Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω (τη γυναικάρα σου....ντε!) και ρωτάς τέτοια πράγματα?
χαχαχααχαχαχ ελα ντε ? αλλα καπου εχει παει και δεν σηκωνει τηλεφωνα και ειπα να ρωτησω εδω...
Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω (τη γυναικάρα σου....ντε!) και ρωτάς τέτοια πράγματα?
χαχαχααχαχαχ ελα ντε ? αλλα καπου εχει παει και δεν σηκωνει τηλεφωνα και ειπα να ρωτησω εδω...
Καλό μεσημέρι Δανάη,
Δώσε μας και μια περιγραφή της Σοφίας να ετοιμαζόμαστε
εσυ ποτε θα περασεις στο δωματιο;;καλημερα...καλη εβδομαδα..λοιπον ειμαι εδω στο μαγαζι για να δω τα κοριτσια...σημερα ειναι
Σοφια....λοιπον παιδυα χωρις πλακα τωρα η Σοφια κατι επασε σημερα φουντομενη την βλεπω ηθελα να μου κανει αφτη ενα μασαζακι αλα φοβαμε να περασει το οριο το προγραμμα της ειανι μασσαζ χαλαρω φουλ.....
Ροζαλιντα..που μπορει να σου κανει ενα πολυ ωραιο δυνατο ι χαλαρω οπως επισιμης.....το προγραμα της ειναι μασαζ φουλ+εξτρα
Αλιονα..(καινουρια)Ροσια πολυ ωμορφη κωπελα με πολυ ωραια που θα σε βαζει σε σκεψεις..χαλαρο μασαζ απο τι μου ειπε ενασ φιλους που μωλης εφυγε καλι στο δωματιο προγραμα μασαζ φουλ...σπανικο
Μαρινα...(Ροσιδα)μονο για σημερα μια φιλη μας που μενει στην Θεσαλονικη θα ειναι εδω μαζι μας ...ψηλη μαυρα μαλια πρασινα ματια ωρεο σωμα δεν θα λεγα μεγαλα προσοντα γνωριζει καλο μασαζ...προγραμμα μασαζ φουλ...
προγρμματα ειναι 50 μασαζ +φραπεδακι.. ;)...ι ερωτικο μασαζ+ στοματι
60 μασαζ +φουλ
100 διπολο ερωτικο μασαζ+στοματ
120 διπλο μασαζ+φουλ....
φιλουθκια :-* :-* :-* :-*
εσυ ποτε θα περασεις στο δωματιο;;
τι ωρα πηγες?
ειναι κλειστο μερες τωρα
καλημερα...καλη εβδομαδα..λοιπον ειμαι εδω στο μαγαζι για να δω τα κοριτσια...σημερα ειναι
.......................