Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ι κανει το λεονταρακι μου..... ;)
για τον αντρα μου Larouse ξερω παντα καλα ειναι.... :2funny:
3λαλουν κ 2χορεβουνε....δεν ξερω τι θα γηνει μετα απο τα φιλουθκια της κωπελες..μετα απο τα δικα μου παντος....ξερω οι κ αλα 1000000...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ι κανει το λεονταρακι μου..... ;)
για τον αντρα μου Larouse ξερω παντα καλα ειναι.... :2funny:
3λαλουν κ 2χορεβουνε....δεν ξερω τι θα γηνει μετα απο τα φιλουθκια της κωπελες..μετα απο τα δικα μου παντος....ξερω οι κ αλα 1000000...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

πως το ξερεις οτι ειμαι καλα εχεις να με δεις απο χτες βραδυ ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ωπα.....και πρωϊνός τύπος ο Larousse! ;)

ο λαρυ ειναι παντος καιρου !!!!! αφου αν πατησεις στον γκουκλι 4season δεν βγαινουν τα χοτελια πρωτα βγαινει το θαυμα της φυσης δηλαδη η μπουτσα μου!!!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
agiana...γλυκο μου αγκορι τι κανεις...εχω καιρο να σε δω μωλης μπορεσω θα παω απω το μαγαζι κ ελα να πινουμε ενα καφεντακι... ;)...φιλουθκια  :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
agiana...γλυκο μου αγκορι τι κανεις...εχω καιρο να σε δω μωλης μπορεσω θα παω απω το μαγαζι κ ελα να πινουμε ενα καφεντακι... ;)...φιλουθκια  :-* :-*

τελικα με τον αγιανα με απατας ??????????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Εντάξει φλόγα. Με την πρώτη ευκαιρία, θα τα πούμε (και θα τα πιούμε). :-*

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Καλημέρα Δαναη,

Κανε καμία ενημέρωση τις προκοπής , εκτός απο τα φιλουθκια :)
Ποιες κοπέλες δοκιμάζουν τον φραπέ στο τέλος ;
Ποιες κοπέλες τρώνε και μπριζολα;
Και ποιες προσφέρουν και κουλούρι ;

καλημεραααααα........................χτες δεν μπορεσα να κανω την ενημερωση...αλλα σημερα εδω ειμαι κ παλη... ;)................στο μαγαζι ειναι η Ροζα κ Λιζα....η Αγαπη τηα ειναι μεσιμερει...φιλουθκια

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα Δαναη,

Καλα και εσυ, θελεις τετοια ενημερωση, γραπτως μεσα στο φορουμ ???  :think: :think: :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα Δαναη,

Έχεις από τη μεριά σου δίκαιο για να τα λες αυτά, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο χύμα όσο πριν λίγο καιρό.

Για ειδικότερη ενημέρωση μπορείς να ρωτήσεις τη Δανάη με pm ή όταν πας στο μαγαζί κατ'ιδίαν με την υπεύθυνη. Είναι ασφαλέστερο για όλους και κυρίως για τα κορίτσια και το μαγαζί. ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλημέρα Δαναη,

σωστος ετσι πρεπει να ειναι !!!!!!

πχ μαρια ηλικια 26 , εμπειρια μασαζ 3 χρονια , ξανθια 1,67 υψος  58 κιλα, στηθος 3αρη, παροχες φραπε οπου πινει ολο τον αφρο, μπριζολα ζεστη σε ολες τις στασεις κουλουρι δινει μετα απο εξτρα αντιτιμο ειναι δεκτικη στις λαγνειες και φανατασιωσεις.

ετσι πρεπει να υπαρχει ενημερωση μην πω να βαζει και φωτο ολοσωμη προφιλ και ανφας και με μπουτια ανοιχτα !!!

παιδια εχουν ακριβινει τα καυσιμα δεν ειναι οπως παλια γυριζες 3 μασατζιδικα και μετα επελεγες τωρα ολα στο πιατο ετοιμα!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.....λοιπον διαβασα την αναφορα που κανατε πανω απω την ενημερωση που κανω...λοιπον παιδυα οπος ειπε κ ο φιλος μας Agiana αναγκαστικα επρεπε να αλαξω το τροπο ενημερωση αλλα αμα δεν βαργειοσαστε ριξε μια ματια στις πισω σελιδες κ θα βρειτε αφτο που ψαχνετε...οποια διποτε απορια μπορω με χαρα να σας απαντισω σε πμ...φυσικα απανταω με σιγουρια αφτα που γνοριζω....καποια πολυ ιδιετερα προτημεισις που θελετε μονο ι ιδιες μπορει να σας πει....
σημερα ειναι η ΡΟΖΑ,ΑΓΑΠΗ ΑΛΙΟΝΑ.......μεχρι 8κ μισι το τελευταια συνεδρεια...φιλουθκια :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom