Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για κάνε το πιό συγκεκριμένο αυτό............ :think:

θα προσπαθησω να ειμαι διακριτικι...50 μονο μασαζ...60 μασαζ κ φραπε..ι μονο μπριζολα..70 φουλ... :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: κ μωλης ηρθε μια καινουρια ΚΑΡΕΝ..(αγ.Δομενικο).....φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
θα προσπαθησω να ειμαι διακριτικι...50 μονο μασαζ...60 μασαζ κ φραπε..ι μονο μπριζολα..70 φουλ... :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: κ μωλης ηρθε μια καινουρια ΚΑΡΕΝ..(αγ.Δομενικο).....φιλουθκια :-* :-*

ο φραπες ανηκει στα ροφηματα...
πρεπει να εχει αλλη τιμη...χωρις φπα!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιααααα...καλη εβδομαδα σε ολοι σας....σημερα η Τζεσικα Βραζιλιανα που ητανε πρην στην (Αχιλεως κ Βενιζελους) ειναι πλεον στην παρεα κ μαζι της ειναι η Τζουλια,Μαρινα,Χριστινα...κ εγω.....θας περημενουμε για απολαυστικες στιγμες χαλαροσει κ οχι μονο...μεχρι της 8:30 το βραδυ...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing:καλημερουδιαααα...λοιπον τι ωρεα μερα ειναι αυτη σημερα..λεω εγω τωρα οτι μπορει να γηνει κ καλυτερα ειναι απλα θας περημενουνε 4 κοπελες...ελληνοβουλγαρα ΜΑΡΙΝΑ,βουλγαρες ΤΖΟΥΛΙΑ κ ΧΡΙΣΤΙΝΑ κ φυσικα πατριδα μου καυτη Βραζιλιανα ΤΖΕΣΙΚΑ...θας περημενουνε για τελεια χαλαροσει με ολους τους τροπους...αυτα απω μενα ..φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
:dancing:καλημερουδιαααα...λοιπον τι ωρεα μερα ειναι αυτη σημερα..

Η γλυκήτατη Δανάη, είναι πάντα πληθωρική σ'όλες τις εκφάνσεις της ζωής της... :-* :-* :-*

Μάλλον εννοεί ωραία μέρα για εσκιμώους.......! (ή για γούτσου-γούτσου) ;) :cheesy:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η ωραια μερα για μενα δεν ειναι μονο ονταν εχει ηλιο αλλοστε κ το κρυο εχει την χαρι του ;)..απλα πρεπει να εχεις φαντασια κ ειμαι συγουρι οτι αυτο δεν ληπει εδω... ;)φιλουθκια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημέρααααα.......έχω νέο μώλης με πήρε τηλ η υπευθινη του μαγαζίου κ μου ζήτισε να σας ενημερόσω οτι απώ σήμερα το φουλ προγραμμα είναι 60....οκ δεν χρεάζετε να πείς οτι είανι από το σιτε είναι 60 το φούλ πρόγραμμα για όλους....ΤΖΟΥΛΙΑ,ΜΑΡΙΝΑ κ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.....οδιντιποτε χρειαστειτε να με ρωτηστε αμα μπορω να βοηθεισω ευχαρίστος...φιλια Δαναη :-* :-*

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημέρααααα.......έχω νέο μώλης με πήρε τηλ η υπευθινη του μαγαζίου κ μου ζήτισε να σας ενημερόσω οτι απώ σήμερα το φουλ προγραμμα είναι 60....οκ δεν χρεάζετε να πείς οτι είανι από το σιτε είναι 60 το φούλ πρόγραμμα για όλους....ΤΖΟΥΛΙΑ,ΜΑΡΙΝΑ κ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.....οδιντιποτε χρειαστειτε να με ρωτηστε αμα μπορω να βοηθεισω ευχαρίστος...φιλια Δαναη :-* :-*
Στείλε και τη Τζέσικα και φύγαμε για νότια προάστια! ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
:2funny: :2funny: δεν ειναι στο χερι μου...αμα αρχιζει να εχει δουλεια πιστεβω οτι θα παει...γιατι όχι....φιλια
Όλα τα μπορείς εσύ! Κρυφή δύναμη...απλά θέλεις καλύτερη διαχείριση επιλογών. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom