Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσα???????????? ητανε να γιορταζο γιατι επιτελους γνωριζα τον αντρα μου....δεν μπορεις να πεις σε προσεξα μεχρι που ειπα στην κωπελα να προσεχει πολυ τον αντρα μου..... :2funny: :2funny:

δεν εχω παραπονο!!!!!!! περασα τελεια...........

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω παραπονο!!!!!!! περασα τελεια...........

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:....λεπτομεριες...δεν θα μου πεις...δεν ζηλεβω το ξερεις....
Πρην να ξεχασω χτες δεν εισουνα οκ μαζι μου  δεν μου εφερες την μπιρα μου :'(...ωρεος ειναι ο αντρασ μου ωρεα ματια... :cheesy: :cheesy:....τι ωρεος αντρας εχω εγω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:....λεπτομεριες...δεν θα μου πεις...δεν ζηλεβω το ξερεις....
Πρην να ξεχασω χτες δεν εισουνα οκ μαζι μου  δεν μου εφερες την μπιρα μου :'(...ωρεος ειναι ο αντρασ μου ωρεα ματια... :cheesy: :cheesy:....τι ωρεος αντρας εχω εγω

ακου λεπτομεριες να ζηλευεις!!!!!

η ευα ειναι μια υπεροχη κοπελα με βελουδινη επιδερμιδα και στηθος για σεμιναριο!!! το μασαζ της ηταν ερωτικοτατο λες και ειμασταν διακοπες και ηθελε να με ξεκουρασει μετα την θαλασσα και καπου εκει που ειχα χαλαρωση οπως οταν εισαι με την κοπελα σου ηθελε το κατι παραπανω και αρχισε να με προκαλει με χαδια στα αποκρυφα σημεια του κορμιου μου!!!!
εκανε τα παντα για να περασω καλα και στο τελος μου ειπε οτι θα μπορουσε μαζι μου να περασει μια ολοκληρη νυχτα μια και ο χρονος εκει ηταν λιγος.............!!!!!!!!!

σε λιγες μερες που θα ξαναρθω θα σου φερω μπυρες αν θες να με ξαναδεις βεβαια γιατι ξερω τωρα οτι θα κανεις σκηνικο στην ευα μου!!!!!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ακου λεπτομεριες να ζηλευεις!!!!!

η ευα ειναι μια υπεροχη κοπελα με βελουδινη επιδερμιδα και στηθος για σεμιναριο!!! το μασαζ της ηταν ερωτικοτατο λες και ειμασταν διακοπες και ηθελε να με ξεκουρασει μετα την θαλασσα και καπου εκει που ειχα χαλαρωση οπως οταν εισαι με την κοπελα σου ηθελε το κατι παραπανω και αρχισε να με προκαλει με χαδια στα αποκρυφα σημεια του κορμιου μου!!!!
εκανε τα παντα για να περασω καλα και στο τελος μου ειπε οτι θα μπορουσε μαζι μου να περασει μια ολοκληρη νυχτα μια και ο χρονος εκει ηταν λιγος.............!!!!!!!!!

σε λιγες μερες που θα ξαναρθω θα σου φερω μπυρες αν θες να με ξαναδεις βεβαια γιατι ξερω τωρα οτι θα κανεις σκηνικο στην ευα μου!!!!!!!!!!!!!

χερομε που περασες καλα τωρα καταλαβα γιατι χτες κοιμιθικες σαν πουλακι..  :2funny: αλα τωρα μ΄βαλες σε σκεψεις γιατι εγω δεν εχω τα προσοντα :tits2: που εχει η Εβα.....τι να κανω να κανονειζω να εχω  :tits2: γιατι αλιως θα μ'αφησεις... :2funny: :2funny:.....κ πρην να ξεχασω μου ληπει μια κωπελα σημερα η Σοφια τοτε ξερεις ναι..γρηγορα στην δουλεια το λεοπαρδι... :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χερομε που περασες καλα τωρα καταλαβα γιατι χτες κοιμιθικες σαν πουλακι..  :2funny: αλα τωρα μ΄βαλες σε σκεψεις γιατι εγω δεν εχω τα προσοντα :tits2: που εχει η Εβα.....τι να κανω να κανονειζω να εχω  :tits2: γιατι αλιως θα μ'αφησεις... :2funny: :2funny:.....κ πρην να ξεχασω μου ληπει μια κωπελα σημερα η Σοφια τοτε ξερεις ναι..γρηγορα στην δουλεια το λεοπαρδι... :2funny: :2funny: :2funny:

εφτασα αν και φοβαμαι πως δεν θα προλαβω γιατι περιμενω να αδιαθετισω !!!!!!!! αλλα ενα δυο παλικαρια θα τα ξεπεταξω που θα μου πανε!!!!! εσυ γυναικα μου εχεις αλλα προσοντα γιαυτο δεν σε αφηνω.......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εφτασα αν και φοβαμαι πως δεν θα προλαβω γιατι περιμενω να αδιαθετισω !!!!!!!! αλλα ενα δυο παλικαρια θα τα ξεπεταξω που θα μου πανε!!!!! εσυ γυναικα μου εχεις αλλα προσοντα γιαυτο δεν σε αφηνω.......

κ εσυ να διαθετισει....τι αλο θα ακουσω Θεε μου.......ετσι οπως παμερ θα κλεισουμε το μαγαζι...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κ εσυ να διαθετισει....τι αλο θα ακουσω Θεε μου.......ετσι οπως παμερ θα κλεισουμε το μαγαζι...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

κατσε να παρω τηλ δυο φιλες μου αν μπορουν να ερθουν ειδικα η ζλατα αν ερθει και το γραψουμε εδω λεμε να σκανε πουλμαν με αντρες για λαικο προσκυνημα ενα θα σου πω μις ρωσια 2009 ξερει μασαζ και ειναι και νυμφομανης!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κατσε να παρω τηλ δυο φιλες μου αν μπορουν να ερθουν ειδικα η ζλατα αν ερθει και το γραψουμε εδω λεμε να σκανε πουλμαν με αντρες για λαικο προσκυνημα ενα θα σου πω μις ρωσια 2009 ξερει μασαζ και ειναι και νυμφομανης!!!!!!!!!

αρε αντρα ετσι γιαυτο μ'ρεσει παντα θα μου βρεις μια λισει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κλαησπεραααα.....τι κανετε ωμορφα παιδυα σημερα ξυπνισα με κεφι...  η ζεστι ειναι μου θημιζει πατριδα ...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια  κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 100.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γειασας.....σαν καλο παιδυ που ειμαι επρεπε να παω παραλια ...να παρω λιγο χροματακι.. ;) αλα απο τι βλεπω ο αντρα μου larousse.. :2funny: κανει την ενημερωση ....λοιπον ειναι η ΣΟΦΙΑ,ΛΙΛΙΑΝ,ΛΙΖΑ κ ΡΟΖΑ......μεχρι 9 το βραδυ.......φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Αμα έρθω 8:30 - 8:40 θα με εξυπυρετήσετε η θα με ξεπετάξετε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
καλό είναι να μην πηγαίνεις τέτοια ώρα στα μαγαζιά....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλό είναι να μην πηγαίνεις τέτοια ώρα στα μαγαζιά....

εχω δει τωρα τελευταια  και καποια ποσταρισματα του βρουτου    :smitten:(  σαχλαμαρες  ελεγε δλδ,  ως συνηθως    :2funny:  )      ξαναρχισε  λιγο-λιγο .

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααα..................η Σοφια,Ροζα,Λιλιαν κ Λιζα σας περημενουνε για ενα ωμορφο χαλαρωμα κ οχι μονο... ;) ;).....ι συνεδρεια ειναι 60 κ σιγουρα δεν θα μετανειωσατε .. ;) το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ....φιλουθκια... :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το καλο να κανω ενημερωση απω δω το μαγαζι ειναι οτι αμα θελω μου κανουνε μασαζακι  :cheesy: λοιπον σημερα ητανε σειρα της Σοφια...πραγματικα πολυ ωρεο μασαζ απαλο αλλα αποτελεσματικο...αφτα απο μενα...αααααααααααα εμενα μονο στο μασαζ τοτε μεχρι εκει εχω γνωμη... ;)...φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερα μεχρι 5 κ μισι το απογευμα ειναι η ΡΟΖΑ,ΛΙΛΙΑΝ,ΣΟΦΙΑ,ΛΙΖΑ............να περασετε ξεχοριστες στιγμες........

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα κ καλη εβντομαντα για ολοι μας...ζεστιιιιιι.....τελειο μ΄ρεσει....λοι[πον παιδυα  τα κοριτσα σας περημενουνε σε ενα δροσερο περιβαλον για ενα χαλαρωτικο κ ερωτηκο μασαζ ....η Ροζα,Λιλιαν,Λιζα κ Σοφια.. μεχρι 9 το βραδυ...η συνεδρεια ειναι 60 φουλ προγραμμα ...100 διπλο ερωτικο μασαζ με τελειο τελιοτικο.. :pipa2:..χαχαχα...ι 120 διπλο φουλ....αφτα απο μενα... :-* :-* :-* :-* :-* :-*φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κατι εχει γηνει κ μου κοβει το μηνημα....τελοσ παντον ......τα κοριτσια σας περημενουνε σε ενα δροσερο περιβαλον για ενα χαλαρωτικο ι ερωτικο μασαζ μεχρι 9 το βραδυ....η συνεδρεια ειναι 60 φουλ προγραμμα ...100 διπλο ερωτικο με τελειοτικο :pipa2: ι 120 διπλο φουλ....η Ροζα,Λιλιαν,Λιζα,Σοφια.....φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημεραααα καλω μηνα......οπως καθεμερα θας περημενουνε τα κοριτσια για να περασετε ωμορφη στηγμες χαλαρωσει κ οχι μονο... ;)...λοιπον η συνεδρεια ειναι 60 φουλ...μετα μπορεις αμα θες να διαλεγες μασαζ κ handjob 50....ι να κανεις διπλο ερωτηκο μασαζ με τελιοτικο :pipa2: 100 ι διπλο με φουλ προγραμα 120....ι αλες υπερισειες να συζητατε με τα κοριτσια ι με την υπευθινη Ολγκα....γιατι δεν ειμαι εκει ολη μερα...θας περημενουμε μεχρι της 9 το βραδυ ...στο 3 οροφος...φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom