Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Ρε τύποι οκ κρίμα που ένας άνθρωπος χαροπαλευει και θα μείνει ανάπηρος αλλά προς τι όλη αυτή η φασαρία???? Αν δεν έρθει ο αστυνομικός και δη ο ματατζης αντιμέτωπος με τον κάθε παραβατικό επικίνδυνο τρελό εκεί έξω τότε ποιος θα το κάνει ???? Ποιανού δουλειά είναι αν όχι των μπάτσων??????? Από πότε οι μπάτσοι νομίζουν πως είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην πολεοδομία?????????
Η δουλειά των αστυνομικων δεν είναι να γίνονται στόχοι για το κάθε ανεγκεφαλο σκουπίδι.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Για να μην ξεχνάμε τον πραγματικό ρόλο της αστυνομίας ή τουλάχιστον μία από τις κύριες αποστολές της...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τέλος πάντων. Ο καθένας με το πόνο του. Σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων με όλες τις φυλές της γης και με τέτοια κρίση, αν κρίνει κάποιος ότι έχει εγκληματικότητα από 1 συμβάν, και αν, το μήνα τότε εντάξει. Ε την πάρτη μου θα κοιτάω, τι να κοιτάξω ρε τύπε. Να κάτσω πριν κοιμηθώ να σκέφτομαι τι μπορεί να γίνεται;
Τύπε μου δεν είναι ένα περιστατικό αλλά κάργα. Σου έγραψα αυτό για να καταλάβεις που έχουμε φτάσει.
Δηλαδή βγαίνει ένας έξω, μπρος σε όλους έτοιμος να τερματίσει την άλλη, αυτή τρέχει και όλοι στον πούτσο τους.
Σε άλλη περιοχή εκτός του κέντρου, θα υπήρχε μια κάποια αντίδραση. Εδώ αυτό είναι σχεδόν αδύνατον
μεταξύ αγνώστων. Λέμε δηλαδή ότι δεν είναι η δουλειά μας και να πάνε όλοι να γαμηθούν.
Σουσάμι από κουλούρι να πέσει στον δρόμο - που λέει ο λόγος - δεν θα το σκουπίσουμε
για να φέρουμε τον κρατικό φορέα να ιδρώσει. Δεν θέλει; ας μην έρθει. Εκεί θα μείνει το σουσάμι.

:rockon:

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Η δουλειά των αστυνομικων δεν είναι να γίνονται στόχοι για το κάθε ανεγκεφαλο σκουπίδι.
Μπερδεύεσαι.... δουλειά των μπάτσων είναι η περιφρούρηση της δημόσιας τάξης ΚΑΙ στα κάθε λογής γήπεδα εφόσον συγκεντρώνονται πλήθη ......αν θέλουν να μην κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η ζωή τους λάθος δουλειά επέλεξαν ...είναι σαν να διαμαρτύρονται οι εναεριτες της ΔΕΗ πως τους πιάνει ίλιγγος λόγω ύψους ή σαν να διαμαρτύρονται οι σκουπιδιαρηδες για την άσχημη μυρωδιά ....ας είναι λίγο σοβαροί ας ουμε αν δεν πάνε αυτοί να παίξουν μαπες με τους εγκληματίες θα πάω εγώ ή εσύ που δεν πληρωνόμαστε για αυτό ?????

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Μπερδεύεσαι.... δουλειά των μπάτσων είναι η περιφρούρηση της δημόσιας τάξης ΚΑΙ στα κάθε λογής γήπεδα εφόσον συγκεντρώνονται πλήθη ......αν θέλουν να μην κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η ζωή τους λάθος δουλειά επέλεξαν ...είναι σαν να διαμαρτύρονται οι εναεριτες της ΔΕΗ πως τους πιάνει ίλιγγος λόγω ύψους ή σαν να διαμαρτύρονται οι σκουπιδιαρηδες για την άσχημη μυρωδιά ....ας είναι λίγο σοβαροί ας ουμε αν δεν πάνε αυτοί να παίξουν μαπες με τους εγκληματίες θα πάω εγώ ή εσύ που δεν πληρωνόμαστε για αυτό ?????
Ίσως το δεχομουν αν είχε αφήσει η Πολιτεία την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της και όχι να τους έχει σαν σάκο εκτόνωσης για το κάθε δίποδο.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Ίσως το δεχομουν αν είχε αφήσει η Πολιτεία την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της και όχι να τους έχει σαν σάκο εκτόνωσης για το κάθε δίποδο.
Υπάρχει μια παρανόηση στην Ελλάδα που δεν υπάρχει στο εξωτερικό... Οι αστυνομικοί δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της σφραγίδας και των υπογραφών ....τρανό παράδειγμα πως η πλειοψηφία μετά την σχολή και τα πρώτα χρόνια υπηρεσίας γίνονται σαν λεσια με πατσοκοιλια και διπλοσαγωνα ...πως να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά μετά τον κάθε τρελό εκεί έξω??? Τέλος πάντων καλά μυαλά σε όλους και να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Για να μην ξεχνάμε τον πραγματικό ρόλο της αστυνομίας ή τουλάχιστον μία από τις κύριες αποστολές της...
εγώ αν ήμουν υπουργός θα ανακοίνωνα την άμεση καταγγελία και δια παντός μη επαναπρόσληψη αυτών που ταρακουνούσαν την πόρτα,
δεν χρειαζόμαστε ταραχοπιούς υπαλλήλους

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
εγώ αν ήμουν υπουργός θα ανακοίνωνα την άμεση καταγγελία και δια παντός μη επαναπρόσληψη αυτών που ταρακουνούσαν την πόρτα,
δεν χρειαζόμαστε ταραχοπιούς υπαλλήλους
Καλά, από εσένα και τον Αλέξανδρο, τι άλλο θα διαβάσει κάποιος;
Να δω αν είχες ανάγκη για δουλειά τι θα έλεγες όμως...
Αυτά τα λες τώρα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Υπάρχει μια παρανόηση στην Ελλάδα που δεν υπάρχει στο εξωτερικό... Οι αστυνομικοί δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της σφραγίδας και των υπογραφών ....τρανό παράδειγμα πως η πλειοψηφία μετά την σχολή και τα πρώτα χρόνια υπηρεσίας γίνονται σαν λεσια με πατσοκοιλια και διπλοσαγωνα ...πως να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά μετά τον κάθε τρελό εκεί έξω??? Τέλος πάντων καλά μυαλά σε όλους και να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται
Μην συγκρίνεις αστυνομικό της ΟΠΚΕ η της Αμ.Δρασεως με τον αστυνομικό του τμήματος που είναι μέσα σε χαρτιά και σφραγίδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άνθρωποι οι οποίοι δεν φεύγουν ποτε από την Αθήνα και μένους σε τραγικές και αθλιες συνθήκες σε τέρμα βρώμικες και τελειωμένες γειτονιές, σε σάπια σπίτια τι να σου κάνουν ακριβώς; Να μη σαλτάρεις; Ένας εμετός είναι η Αθήνα και ένα 60% μπορεί και παραπάνω μένει σε τρύπες που ούτε ακτίνα φωτός δεν τα βλέπει. Με μπαλκόνια που ούτε μπέμπης δεν χωράει να κάτσει. Με άτομα από ανατολικά μπλοκ και άλλες χώρες με φάτσες και κουλτούρες γάμησέ τα, με βλέμματα εχθρικά και γεμάτα μίσος. Ε δεν θες πολύ να λασκάρεις.

Για το γεγονός με τον γεωργιανό τι έγινε;
Οκ μαν, δεν ζούμε και στην Βομβάη. :confused: Άλλο πως ζούμε (προσωπικά τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος)
κι άλλο που ζούμε. Εμείς πάντως στο κέντρο μεγαλώσαμε. Εδώ μας αρέσει που τα έχουμε όλα δίπλα.
Για να φύγουμε (και συμφωνούν πολλοί σε αυτό) μόνο σε επαρχία και να έχουμε κι εκεί δουλειά.
Αλλιώς να φύγουν ή να πεθάνουν :2funny:όσα ναυάγια ήρθαν εδώ κι όλοι όσοι τους έφεραν. :rockon:
Ααααα...πριν φύγουν ή πεθάνουν, ας έρθουν να καθαρίσουν και τους υπονόμους που με μια απλή βρόχα
ξεχειλίζουν μέχρι πάνω.
Με τον Γεωργιανό δεν ξέρω τι έγινε. Άτοπη η ερώτηση αφού στον πούτσο μας. Απλά δεν ανακατευόμαστε.
Δεν μας υποχρεώνει το Σύνταγμα να κάνουμε τους ήρωες.

:rockon:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
και βγήκε η γαμιόλα η τζάκρη να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα και να πει ότι τους προτρέπει σε ευθανασία.
Παρατηρώντας αυτά που λέει και κάνει μετά την εκλογή Κασσελάκη, αρχίζω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας, θα καταλήξει σε ψυχιατρική κλινική ή με κάποια βαριά ψυχική ασθένεια τέλος πάντων. Στην καλύτερη να καταλήξει σαν τη διαταραγμένη την Αρκίτα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Αν καταδικαστεί ο τύπος για απόπειρα ανθρωποκτονιας και ο ανθρωπος καταλήξει μετά από 3 ας πούμε χρόνια τι γίνεται αλλάζει η κατηγορία?
Μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του, μπορεί να αλλάξει η κατηγορία από απόπειρα σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία.
Γι' αυτό σωστά ο εισαγγελέας του άσκησε τη συγκεκριμένη δίωξη και όχι για κάποια άλλη πράξη που θα ήταν νομικά ορθή επίσης.

Μετά την αμετάκλητη καταδίκη του, όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Και επειδή μέχρι τότε θα έχουν περάσει χρόνια, δεν έχει σημασία γιατί ο τυχόν θάνατος θα έχει ήδη επέλθει.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του, μπορεί να αλλάξει η κατηγορία από απόπειρα σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία.
Γι' αυτό σωστά ο εισαγγελέας του άσκησε τη συγκεκριμένη δίωξη και όχι για κάποια άλλη πράξη που θα ήταν νομικά ορθή επίσης.
πώς γίνεται αυτό;
αν καταδικασθεί οριστικά αλλά ασκήσει μόνο ο κατάδικος έφεση;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Διαφωνώ εν μέρη με το ότι πρέπει να κρατάμε τους ανθρώπους στην ζωή ακόμα και σε κώμα με σωληνάκια μέσα στη στόμα χωρίς την συγκατάθεση τους.

Γνώμη μου είναι ότι :

1. Θα έπρεπε να επιτρέπεται η ευθανασία υπό πολύ αυστηρούς όρους για άτομα που υποφέρουν και έχουν την λογική να το επιλέξουν...

2. Να επιβάλλεται να υπογράφει κάποιος νομικά έγγραφα που να ορίζουν τι θα γίνει εάν βρεθεί σε μία κατάσταση που να μην μπορεί ο ίδιος να επιλέξει. προσωπικά δεν θα επέλεγα ποτέ να γίνω βάρος στους άλλους, ψυχολογικό, οικονομικό και περιοριστικό για τις ζωές τους...και τον ίδιο τον εαυτό μου...αν είναι να πίνω νερό από το καλαμάκι χωρίς καμία ελπίδα για καλυτέρευση...καλύτερα μια και έξω να τελειώνει.

Δεν ξέρω αν αυτός το είπε για πολιτικό όφελος ως γιατρός...αλλά η τζάκρη σίγουρα το εκμεταλλεύτηκε πολιτικά γιαυτό να πάει να γαμηθεί. Σιχαμερή...
Υπάρχει ολόκληρη προβληματική γιατί δεν επιτρέπεται η ευθανασία. Δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε εδώ, αλλά θεωρώ ότι τελικά δεν επιτρέπεται γιατί υπάρχει ο εύλογος φόβος του νομοθέτη ότι κάποια στιγμή, κάπου, κάπως, θα γίνει το έγκλημα να θανατωθεί κάποιος που δεν πρέπει ή τέλος παντων να μεθοδευτεί μια ευθανασία που δεν πρέπει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό, ούτε σαν σκέψη. Από ανασφάλεια έχουν καταλήξει οι περισσότερες έννομες τάξεις στην απαγόρευση τςη ευθανασίας.

Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω τον τρόπο, αλλά θα έπρεπε υπό όρους να επιτρέπεται. Με συνταγματική πρόβλεψη, γιατί τώρα δεν υπάρχει. Να μπορεί δηλαδή να υποχωρεί ο έλεγχος της Πολιτείας στην προστασία της ζωής σου.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
πώς γίνεται αυτό;
αν καταδικασθεί οριστικά αλλά ασκήσει μόνο ο κατάδικος έφεση;
Αν καταδικαστεί οριστικά, δεν είναι αμετακλητη καταδίκη.
Συγνώμη, δεν κατάλαβα τι εννοείς.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Αν καταδικαστεί οριστικά, δεν είναι αμετακλητη καταδίκη.
Συγνώμη, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
το εφετείο ή ο ΑΠ τι θα κάνει αν αποβιώσει το θύμα, αφού δεν μπορεί να χειροτερεύσει τη θέση του καταδικασμένου;

Τελευταία τροποποίηση:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Αυτό που είπε ο Κακλαμάνης δυστυχώς είναι σωστό, καλύτερα να πεθάνει ο άνθρωπος (λογικά αυτό θα γίνει) γιατί και να ζήσει φυτό θα μείνει,χώρια που έχασε το πόδι του.

Προς αποφυγήν περίεργων σχολίων, το ίδιο θα ευχόμουν και για το παιδί μου και για εμένα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Οκ, σωστό κατά την άποψή του.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που είπε. Όλοι το έχουμε σκεφτεί άλλωστε.

Το πρόβλημα είναι γιατί να πάρει θέση. Έπεσε και αυτός στο λάθος να εκφράζει άποψη δημόσια χωρίς να τον ρωτήσουν. Το ότι είναι γιατρός, ναι μεν δίνει προφανώς μεγαλύτερη βαρύτητα στην άποψή του, αλλά δεν νομίζω ότι χρειαζόταν.
Όταν υπάρχει τόσος πόνος, ας κρατήσουμε και το στόμα μας λίγο παραπάνω κλειστό.
Και ας είναι σωστό αυτό που λέμε. Μπορεί να πληγώσουμε κάποιον που είναι ήδη σε άσχημη κατάσταση.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Οκ, σωστό κατά την άποψή του.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που είπε. Όλοι το έχουμε σκεφτεί άλλωστε.

Το πρόβλημα είναι γιατί να πάρει θέση. Έπεσε και αυτός στο λάθος να εκφράζει άποψη δημόσια χωρίς να τον ρωτήσουν. Το ότι είναι γιατρός, ναι μεν δίνει προφανώς μεγαλύτερη βαρύτητα στην άποψή του, αλλά δεν νομίζω ότι χρειαζόταν.
Όταν υπάρχει τόσος πόνος, ας κρατήσουμε και το στόμα μας λίγο παραπάνω κλειστό.
Και ας είναι σωστό αυτό που λέμε. Μπορεί να πληγώσουμε κάποιον που είναι ήδη σε άσχημη κατάσταση.
κι επιπλέον τη ανοησία είναι αυτή: επιστήμονας επικαλείται το θείο...
ποτέ δεν μου άρεσε, πιστεύω ήταν λαδιάρης υπουργός υγείας

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
εφετείο τι θα κάνει αν αποβιώσει το θύμα, αφού δεν μπορεί να χειροτερεύσει τη θέση του καταδικασμένου;
Ωραίο θέμα. Υπάρχει μια διχογνωμία, αλλά δεν έχει αντιμετωπιστεί συνολικά από τη νομολογία, τουλάχιστον εγώ που διαβάζω μανιωδώς δεν το έχω δει.
Θεωρώ όμως ότι η μεταβολή κατηγορίας μπορεί να γίνει γιατί δεν αποτελεί χειροτέρευση θέσης κατηγορουμένου, εφόσον σίγουρα δεν αυξηθεί η ποινή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom