danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχε λίγο ακόμη υπομονή και θα έλθω να σου τα δώσω. (Σε κάποιο από τα υπόλοιπα κορίτσια, θα δώσω κάτι άλλο.... ;))
Μέχρι τότε, φιλούθκια από εδώ.
οκ....
Έχε λίγο ακόμη υπομονή και θα έλθω να σου τα δώσω. (Σε κάποιο από τα υπόλοιπα κορίτσια, θα δώσω κάτι άλλο.... ;))
Μέχρι τότε, φιλούθκια από εδώ.
τι κανεις φιλαρακο...μου ληπει τα φιλουθκια :-* :-*
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
EEEEEEEE ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΑΝΑΗ ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.............
φιλε αγιανα δεν περιμενα ποτε να μου φας την γυναικα τοσες εδω μεσα την δαναη βρηκες?
λειτουργει τελικα???και ναι τι ωρες??ευχαριστω
Εσυ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ δουλευεις ?????
ρε μαγκες η δαναη κατεβαινε ποτε πουθενα;;δουλευε καπου;;
Παλιά δούλευε στο Βενιζέλου και Αχιλλέως. Όταν σταμάτησε από εκεί, έκανε για ένα μικρό διάστημα βιζιτες. Και κατόπιν αποσύρθηκε. Τωρα, κατά δήλωσή της, δεν δουλεύει. Και την πιστεύω.
Ναι, τώρα είναι στην Atlético Mineiro...
και απο τιμες-κοριτσια τι παιζει? ευχαριστωαπω της 11 το πρωη μεχρι 8:30 το βραδυ κ σαββατο μεχρι 6 το απογευμα......
...σωστος δεν δουλεβω πλεον εχω σταματησει εχει αρκετο καιρο απλα ασκολουμε με την ενημερωση απο το μασαζ αυτο.....τωρα ειμαι πολυ πριβε κατασταση... ;) ;) κ μ΄ρεσει αυτο...φιλουθκια απο μενα..
γυναικααααααααα!!!!!!!!
την Αγαπη την εστειλα εγω ειναι λεμε κανονι η κοπελα ξερει μασαζ και στο δευτερο μερος δινει ρεσιταλ τα κανει ολα !!!!!!!
μα το ποιο καβλωτικο ειναι το σκουλαρικακι που εχει στο γατακι της για πολλα χαδια και γουστα!!!!!!!!
μπραβο αντρα ..................ετσι να μαου στειλες καλες...χαχαχαχχ
εχω αλλες δυο πολλη καλες αλλα εχουν κοντρατο μεχρι τον νοεμβριο γερμανια μετα ολες δικες σου !!!
αυτες να δεις γουστα που βγαζουν εχεις ακουση για αυταρχικο μασαζ η μια ειναι μαστερ .........!!!!
η αλλη κανει body to body τελειωτικο!!!!!