καλα ενταξει ρε δαναη πας για καφεδακι εκει δεν βοηθας ομως καθολου αν πεσει δουλεια στο μαγαζι με τις υπηρεσιες σου
παντρεμενη γυναικα δεν κανει!!!!!!!!!!
καλα ενταξει ρε δαναη πας για καφεδακι εκει δεν βοηθας ομως καθολου αν πεσει δουλεια στο μαγαζι με τις υπηρεσιες σου
:-* :-* :-* :-* :-* :-*.......
Δανάη έπρεπε να βγάλεις και τις δυο κοπέλες γυμνές να κάνουν γλυφομούνι η μια στην άλλη...αυτά είναι μισές δουλειές
Δανάη έπρεπε να βγάλεις και τις δυο κοπέλες γυμνές να κάνουν γλυφομούνι η μια στην άλλη...αυτά είναι μισές δουλειές
κοιτα να δεις καταρχιν εδω ειναι μασαζ ... τωρα το πως γηνετε το μασαζ μεσα αφηνο εσυ να πεις μετα που θα διαπιστοσε.... σε πιστεβουμε :-* :-* :-* :-*
θα κανω μια περιγραφη του μεσα!!!!!!!
διαλεγεις διπλο ερχοναται τα μωρα και σε τριβουν για κανα 20 λεπτο και ξαφνικα η μια λεει στην αλλη ζεστη σημερα και πετανε τα βυζομπαλα εξω και μετα της λεει εχεις πολλη ωραιο στηθος τοσες μερες εδω δεν το ειχα προσεξει εσυ αρχιζεις να καβλωνεις και μετα της λεει , μπορω να στο αγγιξω η αλλη απαντα φυσικα!!!!!!!!!
η συνεχεια γνωστη ..............................
μας εφιαξες τωρα...με της καυτες περιγραφες σου...... :-* :-*
τελικα ποια ειναι η Συλβια? αυτη που κανει μασαζ? ή αυτη που της κανουν...?
μηπως να ερθω απο εκει να παρουμε και την ελληνιδα να κανουμε ελλας βραζιλια συμμαχια!!!!!!!!!!!!!
παντρεμενη γυναικα δεν κανει!!!!!!!!!!
οοο παντρευτικα κ ολες...εγω γιατι ειμαι μονη μου τοτε... ...
γιατι ο αντρας σου ειμαι εγω αν θυμασαι και ξενοκοιμαμαι!!!!!!!!!!
εγω θημαμε πολυ καλα ...αλα οπως εχω πει αντρασ ακουο κ δεν βλεπω.... ....φιλουθκια :-* :-* :-*
χαχαχααχαχχαχ αυτο ελειπε να μην θυμασαι !!!!!!!!!!!
εχω μια πεινα...ελπιζω να εχεις ετοιμασε φαγητο........αλιως ξερεις .....
γυναικα να σου πω μια και εισαι εκει η adidas απο κατω εχει βαλει καμμια εκπτωση της προκοπης αν ναι παρε μου δυο μπλουζακια και ενα σορτς!!!!!