You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 966
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
ποτε μολησες? πηρες τηλεφωνο?
Ανέφερα τι έγραψε η εκπρόσωπος, και μόνο αυτό.
Δεν αμφισβητώ διόλου ότι κάλεσες και δεν σου απάντησαν συναγωνιστή.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
χαχαχαχα. μήπως σου δώσει το φροντιστήριο από κάτω ένα δωρεάν μάθημα...αν υποψιαστω οτι το εκλεισαν θα παω να τα κανω λαμπογιαλο γιατι σημερα εκλεισα 3 θεραπειες και πηγαινα για το μπονους!!!!!!!!!!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
πρωι πηγες μετα της 12.30 ανοιγουν!!!!!!!! τις πετυχες την ωρα που ξυριζουν τα αιδια τους γιαυτο δεν ανοιγαν!!!!!!!!!!!
κρίμα θα μπορούσα να βοηθήσω στο γυάλισμα
χαχαχαχα. μήπως σου δώσει το φροντιστήριο από κάτω ένα δωρεάν μάθημα...
τι μαθημα να κανω την εξισωση του μουνιου ?
τι μαθημα να κανω την εξισωση του μουνιου ?
Την εξάντλησή του.....
το κλεισαν μαλλον δε πειραζει η δαναη θα κατεβει στον αγωνιστικο χωρο και τοτε...
ρε μαγκες πως να μην κλεισει κατι σαβουρια μαζευαν μονο η δαναη αξιζε
καταλαβα εμεινα με το μπονους στο χερι !!!!!!!!!!!!!!!! τωρα θα περιμενω απο ενα αλλο που κληρωνει 150 ευρα καθε εβδομαδα !!!
παντως γουστο εχει μασαζ με κουπονια και κληρωσεις τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα φιλαρακια..10000 σιγνωμη για την ταλεπορεια για καποιους φιλους μας που πηγανε στο μασαζ κ ητανε κλειστο...λοιπον ειμουνα χωρις νετ κ ταξυδεβα την τριτε το πρωη ετσι δεν μπορεσα να σας κανω την ενημερωση..για καποιος λογους το μαγαζι ητανε κλειστο για λιγες μερες αλλα απω αυριο λειτουργει κανονικα πλεον...το καλο ειναι οτι τα κοριτσια ειναι ξεκουραστες... ;)......ελπιζω αυριο να οκ η νετ μου για να σας κανω την ενημερωση......κ παλι σιγνωμη...φιλουθκια απο μενα....
καλησπερα φιλαρακια..10000 σιγνωμη για την ταλεπορεια για καποιους φιλους μας που πηγανε στο μασαζ κ ητανε κλειστο...λοιπον ειμουνα χωρις νετ κ ταξυδεβα την τριτε το πρωη ετσι δεν μπορεσα να σας κανω την ενημερωση..για καποιος λογους το μαγαζι ητανε κλειστο για λιγες μερες αλλα απω αυριο λειτουργει κανονικα πλεον...το καλο ειναι οτι τα κοριτσια ειναι ξεκουραστες... ;)......ελπιζω αυριο να οκ η νετ μου για να σας κανω την ενημερωση......κ παλι σιγνωμη...φιλουθκια απο μενα....
τι συγγνωμη εδω αλλοι εγραφαν λεει οτι ηταν κλειστο λογο πενθους και αλλοι εγραφαν οτι ψοφησαν τα ακαποτα και τα διπλα μασαζ γιαυτο εκλεισαν με τριημερο πενθος !!!!!!!!!
εσυ γυναικα μου εισαι καλα ?
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι συγγνωμη εδω αλλοι εγραφαν λεει οτι ηταν κλειστο λογο πενθους και αλλοι εγραφαν οτι ψοφησαν τα ακαποτα και τα διπλα μασαζ γιαυτο εκλεισαν με τριημερο πενθος !!!!!!!!!
εσυ γυναικα μου εισαι καλα ?
..πενθουσ????απο που το βρηκανε αφτο..οχι ολα μια χαρα ειναι απλα ειχα εγω υποχρεοσεις εκτος ΑΘΗΝΩΝ κ η Ολγκα για προσωπικους λογους δεν μπορουσε να ειναι στο μαγαζι...πηγα να σας ενημεροσω αλα δυστιχος η νετ δεν επιανε που ειμουνα ..τωρα ειμαι σε μια καφετερια για να κανω την ενημεροση...αλαξανε κατι στης ριθημισεις του λαπτοπ μου για να δω αμα μπορω να εχω συνδεση αλιος αυριο παλι θα πρεπει να ερχομε στην πολι...χααχαχα....φιλουθκια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωραία wellcome back
ας ελπίσουμε να ανοίξει και το άλλο (Αχιλλέως&Βενιζέλου)
γειασου...κοιτα να δεις εγω ειμαι σιγουρι οτι Ζησιμοπουλο κ Σκαβατζου1 ειναι ανοικτο ...για το αλο δεν γνοριζω
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα......λοιπον σημερα ειναι η Ευβα,Ροζαλιντα κ Αλιονα....θας περημενουνε μεχρι 8 κ μιση το βραδυ....φιλουθκια :-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερααααα................να εχουμε ολοι μας μια ωμορφη κ απολαυστικη μερα...............φιλουθκια :-* :-*
φιλουθκια :-* :-*
:-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
:-* :-* :-*
τι κανεις φιλαρακο...μου ληπει τα φιλουθκια :-* :-*
τι κανεις φιλαρακο...μου ληπει τα φιλουθκια :-* :-*
Έχε λίγο ακόμη υπομονή και θα έλθω να σου τα δώσω. (Σε κάποιο από τα υπόλοιπα κορίτσια, θα δώσω κάτι άλλο.... ;))
Μέχρι τότε, φιλούθκια από εδώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27