Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποτε μολησες? πηρες τηλεφωνο? εγω που πηρα δε το σηκωνουν

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αν υποψιαστω οτι το εκλεισαν θα παω να τα κανω λαμπογιαλο γιατι σημερα εκλεισα 3 θεραπειες και πηγαινα για το μπονους!!!!!!!!!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
αν υποψιαστω οτι το εκλεισαν θα παω να τα κανω λαμπογιαλο γιατι σημερα εκλεισα 3 θεραπειες και πηγαινα για το μπονους!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα. μήπως σου δώσει το φροντιστήριο από κάτω ένα δωρεάν μάθημα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν βγαίνει και η danai να μας ενημερώσει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το κλεισαν μαλλον δε πειραζει η δαναη θα κατεβει στον αγωνιστικο χωρο και τοτε...
ρε μαγκες πως να μην κλεισει κατι σαβουρια μαζευαν μονο η δαναη αξιζε

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το κλεισαν μαλλον δε πειραζει η δαναη θα κατεβει στον αγωνιστικο χωρο και τοτε...
ρε μαγκες πως να μην κλεισει κατι σαβουρια μαζευαν μονο η δαναη αξιζε

καταλαβα εμεινα με το μπονους στο χερι !!!!!!!!!!!!!!!! τωρα θα περιμενω απο ενα αλλο που κληρωνει 150 ευρα καθε εβδομαδα !!!

παντως γουστο εχει μασαζ με κουπονια και κληρωσεις τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλησπερα φιλαρακια..10000 σιγνωμη για την ταλεπορεια για καποιους φιλους μας που πηγανε στο μασαζ κ ητανε κλειστο...λοιπον ειμουνα χωρις νετ κ ταξυδεβα την τριτε το πρωη ετσι δεν μπορεσα να σας κανω την ενημερωση..για καποιος λογους το μαγαζι ητανε κλειστο για λιγες μερες αλλα απω αυριο λειτουργει κανονικα πλεον...το καλο ειναι οτι τα κοριτσια ειναι ξεκουραστες... ;)......ελπιζω αυριο να οκ η νετ μου για να σας κανω την ενημερωση......κ παλι σιγνωμη...φιλουθκια απο μενα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλησπερα φιλαρακια..10000 σιγνωμη για την ταλεπορεια για καποιους φιλους μας που πηγανε στο μασαζ κ ητανε κλειστο...λοιπον ειμουνα χωρις νετ κ ταξυδεβα την τριτε το πρωη ετσι δεν μπορεσα να σας κανω την ενημερωση..για καποιος λογους το μαγαζι ητανε κλειστο για λιγες μερες αλλα απω αυριο λειτουργει κανονικα πλεον...το καλο ειναι οτι τα κοριτσια ειναι ξεκουραστες... ;)......ελπιζω αυριο να οκ η νετ μου για να σας κανω την ενημερωση......κ παλι σιγνωμη...φιλουθκια απο μενα....

τι συγγνωμη εδω αλλοι εγραφαν λεει οτι ηταν κλειστο λογο πενθους και αλλοι εγραφαν οτι ψοφησαν τα ακαποτα και τα διπλα μασαζ γιαυτο εκλεισαν με τριημερο πενθος !!!!!!!!!

εσυ γυναικα μου εισαι καλα ?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τι συγγνωμη εδω αλλοι εγραφαν λεει οτι ηταν κλειστο λογο πενθους και αλλοι εγραφαν οτι ψοφησαν τα ακαποτα και τα διπλα μασαζ γιαυτο εκλεισαν με τριημερο πενθος !!!!!!!!!

εσυ γυναικα μου εισαι καλα ?

:dancing: :dancing: :dancing:..πενθουσ????απο που το βρηκανε αφτο..οχι ολα μια χαρα ειναι απλα ειχα εγω υποχρεοσεις εκτος ΑΘΗΝΩΝ κ η Ολγκα για προσωπικους λογους δεν μπορουσε να ειναι στο μαγαζι...πηγα να σας ενημεροσω αλα δυστιχος η νετ δεν επιανε που ειμουνα ..τωρα ειμαι σε μια καφετερια για να κανω την ενημεροση...αλαξανε κατι στης ριθημισεις του λαπτοπ μου για να δω αμα μπορω να εχω συνδεση αλιος αυριο παλι θα πρεπει να ερχομε στην πολι...χααχαχα....φιλουθκια

rabbit81

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
1
ωραία wellcome back
:dancing:
:pipa3:
ας ελπίσουμε να ανοίξει και το άλλο (Αχιλλέως&Βενιζέλου)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ωραία wellcome back
:dancing:
:pipa3:
ας ελπίσουμε να ανοίξει και το άλλο (Αχιλλέως&Βενιζέλου)

γειασου...κοιτα να δεις εγω ειμαι σιγουρι οτι Ζησιμοπουλο κ Σκαβατζου1 ειναι ανοικτο ...για το αλο δεν γνοριζω

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα......λοιπον σημερα ειναι η Ευβα,Ροζαλιντα κ Αλιονα....θας περημενουνε μεχρι 8 κ μιση το βραδυ....φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααα................να εχουμε ολοι μας μια ωμορφη κ απολαυστικη μερα...............φιλουθκια :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τι κανεις φιλαρακο...μου ληπει τα φιλουθκια  :2funny: :2funny: :-* :-*

Έχε λίγο ακόμη υπομονή και θα έλθω να σου τα δώσω. (Σε κάποιο από τα υπόλοιπα κορίτσια, θα δώσω κάτι άλλο.... ;))

Μέχρι τότε, φιλούθκια από εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom