tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.326
- Πόντοι
- 3.656
Ενώ ήταν χωρίς οξυγόνο ο εγκέφαλος .... για πάνω από 10 λεπτά ;;;;Αναμενόμενο δυστυχώς....τουλάχιστον να μην έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες.
Ενώ ήταν χωρίς οξυγόνο ο εγκέφαλος .... για πάνω από 10 λεπτά ;;;;Αναμενόμενο δυστυχώς....τουλάχιστον να μην έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες.
850, 930, 1160. Μικτα πρωτος μισθος.τι διαφορές έχουν?
To ακόμα πιο εξοργιστικο είναι ότι στα κτήρια των Υπουργείων λέγεται ότι επεφταν κανονικά για καιρό τα δώρα ,ενώ σε περιφερειακές υπηρεσίες κόπηκαν αμέσως .Δε θα μου έκανε εντύπωση.
Για να δεις για τι πούστικο κράτος μιλάμε. Άλλα να ισχύουν για το ΥΠΕΞ (σου λέει εμείς είμαστε ο αφρός των ΔΥ ) και άλλα για κανένα Τουρισμού ξερω γω.
Αν ειναι πανεπιστημιακης εκπαιδευσης, λιγο πανω απο χιλιαρικοπόσα παίρνει ένας νέος δημόσιος μόνιμος σε μια εφορία μέχρι την πρώτη πενταετία?
Αυτό...850, 930, 1160. Μικτα πρωτος μισθος.
Μετα ανα διετία αλλάζεις μισθολογικο κλιμακιο.
40, 60 και 60 ευρω παραπανω ανά κλιμακιο. Παλι μικτα.
Σε χοντρες γραμμες.
Υπονοεις οτι ο Ευαγγελος δεν μπορει να κερδισει λοιπον...Nα ξερεις κατι...
Το κρατος δεν το νικαει κανενας.
Ούτε ο Εσκομπαρ δεν καταφερε να κερδισει ενα μπουρδελοκρατος σαν την Κολομβια και τον εφαγε το χωμα.
Και να ξερεις και κατι αλλο, οι χειροτεροι καυγαδες γινονται μεταξυ κολλητων.
Αυτα...
ό,τι σου λεω...Υπονοεις οτι ο Ευαγγελος δεν μπορει να κερδισει λοιπον...
Τον Ευαγγελο εχουμε πρωθυπουργο να ξες...
Απλα επειδη δεν το εχει με τα κοινωνικα και τις εξωτερικες πολιτικες
εχει βαλει τον κουμπαρο του που ειναι διπλωματης και σκειτερ αλανι...
Δεν δικαιουσαι να λες το γυναικοχωρι σου μπουρδελοκρατος οταν μενεις εδω
στο κωλοχανειο της υφηλιου...
Ντροπη...
Δεν ειναι φιλοι-κολλητοι οπως γλαφυρα περιγραφεις...
Ειναι κουμπαροι...
Αυτα...
Στελεχωνουν λειτουργια του Συνταγματος, ειναι απολυτως θεμιτο να εχουν μεγαλους μισθους. Τοσο απλατυποι ολοι εσεις που λετε για μισθους,να ξερετε οτι οι βουλευτες παιρνουν περιπου 5 χιλιαρικα καθαρα,συν μερικες παροχες
φατε τραμπουκα τωρα
Εκλογές στην Ελλάδα: Τι μισθό παίρνουν βουλευτές, ευρωβουλευτές και δήμαρχοι - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Αυτό ισχύει κυρίως για δασκάλους και καθηγητές σε σχολεία .Τύπε, είχα στείλει πριν καμιά 25αριά χρόνια όταν ξεκινούσα.
Πήρα τ' αρχίδια μου κανονικότατα.
Όλοι είχαν μεταπτυχιακό, που εγώ δεν είχα (τότε).
Τώρα θες διδακτορικό.
Οκ οτι πεις...ό,τι σου λεω...
Δεν το λεω εγω...Δεν δικαιουσαι να λες το γυναικοχωρι σου μπουρδελοκρατος οταν μενεις εδω
στο κωλοχανειο της υφηλιου...
Τρε'ι'λερ για την ταινία "Αφεντικά για σκότωμα Greek version"...αγγελία για δουλειά
850, 930, 1160. Μικτα πρωτος μισθος.
Μετα ανα διετία αλλάζεις μισθολογικο κλιμακιο.
40, 60 και 60 ευρω παραπανω ανά κλιμακιο. Παλι μικτα.
Σε χοντρες γραμμες.
ΩραίαΑν ειναι πανεπιστημιακης εκπαιδευσης, λιγο πανω απο χιλιαρικο
Να ακουσω ομως περιοχη?Δεν το λεω εγω...
Εκεινη το λεει.
Και οταν της λεω οτι μπορεις να καθισεις για καφε και να αφησεις το κινητο σου στο τραπεζι χωρις να στο κλεψουν σε τρια λεπτα, μου λεει οτι ζω σε εναν παραδεισο.
Καλά μεγάλη αλήθεια κι αυτόΣωστά όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι ότι έχουν γεμίσει από πριν το γήπεδο με εκατοντάδες καπνογόνα, στυλιάρια και ότι άλλο φανταστείς.
Άρα είναι θέμα βούλησης των προέδρων αν θέλουν ή όχι να καθαρίσουν τα μπουρδέλα τους.
Γνωστά πράγματα.
όποιος δουλεύει και δεν είναι τεμπέλης δεν έχει τίποτα να φοβηθείΤρε'ι'λερ για την ταινία "Αφεντικά για σκότωμα Greek version"...
Nα ξερεις κατι...
Το κρατος δεν το νικαει κανενας.
Ούτε ο Εσκομπαρ δεν καταφερε να κερδισει ενα μπουρδελοκρατος σαν την Κολομβια και τον εφαγε το χωμα.
Και να ξερεις και κατι αλλο, οι χειροτεροι καυγαδες γινονται μεταξυ κολλητων.
Αυτα...
ό,τι σου λεω...