Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
καλησπερα παιδυα λοιπον μου ζητισε ι σεριφα του μαγαζι να γραφω το ροστερ επιδη εχουνε ερθει 2 καινουριες κωπελες ΛΟΛΑ απω ΡΟΣΙΑ...κ ΛΙΖΑ ΚΙΝΕΖΟΥΛΑ.....κ Μαρινα ,Ζωη....
για οποια πληροφοριες θελετε να μηλατε με την σεριφα οκ ....μην ξεχνατε οτι εχετε δικαιοματα να ζητισετε να ελεξετε αμα οι κωπελες που εργαζονται εχουνε της απαρετιτες εξετασεις...αφτα απω μενα :-* :-*

Βλέπω πήραμε προαγωγή μάναντζερ! :blahblah1:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η Ρανια - πρωην πρων Σ-12, Π-67 κλπ κλπ δεν κανει κουμαντο στο μαγαζι?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βλέπω πήραμε προαγωγή μάναντζερ! :blahblah1:

Τι κανεις ολα καλα ..οχι μωρακι μου δεν εχω καμια σχεση με τομαγαζι απλα η ΟΛΓΚΑ που ειναι η σεριφα του μαγαζι μου ζητισε να ενειμεροσω για της καινουριες κωπελες...ειμαι εκτος Αθηνων....φιλακια πολα κ να περασεις παντα καλα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
οχι μωρακι μου δεν εχω καμια σχεση με τομαγαζι απλαφιλακια πολα κ να περασεις παντα καλα... η ΟΛΓΚΑ που ειναι η σεριφα του μαγαζι μου ζητισε να ενειμεροσω για της καινουριες κωπελες...ειμαι εκτος Αθηνων....

Και εκ του μακρώθεν η ενημέρωση των εν Αθήναις μασαζόπληκτων......

Δεν παύεις ποτέ να μας εκπλήσσεις! :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
καλησπερα παιδυα λοιπον μου ζητισε ι σεριφα του μαγαζι να γραφω το ροστερ επιδη εχουνε ερθει 2 καινουριες κωπελες ΛΟΛΑ απω ΡΟΣΙΑ...κ ΛΙΖΑ ΚΙΝΕΖΟΥΛΑ.....κ Μαρινα ,Ζωη....
για οποια πληροφοριες θελετε να μηλατε με την σεριφα οκ ....μην ξεχνατε οτι εχετε δικαιοματα να ζητισετε να ελεξετε αμα οι κωπελες που εργαζονται εχουνε της απαρετιτες εξετασεις...αφτα απω μενα :-* :-*
Καλησπέρα Δανάη...
η λόλα που λές έχει τατουάζ(τραίμπαλ) στο μπράτσο??

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι κανεις ολα καλα ..οχι μωρακι μου δεν εχω καμια σχεση με τομαγαζι απλα η ΟΛΓΚΑ που ειναι η σεριφα του μαγαζι μου ζητισε να ενειμεροσω για της καινουριες κωπελες...ειμαι εκτος Αθηνων....φιλακια πολα κ να περασεις παντα καλα...
Ποιά Όλγα ρε Δανάη θα μας τρελάνεις.....

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σε πρόσφατη επίσκεψη έκανα με τη Μαριάνα. Μισή από Βουλγαρία, μισή από Θεσαλονίκη από οτι είπε. Από όπου και να είναι δεν έχει καμία απολύτως σημασία καθώς είναι πολύ όμρφη κοπέλα και μιλάει καλά Ελληνικά τουλαχιστόν για να γίνει αξιοπρεπείς συνενόηση μέσα στο δωμάτιο.
Το μασάζ ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ο Φραπές καλός συνοδευόμενος από επιφωνήματα.
Θα ξαναέκανα μαζί της αν δεν ήταν φουλ ντυμένη καθόλη τη συνεδρία.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε πρόσφατη επίσκεψη έκανα με τη Μαριάνα. Μισή από Βουλγαρία, μισή από Θεσαλονίκη από οτι είπε. Από όπου και να είναι δεν έχει καμία απολύτως σημασία καθώς είναι πολύ όμρφη κοπέλα και μιλάει καλά Ελληνικά τουλαχιστόν για να γίνει αξιοπρεπείς συνενόηση μέσα στο δωμάτιο.
Το μασάζ ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ο Φραπές καλός συνοδευόμενος από επιφωνήματα.
Θα ξαναέκανα μαζί της αν δεν ήταν φουλ ντυμένη καθόλη τη συνεδρία.
Οπα... σημαντική λεπτομέρεια... Φραπές υποχρεωτικός ή εσύ δεν ζήτησες κάτι παραπάνω ? και τιμή ? Οι διευκρινίσεις σου είναι απολύτως απαραίτητες...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Οπα... σημαντική λεπτομέρεια... Φραπές υποχρεωτικός ή εσύ δεν ζήτησες κάτι παραπάνω ? και τιμή ? Οι διευκρινίσεις σου είναι απολύτως απαραίτητες...
Ζήτησα συγκεκριμένα φραπέ Χ 2 (αρχή / τέλος) . Αλλιώς παίζει κρεατικό που είναι το στανταρ
Τιμή στα 60

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μαρινα ειναι απο καραισκου 88?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα δε ολοι .....η φιλη μου η ΟΛΓΑ....ζητησε να κανω την ενημεροσει...λοιπον εκτος απω την ΜΑΡΙΝΑ κ την ΖΩΗ θας ειναι κ η ΜΟΝΙΚΑ κενουρια κωπελα απω ρομανια ...η κωπελες ολες εχουνε ολες της εξετασεις....ειναι δικαιομα σας να ζητησε τε ...φιλια πολα καλα να περασετε ..αφτα απο μενα.... :-* :-* :-*

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα δε ολοι .....η φιλη μου η ΟΛΓΑ....ζητησε να κανω την ενημεροσει...λοιπον εκτος απω την ΜΑΡΙΝΑ κ την ΖΩΗ θας ειναι κ η ΜΟΝΙΚΑ κενουρια κωπελα απω ρομανια ...η κωπελες ολες εχουνε ολες της εξετασεις....ειναι δικαιομα σας να ζητησε τε ...φιλια πολα καλα να περασετε ..αφτα απο μενα.... :-* :-* :-*

Τι ηλικία έχει η Μόνικα; Δούλευε παλιά στο Μιχαλακοπούλου 99;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερα δε ολοι .....η φιλη μου η ΟΛΓΑ....ζητησε να κανω την ενημεροσει...

Δανάη, καλώς ήλθες και πάλι κοντά μας! :-*

Η ενημέρωση για το μαγαζί που θα γίνεται από εσένα, θα είναι διαρκής? Φιλούθκια! :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη, καλώς ήλθες και πάλι κοντά μας! :-*

Η ενημέρωση για το μαγαζί που θα γίνεται από εσένα, θα είναι διαρκής? Φιλούθκια! :-* :-* :-*

:cheesy: :cheesy: για σου μωρο μου κοιτα να δεις ειναι γνωτον σε ολους οτι μ΄ρεσει παρα πολυ να κανω την ενημερωση αλλα στανομε πιο ανετα οταν ειμαι μεσα στο μαγαζι κ μπορω να δω τι γηνετε για να ειμαι σωτη απενατη σας..τωρα απλα εξηπιρετω την Ολγκα....θα κανω ενημερωσει οταν μπορω ......φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα φιλαρακια... ;)...λοιπον χτες εγηνε δυσαρεστο στο μαγαζι με καποιον απω το σιτε μωλης εμασα...το να ζητισω σηγνωμι ειναι περιτο.....λοιπον να ξερετε οτι η Μαρινα δεν ειναι πλεον στο ροστερ του μαγαζιου γιατο λογο που δεν σεβαστικε την δουλεια της κ το φιλος μας που την προτεινε...προς το παρον ειναι μονο 2 κωπελες αλλα καλυτερα 2 παρα πολες που δεν κανουνε την δουλεια της σωστα...ειναι η Ζωη κ Μονικα .....μολης εχω νεα θα σας ενημερωσω....φιλουθκια :-* :-* να περασετε παντα καλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom