τα κοριτσια του μαγαζιου μεγαλες και χοντρες και μια τσατσα που δεν εχει ιδεα απο το αθλημα. απο εμενα κομενο δε ξαναπαω

Ρε μεγάλε, 1 μήνυμα όλο κι όλο έχεις και έχει μέσα 10 αρνητικά για ενα μαγαζι που είναι σε γενικές γραμμές από τα καλά.
Ποιός θες να σε πάρει σοβαρά?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

κοιτα να δεις αγαπη μου θελοντας κανεις δισφημισει στο συγκεκριμενο μαγαζι...εκανες καποια λαθακια..1 εγηνες μελος περιπου 30λεπτα πρην να στελιες αυτο το μηνημα..τελος παντον να σε καλα με την κινησι σου μας δηχεις οτι ενοχλουμε....μπορει να μην εχει καλονες στο μαγαζι αλα απω τη ξερω οταν ητανε η Ζωη,ητανε κ η Μονικα που ητανε μικρι στην ηλικια..τελος παντον..ειπες κατι για το 60..λοιπον επιδη τυχενει να ειμαι εγω αυτη που γραφω κ οχι μονο ειμαι εγω αυτη που κανω της προσφορα οχι μονο σε αυτον αλα κ στο προηγουμενω μαγαζι που εργαζομουνα κ παντα γραφω μονο στα σιτε αφτο σημενει οτι για να γνωριζεις για την προσφορα θα ηξερες επισης τα προγραμματα  ;)....φιλουθκια :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom