Νέα

Πέσιμο σε γκόμενα που (κατά 90%) έχει σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα haepeage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Χαζούλη τι λες στο εξωτερικό έτσι είναι τα πράγματα που η ελλεινιδα γαμιετια μο 9 από κύκλους κοινές παρέες κια κοινούς γνωστούς? Εξωτερικό σε βλέπει τι βλέπεις πας μιλάς άμα γουστάρει προχωράτε.. Εδώ οποίος έχει παρέες με μουνια γαμα9ε και μαλακακος να είναι.. Αυτό δείχνει άρρωστη κοινωνια?
Συγκεντρώσου λίγο, αυτά ίσχυαν επί ΠΑΣΟΚ, τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα. Μια χαρά πέσιμο παίζει και μια χαρά βγάζεις γκόμενες και εκτός κύκλου. Απλά, είναι πολύ πιο εύκολο εντός κύκλου. Το θέμα είναι πόσο βαρύμαγκας το παίζεις. Παλιά, περνούσε η μπογιά του "είμαι τσαντισμένος συνέχεια και με όλα και γαμάω". Τώρα, όσοι είναι έτσι πέρνουν τον μπούλο, εκτός και εάν βρουν κανένα τσόκαρο.

Μάλλον δεν μπορείς να φερθείς διαφορετικά κουτούτσικο.

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι στο εξωτερικό είναι παιδιά των λουλουδιών? Εννοείται ότι το ίδιο μοτίβο παίζει, απλά εκεί δεν το παίζεις γαμάο-ουάλας Ελληνάρας βαρύς γαμιάς της κοινωνίας, διότι σε παίρνουν με τις ντομάτες.

Π

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Τυπε νηματοθετη εγώ στη θέση σου θα έμπαινα.. Αν έχει δεσμο και δείξεις ότι γουστάρεις, θα σε έχει στα υπόψην. Και μην υπολογίζεις κανέναν απλά μπες με τρόπο ώστε να μην εκτεθεις πολυ.
Σωστός...και "όχι "να πει θα ξέρει ότι έχεις ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ για να την διεκδικήσεις και όταν θα τρώει στη μάπα τον νυν θα σκέφτεται"What if..."?Aστην να σαπίζει στην μιζέρια της ενώ εσύ θα κάνεις παιχνίδι με άλλες... :dancing: :sunglasses:
Αντίδραση παντρεμένης( το ήξερα..) όταν της την έπεσα....φώναζε"Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ"( για το απίστευτο θάρρος μου να την πλησιάσω).Προφανεστατα,ειχε να το ζήσει αυτό από τότε που την πλησίασε ο σύζυγος εδώ και πάρα πολύ καιρό μην πω περίπου 20 χρόνια...θα της μείνω αξέχαστος ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Μιλάμε για μιλφαρα με εκφυλοφατσα και απιθανο κωλο που είναι πιστή στο στεφάνι της( τώρα αν την πέσει σε αυτήν κάνας φραγκατος του κύκλου της ίσως να το δει αλλιώς αν και την έχω κόψει για πραγματικά πίστη ).Πραγματικά ένιωσα περήφανος για το πέσιμο αυτό...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Συγκεντρώσου λίγο, αυτά ίσχυαν επί ΠΑΣΟΚ, τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα. Μια χαρά πέσιμο παίζει και μια χαρά βγάζεις γκόμενες και εκτός κύκλου. Απλά, είναι πολύ πιο εύκολο εντός κύκλου. Το θέμα είναι πόσο βαρύμαγκας το παίζεις. Παλιά, περνούσε η μπογιά του "είμαι τσαντισμένος συνέχεια και με όλα και γαμάω". Τώρα, όσοι είναι έτσι πέρνουν τον μπούλο, εκτός και εάν βρουν κανένα τσόκαρο.

Μάλλον δεν μπορείς να φερθείς διαφορετικά κουτούτσικο.

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι στο εξωτερικό είναι παιδιά των λουλουδιών? Εννοείται ότι το ίδιο μοτίβο παίζει, απλά εκεί δεν το παίζεις γαμάο-ουάλας Ελληνάρας βαρύς γαμιάς της κοινωνίας, διότι σε παίρνουν με τις ντομάτες.

Π
Τωρα με νε δημοκρατία εχουν Αλλάξει τα πραγματα? ?Ειδικά τώρα είναι πολύ χειρότερα οι γκόμενές έχουν γίνει υλιστριε γουστάρουν μόνο πλούτο και χρήμα και για αυτό τις γαμανε οι πλουσιοι.. Συνήθως τις γαμανε συνδυασμός γνωστού από παρέα με φράγκα από μπαμπά.. Εγώ σε σχέση με εποχές σύριζα έχω δει μεγάλη αλλαγή προς το χειρότερο στις ελλεινιδες.. Με σύριζα βρίσκαμε και καμιά απλή γκόμενά δεν τις ενοιαζαν τα φράγκα θέλανε κια αίσθημα τώρα με ΝΔ μο ο φράγκα τους θελουνε. Η κοινωνία έχει γίνει μπάχαλο..

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Μιλάμε για μιλφαρα με εκφυλοφατσα και απιθανο κωλο που είναι πιστή στο στεφάνι της( τώρα αν την πέσει σε αυτήν κάνας φραγκατος του κύκλου της ίσως να το δει αλλιώς αν και την έχω κόψει για πραγματικά πίστη ).Πραγματικά ένιωσα περήφανος για το πέσιμο αυτό...
Πιστή αλλά την έφαγες;Τι εννοείς πιστή;Δεν πήρε διαζύγιο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Πιστή αλλά την έφαγες;Τι εννοείς πιστή;Δεν πήρε διαζύγιο;
Παντρεμένη είναι και μάλιστα συντηρητικών αρχών ασχέτως που γουστάρει κουβεντουλα και χαβαλε.
Αν δεν την συγκινω εγώ τα έχει κλείσει τα πόδια για όποιον δηποτε άλλον εκτός του Τυχερού συζύγου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Τωρα με νε δημοκρατία εχουν Αλλάξει τα πραγματα? ?Ειδικά τώρα είναι πολύ χειρότερα οι γκόμενές έχουν γίνει υλιστριε γουστάρουν μόνο πλούτο και χρήμα και για αυτό τις γαμανε οι πλουσιοι.. Συνήθως τις γαμανε συνδυασμός γνωστού από παρέα με φράγκα από μπαμπά.. Εγώ σε σχέση με εποχές σύριζα έχω δει μεγάλη αλλαγή προς το χειρότερο στις ελλεινιδες.. Με σύριζα βρίσκαμε και καμιά απλή γκόμενά δεν τις ενοιαζαν τα φράγκα θέλανε κια αίσθημα τώρα με ΝΔ μο ο φράγκα τους θελουνε. Η κοινωνία έχει γίνει μπάχαλο..
Υπερβολές...άλλαξαν σε δύο μισή χρόνια;Τα ίδια σκατα είχαν στο κεφάλι εδώ και πολλά χρόνια...

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
μπορείς κάλλιστα να χωθείς/φλερτάρεις με ωραίο τρόπο οπότε και η γυναίκα ,λογικά αλλά που να βρεις λογική πλέον, θα κολακευτεί που αρέσει και είτε θα σε σταματήσει είτε που θα συνεχίσει! Βεβαίως υπάρχουν και άλλες υποπεριπτώσεις αλλά θεωρώ οτι η κοπέλα είναι νορμάλ!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Παίρνεις βαριά ναρκωτικά, έτσι? Όταν εννοούσα επί ΠΑΣΟΚ ,εννοούσα την εποχή, όχι ποιος κυβερνούσε.

Άστο, δεν καταλαβαίνεις.

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom