You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 966
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε συ δαναη τι σημαινει κωλοβαρθουλοτου μπορείς να μου πεις γιατι εγω δεν το εχω καταλαβει
γιατι μηπως ξερω εγω...ρωτα τον Larouse...... ...καλα που μου θημισικες Αντρα μου που εισαι??? .....φιλουθκια :-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οπως θας ειχα ειδη πει κατι σκευτομουνα κα κανουμε εδω... ;)...λοιπον κοιτα τι σκευτικα..καλοκαιρινες μερες ζεστες καβλοτικες ;)...τοτε τι θα θελα εγω να μου κανουνε λεω σε εσας μπορει να θελατε κ εσεις ..φανταστει τωρα 2 κωπελες να σας κανουνε ενα ερωτικο μασαζ μπρουτα κ ανασκελα ;) να σας πασπαλιζουνε με λαδακι θα αντεξετε κ οχι μονο φυσικα να παιζουνε μαζι σου κ να εισαι απλα εκει στο μασαζοκρεβατο... ...εμενα θα μουαρεσει την εστηση αφτη εσεις ποσο τολμιροι μπορει να εισαστε..τωρα θελω να δω...κ φυσικα στο τελος να σας κανουνε ενα δουσακι ετσι ;)....λοιπον αφτο θα αρκιζει να γηνει απο τριτη για να γηνει την σωστη εκπαιδευσει το κοριτσιον....σα'αρεσει ι δεα μου .....αφτα απο μενα φιλουθκια παντου :-* :-* :-* :-* :-*
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ολα αυτα για να μας προτεινεις διπλο?
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ολα αυτα για να μας προτεινεις διπλο?
ληπαμε πολυ αμα πραγματικα καταλαβες μονο αυτο....πρωτο οταν ζητας διπλο δεν υπαρχει μασαζ το οτι θελουμε να περασουμε ειναι κατι διαφορετικο...πρωταρεις δεν εισαι το ξερω τοτε χρισιμοποισε λιγο την φαντασια σου.... :-* :-* :-* :-* :-*
envyme79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
ληπαμε πολυ αμα πραγματικα καταλαβες μονο αυτο....πρωτο οταν ζητας διπλο δεν υπαρχει μασαζ το οτι θελουμε να περασουμε ειναι κατι διαφορετικο...πρωταρεις δεν εισαι το ξερω τοτε χρισιμοποισε λιγο την φαντασια σου.... :-* :-* :-* :-* :-*
και το κοστος του διπλου μασαζ??? μην κανουμε αδικα τα χιλιομετρα
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και το κοστος του διπλου μασαζ??? μην κανουμε αδικα τα χιλιομετρα
100......... ;)
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα καλη εβντομαντα.....λοιπον σημερα ειναι η Σοφια,Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν....σας περημενουνε για να περασετε ωμορφες χαλαροτικες στιγμες....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
καλημερα καλη εβντομαντα.....λοιπον σημερα ειναι η Σοφια,Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν....σας περημενουνε για να περασετε ωμορφες χαλαροτικες στιγμες....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*
Δανάη το φιλουθια το κολησες απο τη ροζα ?
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δανάη το φιλουθια το κολησες απο τη ροζα ?
οχι πρην να γνορηαω την Ροζα λεω τα φιλουθκια μου ;) ......ειδα την κριτικη σου χερομε που περασες καλα...φιλουθκια :-* :-* :-*
envyme79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
100......... ;)
Τοτε ο συναγωνιστης γιατι εγραψε στην κριτικη του οτι πληρωσε 120 για το διπλο?? εκανε λαθοσ?
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Τοτε ο συναγωνιστης γιατι εγραψε στην κριτικη του οτι πληρωσε 120 για το διπλο?? εκανε λαθοσ?
Οχι δεν εκανα λάθος ...δεν ρωτησα... δεν παζαρεψα
απλά υπολογισα 2 χ 60 = 120
τα εβγαλα τα εδωσα ..και περασα μια χαρα
και δεν πηρα ουτε την καρτα για την εκπτωση
envyme79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
Οχι δεν εκανα λάθος ...δεν ρωτησα... δεν παζαρεψα
απλά υπολογισα 2 χ 60 = 120
τα εβγαλα τα εδωσα ..και περασα μια χαρα
και δεν πηρα ουτε την καρτα για την εκπτωση
Πασο
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λοιπον σωστα πληρωσε πρωτα που η προσφορα αρχιζει απο αυριο κ 2 αυτος οπως καταλαβε δεν εκανε μασας .....κ 3 για το τη θα κανουμε αυριο κ το πως θα περασεις θα πρεπει ν'ρσει για να διαπιστοσεις...χαχαχχα...φιλουθκια
envyme79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
λοιπον σωστα πληρωσε πρωτα που η προσφορα αρχιζει απο αυριο κ 2 αυτος οπως καταλαβε δεν εκανε μασας .....κ 3 για το τη θα κανουμε αυριο κ το πως θα περασεις θα πρεπει ν'ρσει για να διαπιστοσεις...χαχαχχα...φιλουθκια
Το καταλαβα...δεν εκανε μασαζ...εγω δεν καταλαβαινω γιατι να δωσω 100 ευρω για να δοαπιστωσω???
Γυναικα τι νεα κολπα ειναι αυτα προσφορες ακουω διπλα μασαζ φουλ εξτρα μονο 100 ευρω και πιτι δεν μου λες τιποτα ????????????
για εξηγησε στον λαο απλα με 100 ευρω τι παιρνει μονο μασαζ η μασαζ και στο τελος σεξ η μονο σεξ?
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γυναικα τι νεα κολπα ειναι αυτα προσφορες ακουω διπλα μασαζ φουλ εξτρα μονο 100 ευρω και πιτι δεν μου λες τιποτα ????????????
για εξηγησε στον λαο απλα με 100 ευρω τι παιρνει μονο μασαζ η μασαζ και στο τελος σεξ η μονο σεξ?
αντρα μου τι κανεις δεν σε ειδα σ/κ... ελπιζω να εχεις περασει καλα γιατι εγω ....
λοιπον παμερ στο θεμα μας...πρωτα ειναι ερωτηκο μασας οκκαταβενεις κ μονος σου... ;) τελικο στομ...οκ...καταλαβες τωρα....φιλουθκια αντρα μου :-* :-* :-* απο μακρια γιατι απο κοντα δυσκολα τα βλεπω....
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Ολα αυτα και ενα δωρεαν πλυσιμο αυτοκινήτου , ενα καπυτσινο φρεντο , και μια τυροπιτα ααα και ενα νερακι
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ολα αυτα και ενα δωρεαν πλυσιμο αυτοκινήτου , ενα καπυτσινο φρεντο , και μια τυροπιτα ααα και ενα νερακι
πεστο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27