Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααααααααααα.....ιη καλησπερα??.. :2funny: :2funny: λοιπον σημερα ειναι η Λιλιαν,Λιζα,Εβα,Ροζα κ η Σιλβια σας περημενει για να χαλαροσετε κ να περασετε ωμορφες στιγμες..η συνεδρεια ειναι 60  κ μην ξεχασετε την καρτα μελους...που μετα απο 3 συνεδρειες ι 4 ειναι μιση τημη.....αφτα απο μενα  μετα φοτογραφιες....φιλουθκια :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
νωρις νωρις παλι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να το κλεισουμε το μαγαζι να δουμε μετα τι θα τρωμε ???????

με βλεπω στην συγγρου να μου δανειζεις κανα καλτσον σου να κανω παρεα σε τρυφερους κυριους!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
νωρις νωρις παλι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να το κλεισουμε το μαγαζι να δουμε μετα τι θα τρωμε ???????

με βλεπω στην συγγρου να μου δανειζεις κανα καλτσον σου να κανω παρεα σε τρυφερους κυριους!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:......καλα φταιω εγω που δεν με ξυπησες...κ που πηγες προη προη ουτε προηνο δεν'αφησες.... :2funny:  :2funny: φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ετσι για τους λατρις του μασας κτου :tits2:..... ;)....φιλουθκια :-* :-*

Συνημμένα

• roza..massagem.JPG1.JPG
    roza..massagem.JPG1.JPG
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 24

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καβλαααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδυα....αργεισα πολυ σημερα.....μεχρι της 9 το βραδυ οι κωπελες θας περημενουνε...η Ροζα,Λιλιαν,Ελενα,Λιζα,Εβα κ ΣΙΛΒΙΑ.......συνεδρ εια 60 φουλ.....κ μην ξεχασετε την καρτα μελους....φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημεραααα....φιλαρακια...η παρεα μας μεγαλωνει προς το καλυτερο ;)..σημερα εχουμε καινουρια κωπελα Σοφια απο ουκρανια...23 χρωνον..κ οπως καθεμερα ..η ΤΖΕΣΙΚΑ,ΣΙΛΒΙΑ,ΡΟΖΑ,ΕΛΕΝΕ,ΛΙΛΙΑΝ κ ΕΒΑ...θας περημενουνε για χαλαρωτικο κ ερωτικο μασαζ κ οχι μονο...η συνεδρεια ειναι 60 για φουλ...θα ειμαστε εδω μεχρι 9 το βραδυ.....φιλουθκια απο μενα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πως το επαθες σημερα και ηρθες πρωι?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλημερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...........κοιθηκα...καλα χτες..γιυτο ξυπνισα κεφατη....εσυ???/

εγω γυναικα δεν κοιμηθηκα καλα ολη την νυχτα κλοτσαγες λες και επαιζες μπαλα μαλλον σου βγηκε το βραζιλιανικο ταμπεραμεντο σου στον υπνο γιατι στο σεξ μαζι μου μαλλον εγινες ελλεινηδα!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εγω γυναικα δεν κοιμηθηκα καλα ολη την νυχτα κλοτσαγες λες και επαιζες μπαλα μαλλον σου βγηκε το βραζιλιανικο ταμπεραμεντο σου στον υπνο γιατι στο σεξ μαζι μου μαλλον εγινες ελλεινηδα!!!!!!

:2funny: :2funny:.....σεχ μαζι μηπως επηδη σου λειπη λιγο φανταζιοσι.. δεν μπορω τα ιδια κ τα ιδια καθεμερα..... :2funny: :2funny: :2funny:..βαλτο μυαλο σου να δουλεβει λιγακι.... :rolleyes: :rolleyes:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μα κανω κατι αλλο εκτος απο φαντασια???????

το διπλο απανωτο ιεραποστολικο το ξεχασες την σταση του κωλοβαρθουλοτου η να θυμηθω την νυχτα με τα εφτα καβλια !!!!!!!!!!

και ο καμασουτρας να ειμουν μετα απο καποια φαση θα τελειωναν οι στασεις αφου θες σεξ 4 φορες την ημερα και διαφορετικα!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μα κανω κατι αλλο εκτος απο φαντασια???????

το διπλο απανωτο ιεραποστολικο το ξεχασες την σταση του κωλοβαρθουλοτου η να θυμηθω την νυχτα με τα εφτα καβλια !!!!!!!!!!

και ο καμασουτρας να ειμουν μετα απο καποια φαση θα τελειωναν οι στασεις αφου θες σεξ 4 φορες την ημερα και διαφορετικα!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....σου φενεται πολυ???....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας φιλαρακια...εγω κ τα κοριτσια δας ευχαριστουμε για την προτημισι σας....ελπιζω να εχετε περασει καλα...θα τα πουμε αυριο παλη...φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα....σαββατο σημερα ειναι λιγες κωπελες  γιατι οι αλες αποφασισανε να πανε παραλια.. :2funny: :2funny: ειναι η Ροζα,Λιλιαν,Εβα κ Λιζα......μεχρι της 5 κ μισι το απογευμα.... :-* :-* :-* :-*...φιλουθκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom