Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε αντρα δεμ ντρεπεσε καθολο στην ζησιμοπουλο κ σκαβατζου ειμαι....τωρα πεσμω δεν θελεις :s&m_3:........

χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ ελα ρε μπερδευτικα και καλα που μου το ειπες γιατι θα πηγαινα απο εκει το βραδυ να σε παρω και θα ειχαμε παλι τσακωμους!!!!! τελικα πρεπει να κοψω το ποτο ............

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ ελα ρε μπερδευτικα και καλα που μου το ειπες γιατι θα πηγαινα απο εκει το βραδυ να σε παρω και θα ειχαμε παλι τσακωμους!!!!! τελικα πρεπει να κοψω το ποτο ............

σοβαρο λαθος...λοιπον για το διωρθοσεις θα πρεπει να μου κανεις ενα πολυ καλο μασσαζ αλα σου λεω απο τωρα εκει θα μηνει..ετσι απεργεια..νυστικος θα μηνεις... :2funny: :2funny: :2funny:..... :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σοβαρο λαθος...λοιπον για το διωρθοσεις θα πρεπει να μου κανεις ενα πολυ καλο μασσαζ αλα σου λεω απο τωρα εκει θα μηνει..ετσι απεργεια..νυστικος θα μηνεις... :2funny: :2funny: :2funny:..... :-* :-* :-*

ναι μωρο μου θα σου κανω οτι θες !!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για να δειτε ποσο καλο κοριτσι ειμαι...η Τζεσικα

Συνημμένα

• tzesika.JPG
    tzesika.JPG
    25 KB · Εμφανίσεις: 18

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.975
Πόντοι
46.232
ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται.....αν και εγώ τις γυναίκες τις κρίνω μόνο αν της δω όρθιες....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον φιλαρακια φευγω παω σπιτακι μου να πιο την μπιριτσα  :dancing:...ευχαριστουμε παρα πολυ που μας εκτιμησανε  κ σημερα...ελπιζω να εχετε περασει καλα...αμα υπιρχε κατι δυσαρεστω θας παρακαλεσω να μου πειτε για να διωρθοσουμε....αφτα απω μενα ....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
γυναικα ξυπνα ενημερωσε τον κοσμο ποιες κοπελες δουλευουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: θα μου το κλεισετε το μαγαζι!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλημεραααααααα.....σιγνωμη παιδυα τωρα ξυπνισα... :rolleyes: ητανε καλη ι νυχτα χτες.. ;) ;)...λοιπον ειναι η Τζεσικα(Βραζιλ)Σιλβια (ελληνηδα)Ροζαλιντα(Κιπρο)Εβα,Λιλιαν,Λιζα κ Ελενε(ανατολικο μπλοκο).....σας περημενουνε για να σας χαλαροσει κ να σας προσφερουν τελειες,καφτες ανεξεχαστες στιγμες....συνεδρεια οπως ξερετε ειανι 60 κ εχετε δικαιομα στην καρτα μελους...φιλουθκιααααααααααααααα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλημεραααααααα.....σιγνωμη παιδυα τωρα ξυπνισα... :rolleyes: ητανε καλη ι νυχτα χτες.. ;) ;)...λοιπον ειναι η Τζεσικα(Βραζιλ)Σιλβια (ελληνηδα)Ροζαλιντα(Κιπρο)Εβα,Λιλιαν,Λιζα κ Ελενε(ανατολικο μπλοκο).....σας περημενουνε για να σας χαλαροσει κ να σας προσφερουν τελειες,καφτες ανεξεχαστες στιγμες....συνεδρεια οπως ξερετε ειανι 60 κ εχετε δικαιομα στην καρτα μελους...φιλουθκιααααααααααααααα

ναι πες τους και τι καναμε χτες βραδυ!!!!!!!!!!!!

μια καλημερα ηταν αρκετη αν πηγαμε για φαγητο και σεξ μετα την δουλεια μαζι με τις αλλες κοπελες δεν ενδιαφερει κανεναν δαναη μου μοναδικη μου γυναικα!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι πες τους και τι καναμε χτες βραδυ!!!!!!!!!!!!

μια καλημερα ηταν αρκετη αν πηγαμε για φαγητο και σεξ μετα την δουλεια μαζι με τις αλλες κοπελες δεν ενδιαφερει κανεναν δαναη μου μοναδικη μου γυναικα!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλα δεν ειπαμε ειμαι σε απεργκια...ξεχασες οτι βγηκα μονη μου..οταν εφτασα σπιτι κοιμοσουνα... :2funny: :2funny: :2funny:φιλουθκια αντρα μου
παω να ετοιμαστω για να παω απο το μαγαζι...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλα δεν ειπαμε ειμαι σε απεργκια...ξεχασες οτι βγηκα μονη μου..οταν εφτασα σπιτι κοιμοσουνα... :2funny: :2funny: :2funny:φιλουθκια αντρα μου
παω να ετοιμαστω για να παω απο το μαγαζι...

ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εφτασα... ;)...εδω ολα καλα δροσερα...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για να σας αναστατοσουμε λιγακι....η Εβα ειναι ορθια κ η Ροζα ειναι ξαπλομενη  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• roza..massagem.JPG
    roza..massagem.JPG
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 18

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
H Ευα είναι με το κοντό ξανθό μαλλί, λίγο τροφαντούλα?

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Σήμερα μέχρι τι ώρα είσαστε ανοιχτά;

Stories