ΟΚ κούκλα μου..... φιλούθκια!!!!
Φιλε αμα διαλεξεις εμενα κανω ακαποτο τελειωτικο ολα μεσα δεν φτυνω τιποτα ειμαι τοσο καλη που ουτε ντουζ δεν θα κανεις σταλα δεν αφηνω να παει χαμενη!!!!!!!
ΟΚ κούκλα μου..... φιλούθκια!!!!
δεν ξέρω τιποτα ... τα γραπτά μένουν . ... και επειδη λέω να περάσω αυριο μια βόλτα απο εκει ,( με ποναει λιγο η πλατη μου ) να μην κρυφτεις εγω θέλω τα φιλάκια που μου εταξες . ..ολα και ολα
Φιλε αμα διαλεξεις εμενα κανω ακαποτο τελειωτικο ολα μεσα δεν φτυνω τιποτα ειμαι τοσο καλη που ουτε ντουζ δεν θα κανεις σταλα δεν αφηνω να παει χαμενη!!!!!!!
αυτος εισαι...ελα τωρα στην δουλεια... ...................
καμοια κωλαρου έχει το μαγαζι?
εφτασαααααααααα!!!!!!! αλλα ενημερωσε οτι εγω ειμαι εκτος προσφορας και χρεωνω 150 ευρω!!!!!!!
[/
ετσι αντρα να βγαζω κατι κ εγω να ξεκαθαριζουμε οτι τα οικονομικα στο σπιτι εγω δειαχιριζω....
καμοια κωλαρου έχει το μαγαζι?
εφτασαααααααααα!!!!!!! αλλα ενημερωσε οτι εγω ειμαι εκτος προσφορας και χρεωνω 150 ευρω!!!!!!!
[/
ετσι αντρα να βγαζω κατι κ εγω να ξεκαθαριζουμε οτι τα οικονομικα στο σπιτι εγω δειαχιριζω....
εσυ μωρο μου ολα εσυ εγω λεφτα θα βγαζω και λεφτα δεν θα εχω και ενα σπιτακι που εχω στο δηλεσι να στο γραψω και αυτο να μην εχω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ μωρο μου ολα εσυ εγω λεφτα θα βγαζω και λεφτα δεν θα εχω και ενα σπιτακι που εχω στο δηλεσι να στο γραψω και αυτο να μην εχω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι μπραβο..αγαπουλινι μου :-*..ελα ακομα εκει εισαι...τι ωρα θα ερσεις για δουλεια..
τωρα κανω την αποτριχωση μου και εφτασα!!!! να σου πω να βαλω το λεοπαρ σετακι η το φουξια με την τρυπουλα πισω να μην ανεβοκατεβαζω εσωρουχα?
Καλησπέρα Δανάη, το πρόγραμμα αυτό με μια κοπέλα ισχύει με 50 € ή είναι μόνο για δυο κοπέλες με 100 €;
Φιλιά
κλαησπεραααα.....τι κανετε ωμορφα παιδυα σημερα ξυπνισα με κεφι... η ζεστι ειναι μου θημιζει πατριδα ...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 100.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια
πως να πας μετα τα 3 καφασια μπυρες που υπιες χτες!!!!!!!!