Νέα

Πέσιμο σε χωρισμένη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.309
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή
Δε σε αφήνει περιθώρια.Πάνε παρακάτω

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Θεωρω πως θελει η παλι γαμο η σπονσορα και φυσικα το οτι εισαι παντρεμενος δεν ειναι ιδανικο.
Αν δεν ξερεις τι εχεις βεβαια αρχισε να της μιλας για μεγαλεια, ισως αλλαξει γνωμη.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Θεωρω πως θελει η παλι γαμο η σπονσορα και φυσικα το οτι εισαι παντρεμενος δεν ειναι ιδανικο.
Αν δεν ξερεις τι εχεις βεβαια αρχισε να της μιλας για μεγαλεια, ισως αλλαξει γνωμη.
Για γάμο δεν ξέρω αν θέλει, για σπόνσορα δεν νομίζω διότι είναι Φραγκάκη

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.706
Πόντοι
456
Θα θέλει αποκλειστικότητα και κάποιον που θα αναλάβει όχι μόνο το κρεβάτι της. Πες της οτι είσαι στα χωρίσματα και οτι το βλέπεις αλλιώς για να δείς πως θα αντιδράσει.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Για γάμο δεν ξέρω αν θέλει, για σπόνσορα δεν νομίζω διότι είναι Φραγκάκη
Γαμο, συντροφο, μην κολας σε λεπτομερειες. Αν ηθελε απλα να περναει καλα δεν θα την ενοιαζε πως εισαι παντρεμενος.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Γαμο, συντροφο, μην κολας σε λεπτομερειες. Αν ηθελε απλα να περναει καλα δεν θα την ενοιαζε πως εισαι παντρεμενος.
Ξέρω ότι είναι άτακτη της κάνει της αρπαχτες της γι'αυτό της είπα από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Ξέρω ότι είναι άτακτη της κάνει της αρπαχτες της γι'αυτό της είπα από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος
Τι να σου πω, εγω με οσες παντρεμενες ειχα παει δεν με ενοιαζε που ηταν παντρεμενες γιατι ηθελα απλα να βρισκομαστε σε ξενοδοχεια να περναμε καλα λιγη ωρα και αντε γεια. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες οποτε γιατι να εχει θεμα με το οτι εισαι παντρεμενος; Αν ψαχνει για συντροφο η αντρα ομως ναι εκει αλλαζει το πραγμα. Τωρα που λες οτι κανει οτι κανει, μηπως θελει αντρα που να της κανει δωρακια πχ; Και φραγκατη να ειναι δεν λεει κατι, οι περισσοτερες φραγκατες πανε με φραγκατους δεν ειναι τυχαιο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.309
Πόντοι
3.786

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.309
Πόντοι
3.786
Μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ όμως να το συνεχίσω μπας καί;
Γνώμη μου όχι,γιατί μπορεί να αντιδράσει άσχημα και να στέκει κάνα μήνυμα στη γυναίκα σου.Αυτά γίνεται μεταξύ παντρεμένων για να υπάρχει εχεμύθεια,αν και γενικά δεν εγκρίνω,αλλά δεν θα κρίνω.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Γνώμη μου όχι,γιατί μπορεί να αντιδράσει άσχημα και να στέκει κάνα μήνυμα στη γυναίκα σου.Αυτά γίνεται μεταξύ παντρεμένων για να υπάρχει εχεμύθεια,αν και γενικά δεν εγκρίνω,αλλά δεν θα κρίνω.
Οκ ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom