Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα φιλαρακια... ;)...λοιπον χτες εγηνε δυσαρεστο στο μαγαζι με καποιον απω το σιτε μωλης εμασα...το να ζητισω σηγνωμι ειναι περιτο.....λοιπον να ξερετε οτι η Μαρινα δεν ειναι πλεον στο ροστερ του μαγαζιου γιατο λογο που δεν σεβαστικε την δουλεια της κ το φιλος μας που την προτεινε...προς το παρον ειναι μονο 2 κωπελες αλλα καλυτερα 2 παρα πολες που δεν κανουνε την δουλεια της σωστα...ειναι η Ζωη κ Μονικα .....μολης εχω νεα θα σας ενημερωσω....φιλουθκια :-* :-* να περασετε παντα καλα....
κάνε περιγραφή της Ζωής

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα.....ηρθα για επισκεψει στην φιλη μου την Ολγκα...κ ειπα να σας πω κανενα νεο συναντισα μια παλια μου φηλη απω ενα αλο μαγαζι...η Ροζα...κανει πολι ωρεο μασαζ κ θα σου κανει να περασει αξεχαστα απω ολες της πλευρες ;)...ειναι κ μια ουκρανεζα η Λιζα κ η Λιλιαν Ροσια...κ οι 2 κωπελες γνωριζουνε πολυ καλα το μασας κ εχουνε πολυ καλη διαθεση να περασετε πολυ ωμορφα...κ οι 3 κωπελες ειναι ξανθες....εχει κ αλη μια που σημερα απουσιαζει...ως γνωστον η τημη ειναι 60....κ οι κωπελες δεν βιαζονται στο δωματιο..μεχρι της 9 το βραδυ θας περημενουμε............κ εγω ειμαι εδω κ πινω καφε...φιλακια :-* :-* :-* :-*...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
γεία σου ρε Δανάη...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακια...οσο επινα το καφεδακι μου σκεφτομου  πρεπει κατι να κανουμε εδω...κ λεω εγω το 60 καναμε ....τωρα να μην κανουμε κ καρτουλες...λοιπον συνφονισε η Ολγκα πηγε ιδοι να παρει της καρτουλες κ θα ειμαστε ετοιμη...λοιπον 3 επισκεψη κ στην 4 μισι τημη....
αμα εχετε καμια αλη ιδεα να μου πιτε....ξερετε οτι μ'ρεσει να αναστατοσω λιγακι το μαγαζι... :cheesy:
προσ το παρον ειναι οι καρτες...οκ...φιλακια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οκ ολα ετοιμα η καρτες ειναι εδω τα κοριτσια θας περημενουνε.....κ το μυαλο μου κατι σκαρφονει...αλα δεν θας λεω...φιλακια πολα

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εχω νεα...λοιπον ειναι εδω ενα πολυ ωρεο κοριτσι απω Πολονια Βικτορια καινουρια στο χωρο...22 χρονων γνωριζει μασαζ κ της αρεσει να περναι καλα.. ;)..ειναι ψηλη μαυρο μακρι μαλι πολυ ωρεο σωμα κ :tits2:.... :2funny:...θα ειναι κοντα μας απω τεταρτι....φιλια πολλα..αμα εχω νεο θα σας πω .... :-* :-* φιλακια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
.....κ το μυαλο μου κατι σκαρφονει...

που να δεις το δικό μας μυαλό τι ΣΚΑΡΦΩΝΕΙ !!!!  :hammer:

Λοιπόν άκου:
Θα φτιάξεις ενα λογαριασμό skype του μαγαζιού, θα σου κάνουμε videocall και θα κάνουνε οι κόρες πασαρέλα στην κάμερα... :tits2:
Να μην τραβιόμαστε άδικα αμα δε μας αρέσουν... έχει και καύσωνα!!!! :grin: :grin: :grin:

Εγώ τωρα λέω μαλακίες αλλά εσυ που είσαι παλαβή μπορεί και να το πάρεις και σοβαρά !!!! :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
που να δεις το δικό μας μυαλό τι ΣΚΑΡΦΩΝΕΙ !!!!  :hammer:

Λοιπόν άκου:
Θα φτιάξεις ενα λογαριασμό skype του μαγαζιού, θα σου κάνουμε videocall και θα κάνουνε οι κόρες πασαρέλα στην κάμερα... :tits2:
Να μην τραβιόμαστε άδικα αμα δε μας αρέσουν... έχει και καύσωνα!!!! :grin: :grin: :grin:

Εγώ τωρα λέω μαλακίες αλλά εσυ που είσαι παλαβή μπορεί και να το πάρεις και σοβαρά !!!! :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:.....δεν θα το πιστευεις...μηλαγα για σενα τωρα  :2funny: :2funny:....σκευτομε... :rolleyes: κ ονταν γηνετε αφτο ξερεις ναι κατι θα κανω... :2funny: :2funny: :2funny:...φιλακια :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας κ απω το μαγαζι ηρθα για το καφεντακι μου....κ να σας πω τα νεα....σημερα ειναι...Ροζαλινα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν...θας περημενουνε σε ενα δροθιστικο περιβαλων για να σας πρεοσφερουνε χαλαρο,εροτικο μασαζ κ τελεια στιγμες.............................κ μην ξεχνατε για την καρτουλα σας...φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....τελεια μωλης μου εκανε ενα μασσαζ η Ροζαλινδα..το χρεαζομουνα....λοιπον για οποιος ειναι λατρις το μασσαζ ειναι πολυ καλη...στα αλα προγραμματα δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα ;)...την αληθεια λεμε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*....................

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....τελεια μωλης μου εκανε ενα μασσαζ η Ροζαλινδα..το χρεαζομουνα....λοιπον για οποιος ειναι λατρις το μασσαζ ειναι πολυ καλη...στα αλα προγραμματα δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα ;)...την αληθεια λεμε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*....................
γεια σου καβλιαρα δαναη...η κινεζα η λιζα ειναι ακομα???κανει κ αυτη φουλ προγραμμα??

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα.....λοιπον σημερα αρχιζει καινουρια κωπελα στο μαγαζι...η Βικτορια..απο Πολονια ..22 ετων...πολυ ωρεα στην ενφανιση..μαζι της θα ειναι η Ροζαλιντα...Λιζα,Λιλιαν κ Εβα ι 3 τελευτες ειναι απω ανατολικο μπλοκ....η συνεδρεια εινα 60....κ εσετε δικαιμα στην καρτα μελος ...οκ (θα τα πουμε αυριο)
Ευχαριστω Ζησιμοπουλο93 κ Σκαβατζου1.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Φιλουθκια

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου Δανάη, εξαιρετική η ενημέρωση που μας κάνεις και σ' ευχαριστούμε. Εσύ δουλεύεις σε κάποιο μαγαζί ή κάνεις δικά σου ραντεβου?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δοκίμασε με την πρώτη ευκαιρία, και αν είναι καλή ενημέρωσε, για να σας έχουμε στα υπ'όψιν για δίδυμο. ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπεραααααααααααα.................τι κανετε :huh: αργεισα σημερα....τι να κανω..μωλης ηρθα..ειναι η Ροζαλιντα,Εβα,Λιλιαν,Λιζα,Ελενε....ολες εκτος απω την Ροζαλιντα ειναι απω ανατολικο μπολκ....η Βικτορια ητανε σημερα αλα πρωσοπικους της λογους επρεπε να φυγε πιο νωρις....οπως ιδοι γνωριζετε η συνεδρεια ειναι 60..κ εχετε δικαιομα στην καρτα μελους...φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γειά σου Δανάη, εξαιρετική η ενημέρωση που μας κάνεις και σ' ευχαριστούμε. Εσύ δουλεύεις σε κάποιο μαγαζί ή κάνεις δικά σου ραντεβου?

:cheesy:..μωρο μου εγω δεν κανω προγραμα κανω μονο την ενημερωσει.........εχω σταματησει την δουλεια εδω κ καποιο καιρο....φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερααααααααα....λοιπον παιδυα το καλο να ειμαι εδω κ να κνω ενημεροσει ειναι οτι καθεμερα μια κωπελα μου κανει μασαζ  :2funny:...κ τοτε ετσι μπορω να σας διευκολινο  ;)...λοιπον σημερα η Λιλιαν μου εκανε ...δυνατο κ ωρεο μασαζ...να ξεκασαριζω οτι σε εμενα μ'ρεσει απο κει κ περα γουστα ειναι...αααα οσο αφορα για τα αλα προγραμματα δεν ξερω γιατι δεν δοκιμαζω.... :2funny: :2funny: :2funny:...φιλουθκια απο μενα :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...αααα οσο αφορα για τα αλα προγραμματα δεν ξερω γιατι δεν δοκιμαζω.... :2funny: :2funny: :2funny:...

Κακώς..... :-* :-* :-*

Άρα, η ενημέρωση που μας προσφέρεις, είναι ελλιπής! ;) :cheesy: :-* :-* :-*

Φιλούθκια πολλά και παντού.

pistone

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
καλημέρα στην παρέα, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ώρες που είναι ανοικτό το Σάββατο? Και αν υπάρχει τηλ να μου το στείλει με pm? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους. :tits: :fuck2: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom