Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760

Κούκλα μάντεψε ... Έχεις pm .... :)

καλησπερα.....λοιπον διαβασα την αναφορα που κανατε πανω απω την ενημερωση που κανω...λοιπον παιδυα οπος ειπε κ ο φιλος μας Agiana αναγκαστικα επρεπε να αλαξω το τροπο ενημερωση αλλα αμα δεν βαργειοσαστε ριξε μια ματια στις πισω σελιδες κ θα βρειτε αφτο που ψαχνετε...οποια διποτε απορια μπορω με χαρα να σας απαντισω σε πμ...φυσικα απανταω με σιγουρια αφτα που γνοριζω....καποια πολυ ιδιετερα προτημεισις που θελετε μονο ι ιδιες μπορει να σας πει....
σημερα ειναι η ΡΟΖΑ,ΑΓΑΠΗ ΑΛΙΟΝΑ.......μεχρι 8κ μισι το τελευταια συνεδρεια...φιλουθκια :-* :-*

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπερα.....λοιπον διαβασα την αναφορα που κανατε πανω απω την ενημερωση που κανω...λοιπον παιδυα οπος ειπε κ ο φιλος μας Agiana αναγκαστικα επρεπε να αλαξω το τροπο ενημερωση αλλα αμα δεν βαργειοσαστε ριξε μια ματια στις πισω σελιδες κ θα βρειτε αφτο που ψαχνετε...οποια διποτε απορια μπορω με χαρα να σας απαντισω σε πμ...φυσικα απανταω με σιγουρια αφτα που γνοριζω....καποια πολυ ιδιετερα προτημεισις που θελετε μονο ι ιδιες μπορει να σας πει....
σημερα ειναι η ΡΟΖΑ,ΑΓΑΠΗ ΑΛΙΟΝΑ.......μεχρι 8κ μισι το τελευταια συνεδρεια...φιλουθκια :-* :-*

ρε δανάη πέρασα σήμερα και δεν είδα τίποτα αξιόλογο...πότε θα δούμε κάτι αξιόλογο ρε γαμώτ? :S

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......μαντεψε μωλης ειδα κ σου απαντισα.... ;)....φιλουθκια
Σε ευχαριστω πολυ
Τελείως καλοπροεραιτα απο την πλευρά του πελάτη:
Το πακέτο των υπηρεσειων που μου εγραψες είναι πολυ φτωχό και χρήζει εμπλουτισμού ...
( κοιτα γύρω σου τι υπάρχει )

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σε ευχαριστω πολυ
Τελείως καλοπροεραιτα απο την πλευρά του πελάτη:
Το πακέτο των υπηρεσειων που μου εγραψες είναι πολυ φτωχό και χρήζει εμπλουτισμού ...
( κοιτα γύρω σου τι υπάρχει )

[/quote

καλημερα..καταλαβενω τι λες...κ το κατανοω..αλα τι να κανω δεν μπορω να αναγκαζω τα κοριτσια να ανουνε καποιες επειρεσιες που δεν θελουνε... ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΑΛΙΟΝΑ,ΑΓΑΠΗ,ΛΙΖΑ κ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ..................σας περημενουνε μεχρι της 8κ μιση το βρταδυ...φιλουθκια ...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα μωρουλια........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* φιλουθκια

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Χθεσινή επίσκεψη στο ελαιοτριβείο επιλογή Αγάπης , σώμα τίποτε το ιδιαίτερο, μασαζ σαν να χαιδευε, στα του αγώνα την κατηγαμευσα , παρόλο που με χάλαγαν δύο ούλες που είχε στο ένα κωλομέρι και στα όχι σε άκα και σε καραμέλωμα της γύρω περιοχής.
Κόστος 60 γιούρια για περίπου 40 λεπτά.
Ανανέωση ρόστερ επειγόντως!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπεραααα.......αυριο θα ειναι η Ροζα,Αλιονα,Αγαπη(μεσιμερει)...κ εγω θα ειμαι για λιγο στην υποδοχη......φιλουθκια...θα τα πουμε αυριο απο κοντα....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααααααααααα......................................................................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ετσι κανουν, οι σωστες γυναικες !!!  ;) ;) ;)

μπα για κατουρημα θα σηκωθηκε και ειδε ανοιχτο το pc και λεει δεν ριχνω μια καλημερα να δειξω οτι σηκωνωμε πρωι σαν εργαζομενη κοπελα που ειμαι.........!!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα τετοιο αντρα που εχω εγω τι να περημενω....ξυπνισα νωρις σημερα...ιπεια καφεδακι...κ σε λιγο παω απο το μαγαζι....σημερα θα ειμαι εκει .......
leontaraki μου γλυκο πολα γλυκια φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*.....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
μπα για κατουρημα θα σηκωθηκε και ειδε ανοιχτο το pc και λεει δεν ριχνω μια καλημερα να δειξω οτι σηκωνωμε πρωι σαν εργαζομενη κοπελα που ειμαι.........!!!!!!!!!!
Λέςς ???  ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   καλα τετοιο αντρα που εχω εγω τι να περημενω....ξυπνισα νωρις σημερα...ιπεια καφεδακι...κ σε λιγο παω απο το μαγαζι....σημερα θα ειμαι εκει .......
leontaraki μου γλυκο πολα γλυκια φιλουθκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*.....
Καλημερα Βραζιλιανα μου !!!  :smitten:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
καλησπεραααα.......αυριο θα ειναι η Ροζα,Αλιονα,Αγαπη(μεσιμερει)...κ εγω θα ειμαι για λιγο στην υποδοχη......φιλουθκια...θα τα πουμε αυριο απο κοντα....

φιλιά στην Ροζαλίντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom