Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
πηγα πριν το καλοκαιρι δεν ειχε τιποτα μια ζωη αλβανιδα που λεει οτι ειναι ελληνιδα. δε μου αρεσε και εφυγα. ξαναπηγα πριν κανα 2 μηνες που γραφανε στα σαιτ οτι εχουνε διαφορες και ωραιες ολες γιαγιαδες ηταν ξαναφυγα. τη τεταρτη πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται το σηκωνει η τσατσα και μου λεει 60ε τις λεω τι περιλαμβανει μου λεει ελα και θα δεις. μα να ερθω 20χιλ για να δω τι. και αν δε μου αρεσουν να εχω κανει τσαμπα δρομο. τελικα? μαυροοοοοοο. ολα τα κοριτσια του μαγαζιου μεγαλες και χοντρες και μια τσατσα που δεν εχει ιδεα απο το αθλημα. απο εμενα κομενο δε ξαναπαω

Με ένα πόστ και τόσο κατηγορηματικός. Και θες να σε λάβουμε υπόψη. Αφού το φωνάζεις από μόνος σου τι δουλειά κάνεις. Φταίω εγώ που τα γράφω και μετά μου γράφετε "κάλος"

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
πηγα πριν το καλοκαιρι δεν ειχε τιποτα μια ζωη αλβανιδα που λεει οτι ειναι ελληνιδα. δε μου αρεσε και εφυγα. ξαναπηγα πριν κανα 2 μηνες που γραφανε στα σαιτ οτι εχουνε διαφορες και ωραιες ολες γιαγιαδες ηταν ξαναφυγα. τη τεταρτη πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται το σηκωνει η τσατσα και μου λεει 60ε τις λεω τι περιλαμβανει μου λεει ελα και θα δεις. μα να ερθω 20χιλ για να δω τι. και αν δε μου αρεσουν να εχω κανει τσαμπα δρομο. τελικα? μαυροοοοοοο. ολα τα κοριτσια του μαγαζιου μεγαλες και χοντρες και μια τσατσα που δεν εχει ιδεα απο το αθλημα. απο εμενα κομενο δε ξαναπαω

Αυτοπυρπολήθηκες ! Κοινώς, το ‘καψες μόνος σου ! :rolleyes:
Μα, "μαύροοοοοοο" με το ... "καλημέρα" ...?! :o Δεν το πήρες λίγο πιο ... χαλαρά ! :headbang:
Και έτσι (δηλαδή όπως τα περιγράφεις) να είναι τα πράγματα, δεν καταλαβαίνεις ότι θα αμφισβητηθείς ? :think:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα,

Μια περιγραφή των κοριτσιών πάντως (ηλικία, σωματότυπος κλπ), για όσους είναι μακριά και δεν έχουν επισκεφτεί το κατάστημα, θα ήταν πολύ χρήσιμη.
Επίσης, στοματικό ποια κορίτσια κάνουν ελέυθερο;

Ευχαριστώ

καλημερα μωρακι σε λιγο θα βαλω το ροστερ κανονικα...πηρα τωρα τηλ.κ δεν εχουνε παει ολες ακομα..οκ θα προσπατηισω να κανω μια περιγραφει :rolleyes:..αλα για να ειναι δικαιο αμα καποιον φιλος μας μπορει να σου πει κατι για να εχεις μια αντρικι γνωμη...φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κλαημερα κ παλι...λοιπον μεχρι τωρα ειναι στο μαγαζι η Ροζαλιντα κ η Λιλιαν...περημενω την Αωαστασια..σε 5 λεπτα θα ειναι στο ποστο της....
Αναστασια...καστανι..μακρια μαλλια,ωρεα αναλογιες,τα καλα προσοντα :tits2:... :cheesy:...κ μικρι στην ηλικια....φουλ προγραμμα
Ροζαλιντα....ξανθια..μακρια μαλλια.εχει τα πιασιματακια της λιγο ωμος τιποτα το υπερβολικο..μεγαλα προσοντα :tits2:.. :cheesy:..φουλ+ εξτρα :kissass:..
Λιλιαν..ξανθια οχι ιδιετερα ψηλη  με ωρεο σωμα ..μιλφ....με μεγαλα προσοντα :tits2:...φουλ προγραμμα... :cheesy:

παιδυα οι κωπελες ειναι για διαφορα γουστα
ολες γνωριζουνε απο μασαζ κ απο τα σχετικα ..αφτο εσεις θα μου πειτε..αφτα απο μενα φιλουθκια :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
κλαημερα κ παλι...λοιπον μεχρι τωρα ειναι στο μαγαζι η Ροζαλιντα κ η Λιλιαν...περημενω την Αωαστασια..σε 5 λεπτα θα ειναι στο ποστο της....
Αναστασια...καστανι..μακρια μαλλια,ωρεα αναλογιες,τα καλα προσοντα :tits2:... :cheesy:...κ μικρι στην ηλικια....φουλ προγραμμα
Ροζαλιντα....ξανθια..μακρια μαλλια.εχει τα πιασιματακια της λιγο ωμος τιποτα το υπερβολικο..μεγαλα προσοντα :tits2:.. :cheesy:..φουλ+ εξτρα :kissass:..
Λιλιαν..ξανθια οχι ιδιετερα ψηλη  με ωρεο σωμα ..μιλφ....με μεγαλα προσοντα :tits2:...φουλ προγραμμα... :cheesy:

παιδυα οι κωπελες ειναι για διαφορα γουστα
ολες γνωριζουνε απο μασαζ κ απο τα σχετικα ..αφτο εσεις θα μου πειτε..αφτα απο μενα φιλουθκια :-* :-* :-*
από ότι κατάλαβα όλες έχουν...μεγάλες χάρες... :tits2: :tits2: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλα  απο οτι  διαβαζω ,    αυτο το μαγαζι ειναι και  πολυ προχωρημενο  στις  ενημερωσεις  .    και αναλυτικες περιγραφες των κοριτσιων ,  και τα προγραμματα που κανει η καθε μια ,    και τι τιμες  παιζουν  στα  διαφορα  ειδη του μασαζ .      αντε να τα διαβαζουν και τα υπολοιπα μαγαζια και να κανουν και αυτα κατι παρομοιο.  οχι μονο σκετα ονοματα.     

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα   απο οτι  διαβαζω ,    αυτο το μαγαζι ειναι και  πολυ προχωρημενο  στις  ενημερωσεις  .     και αναλυτικες περιγραφες των κοριτσιων ,  και τα προγραμματα που κανει η καθε μια ,     και τι τιμες  παιζουν  στα   διαφορα  ειδη του μασαζ .      αντε να τα διαβαζουν και τα υπολοιπα μαγαζια και να κανουν και αυτα κατι παρομοιο.  οχι μονο σκετα ονοματα.     

:cheesy: ευχαριστω πολυ χερομε που θας αερσει το πως κανω τωρα την ενημερωση..φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:..............καλησπερα φιλαρακια...τα κοριτσια ξεκουραστικανε φορτισανε της μπατεριες κ τωρα θας περημενουνε για να σας προσφερουνε χαλαρωτικες κ ερωτικες στιγμες...λοιπον οι κωπελες ειναι...
ΕΒΑ:η γλυκια μας πολονεζα...ξανθια μπλε ματια με πολυ προσοντα :tits2: παιχνιδιαρικα προγγραμα φουλ....
Ροζαλιντα: με ωρεα χιλια που θα σε βαζει σε πιρασμος ;) οχι ιδιετερα ψηλη με ωρεα προσοντα :tits2: προγγραμα φουλ+εξτρα
Λιλιαν: Oκρανιδα,για τους λατρις της μιλφη γλυκια ξανθια με πρασινα ματια οχι ιδιετερα ψιλη με πολυ ωρεα αναλογκιες.προγραμα:φουλ...
Αναστασια:Γεοργιανι,η καινουρια μας φιλη,ειναι ψιλη καστανοξανθο μαλλι με ωρεα αναλογκιες με καλη προσοντα  :tits2: θ΄λεγα κ με ορεξ για πολα παιχνιδυα..προγραμμα φουλ+εξτα
τα προγραμματα του μαγαζι ειναι ..60 μασαζ +φουλ,50μασαζ+handjob,50ερωτικο μασαζ+στομα :pipa2:,100διπλοερωτικο μασαζ+στομα :pipa2:,120διπλο μασαζ φουλ...
οπως βλεπετε τα κοριτσια ειναι για διαφορα γουστα...κ το πιο σημαντικο ειναι οτι ολες κανουνε πολυ ωρεο μασαζ
για το αλο περημενω απο σας να μας πειτε... ;) αφτα απω μενα,αμα θελετε να μ'ρωτησετε τιποτα αλο ευχαριστως να απαντισω,,,φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* πολλα

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους φίλους...Τελικά νομίζω ότι η μείωση τιμών στα 60 για δήθεν πλήρες πρόγραμμα έχει επηρεάσει και τόν χρόνο και την απόδοση των κοριτσιών!Πρόσφατη εμπειρία στο μαγαζί και πρέπει να αναφέρω ότι αισθάνεσαι την αλλαγή συμπεριφοράς των κοριτσιών συγκρίνοντας συνεδρία στην περίοδο των 80 και 45-50 λεπτά.Τα κορίτσια όπως τα περιγράφει η Δανάη,μόνο που η Αναστασία είναι κοντούλα και όχι ψιλή...Φοράει τακούνια 15 πόντους και έτσι σε εντυπωσιάζει.Υπάρχει και προσφορά με κάρτα στα 3 μασάζ το 4ο στα 30 για διάστημα 1,5 μηνός! 

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλημέρα σε όλους τους φίλους...Τελικά νομίζω ότι η μείωση τιμών στα 60 για δήθεν πλήρες πρόγραμμα έχει επηρεάσει και τόν χρόνο και την απόδοση των κοριτσιών!Πρόσφατη εμπειρία στο μαγαζί και πρέπει να αναφέρω ότι αισθάνεσαι την αλλαγή συμπεριφοράς των κοριτσιών συγκρίνοντας συνεδρία στην περίοδο των 80 και 45-50 λεπτά.Τα κορίτσια όπως τα περιγράφει η Δανάη,μόνο που η Αναστασία είναι κοντούλα και όχι ψιλή...Φοράει τακούνια 15 πόντους και έτσι σε εντυπωσιάζει.Υπάρχει και προσφορά με κάρτα στα 3 μασάζ το 4ο στα 30 για διάστημα 1,5 μηνός! 

κατάλαβα..επίσης θα πρέπει να έχει μαζευτεί εκεί πολύ πατολία εκτός ΄των άλλων πολύ σημαντικών που αναφέρεις. Αυτό συμπεραίνω από τις περιγραφές των κοριτσιών από τη δανάη..Κατ'εμέ άλλο ένα μάπα ίδρυμα όπως και τα περισσότερα στην αθήνα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το άλλο μαγαζί με τιμή στα 60 στην ελ.βενιζέλου και αχιλλέως δεν είναι κακό..
μέτριες προς καλές οι κοπέλες εμφανισιακά και σέρβις αρκετά ποιοτικό..

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το άλλο μαγαζί με τιμή στα 60 στην ελ.βενιζέλου και αχιλλέως δεν είναι κακό..
μέτριες προς καλές οι κοπέλες εμφανισιακά και σέρβις αρκετά ποιοτικό..

βλέπω τα έχεις γυρίσει όλα μουσίτσα. :cheesy:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααααα........... :dancing: :dancing:...καλο Σ/Κ......για ολοι μας.....φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-*

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους.Δουλευει το εν λογω οικημα Σαββατο και Κυριακη;
ευχαριστω.......... :helpplea:

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ.
Μηπως υπαρχει πληροφορια για τις εργαζομενες;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
;) ειναι η Ροζαλιντα,Λιλια,Ευα,Αναστασια,...αμα κοιτας μια σελιδα πισω θα δεις της περιγραφες κ τα προγραματα απο καθε μια ξεχοριστα....φιλουθκια :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σημερα λειτουργαει το μαγαζι ?  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom