danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δαναη αμα ερθω σημερα θα παρω προσφορα η αυστηρα απο αυριο !!!!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δαναη αμα ερθω σημερα θα παρω προσφορα η αυστηρα απο αυριο !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
κλαησπεραααα.....τι κανετε ωμορφα παιδυα σημερα ξυπνισα με κεφι...
η ζεστι ειναι μου θημιζει πατριδα
...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια ;) κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 50.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια :-* :-* :-*
δαναη δεν καταλαβα τιποτα!!!!!!!! εγω θελω ενα καλο μασαζ με 4 χερια και μετα τελικο στοματικο ποσα θα δωσω?
![]()
![]()
![]()
...στο θεμα μας...σημερα οπως καθεμερα ...η Ροζα,Εβα,Λιζα,Λιλιαν κ Σοφια......σας περημενουνε για αξεχαστες στιγμες χαλαρωσει,παιχνυδια ;) κ οχι μονο η συνεδρεια ειναι 60...κ απο σημερα το ερωτηκο μασσαζ με 4 χερια με τελικο στομ...ειναι 50.....το μαγαζι ειναι ανοικτο μεχρι 9 το βραδυ...φιλουθκια :-* :-* :-*
καλημερα αντρα μου.....ειναι 50 καθε κωπελα..δηλαδη 100...οκ
βρε Δανάη θάλασσα τα εκανες πάλι![]()
![]()
το διπλό ειναι 100 και οχι 50 ..τουλαχιστον ετσι ελεγες χθες![]()
Ερωτευμένη εισαι μου φαινεται
![]()
![]()
![]()
ρε παιδυα μωλης ξυπνισα...μετα ειδα οτι ειχα γραψει ετσι ...σιγνωμη :'( μηνμε μαλωνετε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* φιλουθκια παντου...
Φιλουθκια παντου![]()
![]()
:??? παντου οπου θελω δηλαδή
![]()
![]()
????
![]()
![]()
γυναικα η ελληνιδα τι εγινε ειναι ακομα εκει η εφυγε?
κοιτα να δεις θα ληπει για10 μερες εχει καποιο οικογκενειακο προβλημα
οχι μωρο μου δεν εχει αλη ελλινηδα....αλα εσυ με περουκα λες να μου βγαλει κανενα ραντεβου...αλλη ελληνιδα εχουμε ? αν οχι να βαλω την περουκα να ερθω ??????????
Γειά σου κουκλάρα Δανάη....να σε ρωτήσω, το τελείωμα στο στόμα, θα είναι με ή χωρις προφυλακτικό?![]()
![]()
![]()
Γειά σου κουκλάρα Δανάη....να σε ρωτήσω, το τελείωμα στο στόμα, θα είναι με ή χωρις προφυλακτικό?
οχι μωρο μου δεν εχει αλη ελλινηδα....αλα εσυ με περουκα λες να μου βγαλει κανενα ραντεβου...![]()
ωρα ειναι να δουλεβεις κ εσυ λιγακι...
![]()
![]()
![]()
Γειά σου κουκλάρα Δανάη....να σε ρωτήσω, το τελείωμα στο στόμα, θα είναι με ή χωρις προφυλακτικό?
ΟΚ κούκλα μου..... φιλούθκια!!!!
γεια σου μωρο μου καποια πραγματα πρεπει να συζητησεις με της κωπελες που θα διαλεγες εσυ????/
οχι απλα κανενα ραντεβου λεω απο τωρα να στειλεις τα αλλα κοριτσια διακοπες και θα κρατησω το μαγαζι μονος μου!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τροπος που λεγετε.............το μυαλο σου εκει...
![]()
![]()