Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ρε συ δαναη τι σημαινει κωλοβαρθουλοτου μπορείς να μου πεις γιατι εγω δεν το εχω καταλαβει

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ δαναη τι σημαινει κωλοβαρθουλοτου μπορείς να μου πεις γιατι εγω δεν το εχω καταλαβει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι μηπως ξερω εγω...ρωτα τον Larouse...... :2funny: :2funny: :2funny:...καλα που μου θημισικες Αντρα μου που εισαι??? :2funny: :2funny:.....φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  οπως θας ειχα ειδη πει κατι σκευτομουνα κα κανουμε εδω... ;)...λοιπον κοιτα τι σκευτικα..καλοκαιρινες μερες ζεστες καβλοτικες ;)...τοτε τι θα θελα εγω να μου κανουνε  λεω σε εσας μπορει να θελατε κ εσεις  :2funny: :2funny:..φανταστει τωρα 2 κωπελες να σας κανουνε ενα ερωτικο μασαζ μπρουτα κ ανασκελα  ;) να σας πασπαλιζουνε με λαδακι θα αντεξετε :rolleyes: κ οχι μονο φυσικα να παιζουνε μαζι σου κ να εισαι απλα εκει στο μασαζοκρεβατο... :rolleyes:...εμενα θα μουαρεσει την εστηση αφτη εσεις :huh: ποσο τολμιροι μπορει να εισαστε..τωρα θελω να δω...κ φυσικα στο τελος να σας κανουνε ενα δουσακι ετσι  ;)....λοιπον αφτο θα αρκιζει να γηνει απο τριτη για να γηνει την σωστη εκπαιδευσει το κοριτσιον....σα'αρεσει ι δεα μου :huh:.....αφτα απο μενα φιλουθκια παντου :-* :-* :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ολα αυτα για να μας προτεινεις διπλο?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ολα αυτα για να μας προτεινεις διπλο?

ληπαμε πολυ αμα πραγματικα καταλαβες μονο αυτο....πρωτο οταν ζητας διπλο δεν υπαρχει μασαζ το οτι θελουμε να περασουμε ειναι κατι διαφορετικο...πρωταρεις δεν εισαι το ξερω τοτε χρισιμοποισε λιγο την φαντασια σου.... :-* :-* :-* :-* :-*

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
496
Πόντοι
291
ληπαμε πολυ αμα πραγματικα καταλαβες μονο αυτο....πρωτο οταν ζητας διπλο δεν υπαρχει μασαζ το οτι θελουμε να περασουμε ειναι κατι διαφορετικο...πρωταρεις δεν εισαι το ξερω τοτε χρισιμοποισε λιγο την φαντασια σου.... :-* :-* :-* :-* :-*

και το κοστος του διπλου μασαζ??? μην κανουμε αδικα τα χιλιομετρα

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα καλη εβντομαντα.....λοιπον σημερα ειναι η Σοφια,Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν....σας περημενουνε για να περασετε ωμορφες χαλαροτικες στιγμες....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
καλημερα καλη εβντομαντα.....λοιπον σημερα ειναι η Σοφια,Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν....σας περημενουνε για να περασετε ωμορφες χαλαροτικες στιγμες....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

Δανάη το φιλουθια το κολησες απο τη ροζα ?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Τοτε ο συναγωνιστης γιατι εγραψε στην κριτικη του οτι πληρωσε 120 για το διπλο?? εκανε λαθοσ?

Οχι δεν εκανα λάθος ...δεν ρωτησα... δεν παζαρεψα
απλά υπολογισα 2 χ 60 = 120
τα εβγαλα τα εδωσα ..και περασα μια χαρα

και δεν πηρα ουτε την καρτα για την εκπτωση

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
496
Πόντοι
291
Οχι δεν εκανα λάθος ...δεν ρωτησα... δεν παζαρεψα
απλά υπολογισα 2 χ 60 = 120
τα εβγαλα τα εδωσα ..και περασα μια χαρα

και δεν πηρα ουτε την καρτα για την εκπτωση

Πασο

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τοτε ο συναγωνιστης γιατι εγραψε στην κριτικη του οτι πληρωσε 120 για το διπλο?? εκανε λαθοσ?

λοιπον σωστα πληρωσε πρωτα που η προσφορα αρχιζει απο αυριο κ 2 αυτος οπως καταλαβε δεν εκανε μασας .....κ 3 για το τη θα κανουμε αυριο κ το πως θα περασεις θα πρεπει ν'ρσει για να διαπιστοσεις...χαχαχχα...φιλουθκια

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
496
Πόντοι
291
λοιπον σωστα πληρωσε πρωτα που η προσφορα αρχιζει απο αυριο κ 2 αυτος οπως καταλαβε δεν εκανε μασας .....κ 3 για το τη θα κανουμε αυριο κ το πως θα περασεις θα πρεπει ν'ρσει για να διαπιστοσεις...χαχαχχα...φιλουθκια

Το καταλαβα...δεν εκανε μασαζ...εγω δεν καταλαβαινω γιατι να δωσω 100 ευρω για να δοαπιστωσω???

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

Γυναικα τι νεα κολπα ειναι αυτα προσφορες ακουω  διπλα μασαζ φουλ εξτρα μονο 100 ευρω και πιτι δεν μου λες τιποτα ????????????
για εξηγησε στον λαο απλα με 100 ευρω τι παιρνει μονο μασαζ η μασαζ και στο τελος σεξ η μονο σεξ?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γυναικα τι νεα κολπα ειναι αυτα προσφορες ακουω  διπλα μασαζ φουλ εξτρα μονο 100 ευρω και πιτι δεν μου λες τιποτα ????????????
για εξηγησε στον λαο απλα με 100 ευρω τι παιρνει μονο μασαζ η μασαζ και στο τελος σεξ η μονο σεξ?

αντρα μου τι κανεις δεν σε ειδα σ/κ... :rolleyes: :rolleyes: ελπιζω να εχεις περασει καλα γιατι εγω  :dancing: :dancing: :dancing:....
λοιπον παμερ στο θεμα μας...πρωτα ειναι ερωτηκο μασας οκκαταβενεις κ μονος σου... ;) τελικο στομ...οκ...καταλαβες τωρα....φιλουθκια αντρα μου  :-* :-* :-* απο μακρια γιατι απο κοντα δυσκολα τα βλεπω.... :2funny:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Ολα αυτα και  ενα δωρεαν πλυσιμο αυτοκινήτου , ενα καπυτσινο φρεντο , και μια τυροπιτα ααα και ενα νερακι

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δαναη αμα ερθω σημερα θα παρω προσφορα η αυστηρα απο αυριο !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom