ποσα???????????? ητανε να γιορταζο γιατι επιτελους γνωριζα τον αντρα μου....δεν μπορεις να πεις σε προσεξα μεχρι που ειπα στην κωπελα να προσεχει πολυ τον αντρα μου.....
δεν εχω παραπονο!!!!!!! περασα τελεια...........
ποσα???????????? ητανε να γιορταζο γιατι επιτελους γνωριζα τον αντρα μου....δεν μπορεις να πεις σε προσεξα μεχρι που ειπα στην κωπελα να προσεχει πολυ τον αντρα μου.....
δεν εχω παραπονο!!!!!!! περασα τελεια...........
....λεπτομεριες...δεν θα μου πεις...δεν ζηλεβω το ξερεις....
Πρην να ξεχασω χτες δεν εισουνα οκ μαζι μου δεν μου εφερες την μπιρα μου :'(...ωρεος ειναι ο αντρασ μου ωρεα ματια... ....τι ωρεος αντρας εχω εγω
ακου λεπτομεριες να ζηλευεις!!!!!
η ευα ειναι μια υπεροχη κοπελα με βελουδινη επιδερμιδα και στηθος για σεμιναριο!!! το μασαζ της ηταν ερωτικοτατο λες και ειμασταν διακοπες και ηθελε να με ξεκουρασει μετα την θαλασσα και καπου εκει που ειχα χαλαρωση οπως οταν εισαι με την κοπελα σου ηθελε το κατι παραπανω και αρχισε να με προκαλει με χαδια στα αποκρυφα σημεια του κορμιου μου!!!!
εκανε τα παντα για να περασω καλα και στο τελος μου ειπε οτι θα μπορουσε μαζι μου να περασει μια ολοκληρη νυχτα μια και ο χρονος εκει ηταν λιγος.............!!!!!!!!!
σε λιγες μερες που θα ξαναρθω θα σου φερω μπυρες αν θες να με ξαναδεις βεβαια γιατι ξερω τωρα οτι θα κανεις σκηνικο στην ευα μου!!!!!!!!!!!!!
χερομε που περασες καλα τωρα καταλαβα γιατι χτες κοιμιθικες σαν πουλακι.. αλα τωρα μ΄βαλες σε σκεψεις γιατι εγω δεν εχω τα προσοντα που εχει η Εβα.....τι να κανω να κανονειζω να εχω γιατι αλιως θα μ'αφησεις... .....κ πρην να ξεχασω μου ληπει μια κωπελα σημερα η Σοφια τοτε ξερεις ναι..γρηγορα στην δουλεια το λεοπαρδι...
εφτασα αν και φοβαμαι πως δεν θα προλαβω γιατι περιμενω να αδιαθετισω !!!!!!!! αλλα ενα δυο παλικαρια θα τα ξεπεταξω που θα μου πανε!!!!! εσυ γυναικα μου εχεις αλλα προσοντα γιαυτο δεν σε αφηνω.......
κ εσυ να διαθετισει....τι αλο θα ακουσω Θεε μου.......ετσι οπως παμερ θα κλεισουμε το μαγαζι...
κατσε να παρω τηλ δυο φιλες μου αν μπορουν να ερθουν ειδικα η ζλατα αν ερθει και το γραψουμε εδω λεμε να σκανε πουλμαν με αντρες για λαικο προσκυνημα ενα θα σου πω μις ρωσια 2009 ξερει μασαζ και ειναι και νυμφομανης!!!!!!!!!
καλό είναι να μην πηγαίνεις τέτοια ώρα στα μαγαζιά....
καλό είναι να μην πηγαίνεις τέτοια ώρα στα μαγαζιά....