Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΟΚ κούκλα μου..... φιλούθκια!!!!

Φιλε αμα διαλεξεις εμενα κανω ακαποτο τελειωτικο ολα μεσα δεν φτυνω τιποτα ειμαι τοσο καλη που ουτε ντουζ δεν θα κανεις σταλα δεν αφηνω να παει χαμενη!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξέρω τιποτα ... τα γραπτά μένουν . :grin: :grin: :grin:... και επειδη λέω να περάσω αυριο μια βόλτα απο εκει ,( με ποναει λιγο η πλατη μου  )  να μην κρυφτεις  εγω θέλω τα φιλάκια που μου εταξες . :dancing: :dancing: :dancing:..ολα και ολα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε αμα διαλεξεις εμενα κανω ακαποτο τελειωτικο ολα μεσα δεν φτυνω τιποτα ειμαι τοσο καλη που ουτε ντουζ δεν θα κανεις σταλα δεν αφηνω να παει χαμενη!!!!!!!

:lheel: :lheel: :lheel: :lheel: αυτος εισαι...ελα τωρα στην δουλεια... :s&m_2:................... :2funny: :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
καμοια κωλαρου έχει το μαγαζι?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εφτασαααααααααα!!!!!!! αλλα ενημερωσε οτι εγω ειμαι εκτος προσφορας και χρεωνω 150 ευρω!!!!!!!
[/

ετσι αντρα να βγαζω κατι κ εγω να ξεκαθαριζουμε οτι τα οικονομικα στο σπιτι εγω δειαχιριζω.... :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εφτασαααααααααα!!!!!!! αλλα ενημερωσε οτι εγω ειμαι εκτος προσφορας και χρεωνω 150 ευρω!!!!!!!
[/

ετσι αντρα να βγαζω κατι κ εγω να ξεκαθαριζουμε οτι τα οικονομικα στο σπιτι εγω δειαχιριζω.... :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ μωρο μου ολα εσυ εγω λεφτα θα βγαζω και λεφτα δεν θα εχω  και ενα σπιτακι που εχω στο δηλεσι να στο γραψω και αυτο να μην εχω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσυ μωρο μου ολα εσυ εγω λεφτα θα βγαζω και λεφτα δεν θα εχω  και ενα σπιτακι που εχω στο δηλεσι να στο γραψω και αυτο να μην εχω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι μπραβο..αγαπουλινι μου :-*..ελα ακομα εκει εισαι...τι ωρα θα ερσεις για δουλεια.. :s&m_2:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ετσι μπραβο..αγαπουλινι μου :-*..ελα ακομα εκει εισαι...τι ωρα θα ερσεις για δουλεια.. :s&m_2:

τωρα κανω την αποτριχωση μου και εφτασα!!!! να σου πω να βαλω το λεοπαρ σετακι η το φουξια με την τρυπουλα πισω να μην ανεβοκατεβαζω εσωρουχα?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τωρα κανω την αποτριχωση μου και εφτασα!!!! να σου πω να βαλω το λεοπαρ σετακι η το φουξια με την τρυπουλα πισω να μην ανεβοκατεβαζω εσωρουχα?

κ τα δυο σου πανε αντρα μου....θα τους τρελενει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα Δανάη.
Η τιμή των 100 περιλαμβάνει μια ή δύο εκτονώσεις;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ειπα οτι ειναι ερωτηκο μασσαζ με της 2 κωπελες κ τελικο στο στομ... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα Δανάη, το πρόγραμμα αυτό με μια κοπέλα ισχύει με 50 € ή είναι μόνο για δυο κοπέλες με 100 €;

Φιλιά

καλησπερα μωρο μου το προγραμμα που αναφερα ειναι μονο οταν ειναι για το διπλο...αλλα αμα θες μονο μασαζ κ τελικο φραπε παλη 50 πληρωνεις....οκ φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλησπερα απο το σπιτακι μου πλεον κουρασμενη αλα χαρουμενη φυσικα δοξα σε σας....ευχαριστουμε παρα πολυ για ολοι σας που κ αλη μια μερα μας προτημισατε,σιγνωμη για τα παιδυα που ειχανε λιγο αναμονι...ευχομε πραγματικα να εχετε περασει καλα κ αμα ειναι κατι που δεν σας αρεσει θα θελα να μου πειτε για να προσπαθεισουμε να διωρθοσουμε....για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.....τωρα νομιζω οτι αξιζω μια μπιριτσα στο μπαλκονακι μου...φιλια σε ολους να εχετε μια ωμορφη βραδυ.....φιλουθκιαααααααααα :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
    κλαησπεραααα.....τι κανετε ωμορφα παιδυα σημερα ξυπνισα με κεφι...  η ζεστι ειναι μου θημιζει πατριδα ...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια  κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 100.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
    κλαησπεραααα.....τι κανετε ωμορφα παιδυα σημερα ξυπνισα με κεφι...  η ζεστι ειναι μου θημιζει πατριδα ...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια  κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 100.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......αντρα μου εσυ.................δεν πηγα ακομα στο μαγαζι.....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πως να πας μετα τα 3 καφασια μπυρες που υπιες χτες!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πως να πας μετα τα 3 καφασια μπυρες που υπιες χτες!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσα???????????? ητανε να γιορταζο γιατι επιτελους γνωριζα τον αντρα μου....δεν μπορεις να πεις σε προσεξα μεχρι που ειπα στην κωπελα να προσεχει πολυ τον αντρα μου..... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom