Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Για αυτό να τον βγάλουμε με 80% αυτή τη φορά.Τι γίνετε ρε φίλε, δεν θα μείνει κανένας......Σε 4 χρόνια θα μας έχει ξεκάνει όλους ο γκαντεμοσαυρος!
Για αυτό να τον βγάλουμε με 80% αυτή τη φορά.Τι γίνετε ρε φίλε, δεν θα μείνει κανένας......Σε 4 χρόνια θα μας έχει ξεκάνει όλους ο γκαντεμοσαυρος!
οταν το πηδουσες το Σοφακι ηταν καλα ε??και εμεις στην απ'εξω ε??Θα πεθανω και δεν θα εχω δει το βιδεο της Σταματινας με την Σοφια ρε νιμου,στειλε τιποτα πριν τα τιναξω
Τι σκαρφιζεται ο ανθρωπος για να μην στειλει το βιδεο.Γιατι δεν βοηθας τους συνανθρωπους σου που εχουν αναγκη?οταν το πηδουσες το Σοφακι ηταν καλα ε??και εμεις στην απ'εξω ε??
όντως?οταν το πηδουσες το Σοφακι ηταν καλα ε??και εμεις στην απ'εξω ε??
Τι σκαρφιζεται ο ανθρωπος για να μην στειλει το βιδεο.Γιατι δεν βοηθας τους συνανθρωπους σου που εχουν αναγκη?
οντωςόντως?
όντως?
και ζητάει και βίντεο από πάνω... μάλιστα...
Πραγματικα γινεται χαμος.Tι γινεται ρε τυποι?Καθε μερα φευγει κι ενας διασημος
θα μας πεις για το Σοφάκι...?Παρεμπιπτοντως,το ψιλογαμησαμε το νημα με τα βιδεο,παμε διπλα
Ρε τυπε ημαρτον.Ψοφάνε πολλοί ψέκηδες.
Καλό αυτό....
Ήμαρτον εσύ τύπε.Ρε τυπε ημαρτον.
Για αυτό να τον βγάλουμε με 80% αυτή τη φορά.
Eγω θα έχω κάποια...εσείς όμως δεν θα έχετε.Θα μεινει η σαπουντζακη..να εχει και καποια να τον παιζει ο αργυροτοξος
Εισαι ανωμαλος και σε εχω βαλει ιγκνορ λιστ.Eγω θα έχω κάποια...εσείς όμως δεν θα έχετε.