Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω (τη γυναικάρα σου....ντε!) και ρωτάς τέτοια πράγματα? :rolleyes:

χαχαχααχαχαχ ελα ντε ? αλλα καπου εχει  παει και δεν σηκωνει τηλεφωνα και ειπα να ρωτησω εδω...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα..... :dancing: καλη εβντομαντα για ολη μας...λοιπον παιδυα ...σημερα ειναι η
Λιλιαν την γλυκια μας μιλφ ορεξατη κ περημενη αφτοι που ρους σ'αρεσουνε μια πια εμπειρι ...πολυ καλο μασαζ το εχω δοκιμασει ΤΟ ΜΑΣΑΖ μην παρεξειγινομαστε.... :2funny:
Ευα....η γλυκια πολονεζα χαμογκελαστη παντα ..παλι καλο μασας.....κ μπορει να σας κανει ενα πολυ ωρεο ερωτηκο μασαζ τουλαχιστον τα προσοντα :tits: την εχει... ;)
Ροζαλινδα....χαριτωμενη παρουσια τελειο μασαζ...για τα αλα λενε οτι ειναι καλη αλα εφτο δεν γνοριζω.. ;)....
λοιπον φιλαρακια...τα κοριτσια θας περημενουνε για να περασετε πολυ ωμορφα (γνωριζονται μασαζ)το βασικο
                          φιλουθκιααααα :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδια.....λοιπον παιδυα οπως καθεμερα τα κοριτσια θας περημενουνε για να περασετε ωμορφα....να σας αναστατωσουνε κ μετα να σας χαλαρωσουνε...περημενω ενα κοριτσι ν΄ρσει οταν θα ειμαι σιγουρι θα ενημεροσω....φιλουθκια..να περασετε καλα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γεια σας κ παλη....λοιπον ειναι κ η Σοφια στην παρεα μας....φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλό μεσημέρι Δανάη,

Δώσε μας και μια περιγραφή της Σοφίας να ετοιμαζόμαστε  :rolleyes:

λοιπον θα προσπαθισω.. ;)..Το Σοφακη μας ειναι η μικρουλα της παρεας..20 ετον απω Ουκρανια οχι ιδιετερα ψιλη με πολυ ωρεο σωμα..δεν εχει πολυ μεγαλα προσοντα :tits2: κανονικα θα λεγα...το προγραμμα ειναι φουλ προγραμα ολα με σκουφακια..ετσι λεγετε :2funny:...κανει ενα ωρεο μασαζ οχι δυνατο το εχω δοκιμασει σε χαλαρωνει αρκετα..παλιοτερα δουλεβε στο λυκαβιτο...λοιπον αφτα απο μενα....φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.....λοιπον τακοριτσια...ΛΙΛΙΑΝ,ΡΟΖΑΛΙΝΑ,ΣΟΦΙΑ,ΕΥΑ........θας περημενουνε μεχρι 8 κ μισι το βραδυ........φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα  :dancing: :dancing: :dancing: ειναι η ΣΟΦΙΑ,ΛΙΖΑ κ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ...............
Λιζα ειναι μια μιλφ ψιλη λεπτοκαμομενι..οχι ιδιετερα μεγαλα προσοντα  :tits2:....προγραμμα μασαζ+φουλ....
τα προγραμματα του μαγαζι ειναι ...μασαζ+φουλ=60
μασαζ+handjob=50
ερωτικο μασαζ+στοματι..=50
διπλο φουλ=120
διπλο ερωτικο μασαζ+στοματι..=100
με οποιο προγραμμα διαλεξεις θα εισαι ευχαριστιμενος τα κοριτσια ολες γνωριζονται μασαζ...αφτα απο μενα φιλουθκια :-* :-* :-*

Ooasda

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατοκύριακα τι ώρες λειτουργεί;;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα...καλη εβδομαδα..λοιπον ειμαι εδω στο μαγαζι για να δω τα κοριτσια...σημερα ειναι
Σοφια....λοιπον παιδυα χωρις πλακα τωρα η Σοφια κατι επασε σημερα φουντομενη την βλεπω ηθελα να μου κανει αφτη ενα μασαζακι αλα φοβαμε να περασει το οριο :2funny: το προγραμμα της ειανι μασσαζ χαλαρω φουλ.....
Ροζαλιντα..που μπορει να σου κανει ενα πολυ ωραιο δυνατο ι χαλαρω οπως επισιμης.....το προγραμα της ειναι μασαζ φουλ+εξτρα
Αλιονα..(καινουρια)Ροσια πολυ ωμορφη κωπελα με πολυ ωραια  :tits2: που θα σε βαζει σε σκεψεις..χαλαρο μασαζ απο τι μου ειπε ενασ φιλους που μωλης εφυγε καλι στο δωματιο προγραμα μασαζ φουλ...σπανικο
Μαρινα...(Ροσιδα)μονο για σημερα μια φιλη μας που μενει στην Θεσαλονικη θα ειναι εδω μαζι μας ...ψηλη μαυρα μαλια πρασινα ματια ωρεο σωμα δεν θα λεγα μεγαλα προσοντα :tits2: γνωριζει καλο μασαζ...προγραμμα μασαζ φουλ...
προγρμματα ειναι 50 μασαζ +φραπεδακι.. ;)...ι ερωτικο μασαζ+ στοματι :pipa1:
60 μασαζ +φουλ
100 διπολο ερωτικο μασαζ+στοματ :pipa1:
120 διπλο μασαζ+φουλ....
φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημερα...καλη εβδομαδα..λοιπον ειμαι εδω στο μαγαζι για να δω τα κοριτσια...σημερα ειναι
Σοφια....λοιπον παιδυα χωρις πλακα τωρα η Σοφια κατι επασε σημερα φουντομενη την βλεπω ηθελα να μου κανει αφτη ενα μασαζακι αλα φοβαμε να περασει το οριο :2funny: το προγραμμα της ειανι μασσαζ χαλαρω φουλ.....
Ροζαλιντα..που μπορει να σου κανει ενα πολυ ωραιο δυνατο ι χαλαρω οπως επισιμης.....το προγραμα της ειναι μασαζ φουλ+εξτρα
Αλιονα..(καινουρια)Ροσια πολυ ωμορφη κωπελα με πολυ ωραια  :tits2: που θα σε βαζει σε σκεψεις..χαλαρο μασαζ απο τι μου ειπε ενασ φιλους που μωλης εφυγε καλι στο δωματιο προγραμα μασαζ φουλ...σπανικο
Μαρινα...(Ροσιδα)μονο για σημερα μια φιλη μας που μενει στην Θεσαλονικη θα ειναι εδω μαζι μας ...ψηλη μαυρα μαλια πρασινα ματια ωρεο σωμα δεν θα λεγα μεγαλα προσοντα :tits2: γνωριζει καλο μασαζ...προγραμμα μασαζ φουλ...
προγρμματα ειναι 50 μασαζ +φραπεδακι.. ;)...ι ερωτικο μασαζ+ στοματι :pipa1:
60 μασαζ +φουλ
100 διπολο ερωτικο μασαζ+στοματ :pipa1:
120 διπλο μασαζ+φουλ....
φιλουθκια :-* :-* :-* :-*
εσυ ποτε θα περασεις στο δωματιο;;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσυ ποτε θα περασεις στο δωματιο;;

:2funny: :2funny: :2funny: εγω πλεον κανω μονο πολυ μα πολυ πριβε μασαζ....με 1 συγκεχριμενος μονο  :2funny: :2funny:
αλλα μολης βγηκα παω το δωματιο κ ειχα 3 κωπελες που μου κανανε μασαζακι.... ;) ;)....φιλουθκια απω μενα :-* :-*

rabbit81

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
1
είσοδος από σκαβάτζου 1 - στον 3ο όροφο?

έχει κανείς πληροφορίες από το χώρο?

ευχαριστώ!

:think:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προσεγμένος χώρος για μασάζ είναι φίλε. Ούτε το Χίλτον είναι ούτε σταύλος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
πήγα μια βόλτα σήμερα το πρωί, μου βγήκε η παναγία να το βρω. πήγα από Σκαβάτζου 1 είδα την πινακίδα μασαζ αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και κανένα κουδούνι δεν παρέπεμπε στο μασαζ. το ένα ήταν φροντιστήριο, το άλλο έλεγε για ΔΕΗ, το άλλο για μια ηθοποιό. πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσαν τζίφος!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πρωι πηγες μετα της 12.30 ανοιγουν!!!!!!!! τις πετυχες την ωρα που ξυριζουν τα αιδια τους γιαυτο δεν ανοιγαν!!!!!!!!!!!

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειναι κλειστο μερες τωρα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ειναι κλειστο μερες τωρα

Τι μέρες κλειστό βρε....?

Άλλα λέει η spokeswoman του μαγαζιού τη Δευτέρα:

.......................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom