Η China town είναι σύνορα Ομόνοια και προς
μεταξουργείο ρε τύπε, πειραιώς και δεξιά.
Αρχίδια. Για σοφοκλεους και μενανδρου, και γερανιου με αναξαγορα δεν παιρνούσες. Μη συζητήσουμε για τη στοα εμπορων ή όπως την λένε στην πλατεία θεάτρου που όχι δεν περνούσες πεζός. Μια φορά με αμάξι είχα επιχειρήσει να περάσω και δεν πέρναγε απλά και μπήκε όπισθεν επιτόπου όσο προσπαθούσαν να ανοίξουν τις πόρτες. Μιλάμε για χρυσές εποχές 2013-14 που η μεναδρου μονο είχε χιλιάδες κόσμο από την γωνία σοφοκλέους μέχρι την γωνία με ευριπίδου. Τώρα δεν είναι ούτε μύγα εκεί και περνάνε αμάξια (μέχρι πρότεινος είχε και έργα αλλά άσχετο). Η μόνη περιοχή που ακόμη είναι λίγο περίεργη όντως είναι ευρύτερα ο Α. Παντελεήμονας αλλά καμία σχέση με τις χρονολογίες που αναφέρω. Τις ένδοξες μέρες πατησίων ακόμη μετά τις 12 καθημερινή ούτε για αστείο δεν περπατούσες μετά το μουσείο. Ούτε για πλάκα. Κι εμένα μου είχαν τύχει χοντρά σκηνικά και είχα δει και ακόμη πιο πολλά να γίνονται σε άλλους. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι έγινε. Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά πολύ απλά έβαλανα δεκάδες χιλιάδες κόσμο σε κούτα φραζιλε και τους ταχυδρομίσαν.