Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
τι λαδι χρησιμοποιειτε στο αυτοκινητο σας,ειστε ευχαριστημενοι?υπαρχουν "μαιμου" λαδια στην αγορα με το ονομα επωνυμων εταιρειων?
Καλημερα φιλε μου,ναι γραφω με δικα μου στοιχεια αληθινα και δικια μου φωτο,δν εχω να κρυψω η να φοβηθω κατι...στο θεμα μας τωρα...δεν θελω προταση για τι λαδι να χρησιμοποιησω,απλα γνωμες τι προτιματε,αν ειδατε διαφορα πηγαινοντας σε αλλο λαδι κτλ...Πες μου κάτι:γράφεις με το πραγματικό σου όνομα και εχεις δικιά σου φωτό;
Στο θέμα σου,δεν κάνουν όλα τα λαδια για όλα τα αμάξια,αυτό που κάνει στο δικό μου δεν θα κάνει απαραίτητα και στο δικό σου.Ασφαλής επιλογή είναι αυτό που λέει ο κατασκευαστής,ειδικά με τα ντιζελ και τα φίλτρα που έχουν μπορεί εως και να κάνεις ζημιά με την λάθος επιλογή.
Και ναι υπάρχουν και μαιμού λάδια.
CASTROL EDGE TITANIUM FST 5W40 1L BMW LL-04 MB 229.31/229.51 RN0700/0710εγω και στα 3 αυτοκινητα ΜΒ BMW kai ενα fiesta βαζω παντα mobil 1 5-30 απο γνωστό μου μαγαζι για να ειναι οκ και δεν ειχα ποτε προβλημα κανενα , δεν τα αλλάζω με τιποτα , ειχα δοκιμασει και τα castrol edge αλλα κατι με χαλαγε σε αυτα χωρις ομως να είναι κακα (μαλλον ιδέα μου ηταν )
Στο προτεινε κανενας το 5-30 ή ,μονος σου?τι χιλιομετρα εχει το αυτοκινητοΜεχρι περισυ σε ενα αστρα που εχω εβαζα τα εργοστασιακα της GM που προτεινει ο κατασκευαστης..Για πρωτη φορα τοτε δοκιμασα castrol 5-30 και πριν λιγες μερες που τα αλλαξα (10000 χλμ/ετος) ειδα μεγαλη διαφορα νομιζω...πρώτων δεν χρειαστηκε να συμπληρωσω σταγονα λαδι μεσα στο χρονο και επισης παρατηρησα στην αλλαγη πως το χρωμα του λαδιου μετα απο 100000 ηταν λιγοτερο μαυρο σε σχεση με το εργοστασιακο.
το 5-30 το προτεινει ο κατασκευαστης..δεν πρόκειται να αλλαζα το τυπο του λαδιου παρα μονο τη μαρκα..το αυτοκινητο εχει τωρα 90000χλμΣτο προτεινε κανενας το 5-30 ή ,μονος σου?τι χιλιομετρα εχει το αυτοκινητο
Σοβαρα? και τι εκανες?Μίνιμουμ λάδι με τις προδιαγραφές που προτείνει ο κατασκευαστής ή καλύτερης ποιότητας.
Αλλαγή κάθε δέκα χιλιάδες.
Σε επίσημο σέρβις, μου έφεραν μπουκάλια λάδι τα οποία ήταν της φίρμας της εταιρείας αλλά ήταν εμφανώς ανοιγμένα και ξαναγεμισμένα, προφανώς από κανένα βαρέλι χύμα σε κανένα υπόγειο....Αθάνατε Έλληνα![]()
φαντάζομαι ξέρεις ότι όλα τα λάδια βγάινουν και σε συσκευασία δεξαμενής ή βαρέλι.Μίνιμουμ λάδι με τις προδιαγραφές που προτείνει ο κατασκευαστής ή καλύτερης ποιότητας.
Αλλαγή κάθε δέκα χιλιάδες.
Σε επίσημο σέρβις, μου έφεραν μπουκάλια λάδι τα οποία ήταν της φίρμας της εταιρείας αλλά ήταν εμφανώς ανοιγμένα και ξαναγεμισμένα, προφανώς από κανένα βαρέλι χύμα σε κανένα υπόγειο....Αθάνατε Έλληνα![]()
επισης χρησιμοποιειτε κανενα προσθετο στο λαδι?ή καποιο καθαριστικο κινητηρα πριν τις αλλαγες