Γυρισες πισω ???καλημερα.....λοιπον σημερα αρχιζει καινουρια κωπελα στο μαγαζι...η Βικτορια..απο Πολονια ..22 ετων...πολυ ωρεα στην ενφανιση..μαζι της θα ειναι η Ροζαλιντα...Λιζα,Λιλιαν κ Εβα ι 3 τελευτες ειναι απω ανατολικο μπλοκ....η συνεδρεια εινα 60....κ εσετε δικαιμα στην καρτα μελος ...οκ (θα τα πουμε αυριο)
Ευχαριστω Ζησιμοπουλο93 κ Σκαβατζου1.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Φιλουθκια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 966
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
Γυρισες πισω ???
Δεν ρωτάνε τέτοια μία κυρία.
:-* :-* :-*
Εχεις δικιο φιλε μου, δικο μου το λαθος και θελω να ελπιζω, να μην το ξανακανω !!! ;)Δεν ρωτάνε τέτοια μία κυρία.
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημέρα στην παρέα, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ώρες που είναι ανοικτό το Σάββατο? Και αν υπάρχει τηλ να μου το στείλει με pm? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους.
καλημεραααα...κ απο μενα απο τις 11 μεχρι 9 το βραδυ.....θα στειλο τηλ ...φιλουθκια
Καλημερα κουκλα !!! :-* :-* :-* :-* :-*καλημεραααα...κ απο μενα απο τις 11 μεχρι 9 το βραδυ.....θα στειλο τηλ ...φιλουθκια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλημερα κουκλα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερα....μωρουδι...φιλουθκια πολα :-* :-* :-* :-* :-*
Να'σαι παντα καλα !!! :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα....μωρουδι...φιλουθκια πολα :-* :-* :-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωρα για την καθημερινι μας ενιμεροσει... ;)...για τους λατρες της ξανθες θας πεημενουνε....η Λιζα,Λιλιαν,Εβα,Ελενε(κενουρια) κ η Ροζαλιντα.........θα ειναι στο μαγαζι μεχρι 9 το βραδυ για να περασετε ωμορφα σε ενα φιλικο κ ωρεο περιβαλον............η συνεδρεια ειναι 60 ευρο χωριζ βιασινη με την προιποθεσι να περασετε οσο καλυτερα γυνετε....την καρτα μελους μπορειτε να παρετε μαζι σας ι να αφηνετε στο μαγαζι για οποτε θα ερσετε παλι..........αφτα απο μενα προς το παρον......φιλουθκια πολλα.......... :-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γιασας φιλαρακια...ειμαι στο μαγαζι τωρα για ενα καφεδακι κ για να σας ενημεροσω ;)...λοιπον απω δευτερα θα ειναι η Τζεσικα η φηλη μου βραζιλιανα εδω μαζι μας...φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα κ απο δο....εξω ξερω κανει πολυ ζεστη αλλα εδω εχουμε δροσουλα να'νε καλα το κλιμαστικο.. ..ζεστη εδω ειναι μονα η κωπελες.. ...λοιπον ειναι η ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ,ΛΙΛΙΑΝ,ΛΙΖΑ,ΕΒΑ κ ΕΛΕΝΕ...θας περημενουνε μεχρι 5 το απογευμα......φιλουθκια απο μενα..............
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερααα...καλη εβντομαντα...για να σρχειζουμε καλα σημερα ειναι η Τζεσικα Βραζιλ....κ Σιλβια καινουρια κωπελα 22 χρονον ενφανισιμι..οπως βλεπετε φερνουμε σιγα σιγα κενουρια πρωσοπα ;)..ειναι φυσικα κ α αλα κοριτσια ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ,ΛΙΖΑ,ΛΙΛΙΑΝ,ΕΛΕΝΕ,ΕΒΑ....θας περημενουνε για να περασετε ακσεχαστε στγημεσ.... :-* :-* :-* :-* :-*φιλουθκια απο μενα
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιδυα ξεχασα να σας πω οιτ η Σιβια ειναι ελλενηδα..... ;)...φιλουθκια :-* :-*
παιδυα ξεχασα να σας πω οιτ η Σιβια ειναι ελλενηδα..... ;)...φιλουθκια :-* :-*
Ελληνίδα θέλεις να πείς (και όχι Ελλεηνίδα...... )
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
:-* :-* :-* :-* :-* :-*.......
δωσε και μια ανασκελα ανευ πετσετας!!!!!!!!!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
;)αφτο αφηνω σε εσενα να δεις απο κοντα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
καλα βρε δαναη δεν με λυπασαι με αυτη την ζεστη να τρεχω νεα σμυρνη για να δω το μπροστα ?????????????
παντως εισαι ακαρδη μας καβλωνεις καλα καλα και μετα μας λες το μπροστα απο κοντα..........................!!!!!
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
παντως εισαι ακαρδη μας καβλωνεις καλα καλα και μετα μας λες το μπροστα απο κοντα..........................!!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλα βρε δαναη δεν με λυπασαι με αυτη την ζεστη να τρεχω νεα σμυρνη για να δω το μπροστα ?????????????
εγω ειμαι καλο κοριτσι...και μωρο μου ειμαι σιγουρι οτι απο κοντα θα ειναι πιο απλαυστικο....τιλες
κ ετσι θα σε δω κ ολες...φιλουθκια :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27