Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημέρα μωρό!!!

αν πάρω κάποιο πρωί τον κηδεμόνα μου να έρθω στο μαγαζί να :knockinb: θα είσαι εκεί??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλημερα αγαπουλα μου δεν παω συνεχεια στο μαγαζι περναω γρηγορα κ φευγω γιατι δουλεβω ...αλα θα ειμαι εκει αρχεσ το μηνα .....αλα οχι για συνεδρεια... :)..........φιλουθκια :-* :-*

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...καλημερα αγαπουλα μου δεν παω συνεχεια στο μαγαζι περναω γρηγορα κ φευγω γιατι δουλεβω ...αλα θα ειμαι εκει αρχεσ το μηνα .....αλα οχι για συνεδρεια... :)..........φιλουθκια :-* :-*

εντάξει θα μιλήσουμε πριν ξεκινήσω για να είμαι σίγουρος ότι θα είσαι στο μαγαζί :grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εντάξει θα μιλήσουμε πριν ξεκινήσω για να είμαι σίγουρος ότι θα είσαι στο μαγαζί :grin:

οκ...αμα ειναι το πρωη να πινουμε ενα καφεντακι αμα ειναι το μεσιμερει προσ απογευμα παει μια μπιριτσα... :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οκ...αμα ειναι το πρωη να πινουμε ενα καφεντακι αμα ειναι το μεσιμερει προσ απογευμα παει μια μπιριτσα... :2funny: :2funny:

ναι βρε μωρό ότι θέλεις δεν σου χαλάω χατήρι ενω πάνω στο κέφι θα μου ρίξεις και ένα χορό όπως μόνο εσύ ξέρεις ;) :grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσυ που χαθηκες παπυρε? γιατι με σνομπαρεις και δεν απαντας στα πμ μου?
μονο για το προμοσιον εισαι? καμια πραγματικη πληροφορια δεν μπορεις να δωσεις?
μουγκα στα πμ και στον αχρηστο χαβαλε πρωτος...

δεν νομιζω να αναφερεις σ΄μενα αφτο το σχολιο..γιατι παντα απανταω πμ....μονο αμα δεν ειδα ι κατι τετοιο....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
χαχαχαχαχ :2funny: :2funny:...εισαι εσυ ενας...φιλουθκια :-* :-*
οχι εσενα κουκλα... τον αλλον που δεν εχει ποσταρει ουτε μια χρησιμη πληροφορια στο θρεντ και οταν του'στειλα πμ να τον ρωτηξω επειδη το'παιζε ειδημων για την Αγαπη κι ετσι..., εξαφανιστηκε για κανα τριημερο... μονο κοιταζε δεν εγραφε... μουγκα σου λεω...
λες να φοβηθηκε οτι ειμαι του τμηματος ηθων?
ησυχασε ρε παπυρε μη φοβασαι!!! ειμαι τελειως ανηθικος!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους  :dancing: :dancing:.............θας περημενουνε οπως καθεμερα για να σας προσφερετε μια συνεδρεια μασαζ γεματη εκπλιξεις....χαλαρωτικο μασαζ..
τωρα βρισκετε στο μαγαζι ΣΟΦΙΑ,ΡΟΖΑ,ΑΛΙΟΝΑ...κ το μεσημερει ερχετε κ η ΑΓΑΠΗ στην παρεα μας........
το μαγαζι μας παρεχετε ενα ωρεο περιβαλον κ το καλυτερο δεν υπαρχει χρονομετρο... ;)
αυτα απο μενα...φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα..φιλαρακια....το ροστερ σημερα δεν αλλαζει...τοτε ξερετε ιδει αμα θελετε να χαλαρωσετε τι θα κανετε......το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι της 8κμισι...να περασετε ωμορφα......φιλουθκια απο μενα.... :-* :-*
παω να απντησω τα πμ μου που δεν ειναι κ λιγα.. ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.....λοιπον παιδυα επιδη κατι γηντε κ δεν μπορω να παντεισω τα πμ...αυριο ελπιζω να μπορεσω...οκ...
οπως ξερετε το μαγαζι σημερα ειναι κλειστο...φιλουθκια :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααααα........................χτες δεν μπορεσα να κανω την ενημερωση...αλλα σημερα εδω ειμαι κ παλη... ;)................στο μαγαζι ειναι η Ροζα κ Λιζα....η Αγαπη τηα ειναι μεσιμερει...φιλουθκια

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημεραααααα........................χτες δεν μπορεσα να κανω την ενημερωση...αλλα σημερα εδω ειμαι κ παλη... ;)................στο μαγαζι ειναι η Ροζα κ Λιζα....η Αγαπη τηα ειναι μεσιμερει...φιλουθκια
Kαλημερα μωρο μου, με τα ομορφα μωρακια σου !!!  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom