glufadaboy
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πουλάω άδεια ΠΡΟΠΟ.Αν ενδιαφέρεσαι στειλε μου mail να συνεννοηθούμε. glyfadaboy@outlook.com
Ανταλλαζεις με οικοπεδο στο δηλεσι εκτος σχεδιου με θεα υμηττο;Πουλάω άδεια ΠΡΟΠΟ.Αν ενδιαφέρεσαι στειλε μου mail να συνεννοηθούμε. glyfadaboy@outlook.com
Τι σχέση έχει ο Υμηττός με το Δήλεσι;Ανταλλαζεις με οικοπεδο στο δηλεσι εκτος σχεδιου με θεα υμηττο;
Λεμε καμια υπερβολη μπας και πουλησουμεΤι σχέση έχει ο Υμηττός με το Δήλεσι;
Η καλυτερη επενδυση παραλληλα ανοιγει ενα πρακτορειο οπαπ για πλυντηριοΡε παιδια διαβαζωντας τις τεκμηριωμενες αποψεις των συναγωνιστων, καταληγω οτι ο φιλος, ειναι καλυτερα ν ανοιξει ενα μπουρδελο. Και να μπει μεσα τουλαχιστον θα γαμαει.
To ανοίγει χωρίς υπάλληλο και αν πάει καλά με τον καιρό, προσλαμβάνει μια.Ρε παιδια διαβαζωντας τις τεκμηριωμενες αποψεις των συναγωνιστων, καταληγω οτι ο φιλος, ειναι καλυτερα ν ανοιξει ενα μπουρδελο. Και να μπει μεσα τουλαχιστον θα γαμαει.
Απλά οι νέοι συνταξιούχοι θαναι των 350 με 600ε οπότε δεν θα χουν να παίζουν πάνω από 2ε την μέραΝαι αλλα το χρημα ολο τα γεροντια το κινουνε. Ο συνταξιουχος που εχει δικο του σπιτι, ισως και καταθεσεις και εχει απλετο χρονο να την αραξει, ειναι καλυτερος πελατης απο εναν πιτσιρικα 30ρη που δουλευει ολη μερα για 600 το μηνα και ζει στο ενοικιο.
Ο δευτερος θα παιξει μια 6αδα παρολι με ημιχρονα τελικα και 5 ευρω κοστος το Σαββατο, ενω ο αλλος θα ειναι απ το πρωι μεχρι το βραδυ στο προποτζιδικο παιζοντας ΚΙΝΟ παρεα με τα αλλα γεροντια μεχρι να φαγωθει ολη η συνταξη.
Γενικα οπου υπαρχει πρακτορειο διπλα απο μεγαλο καφενειο η πλατεια που συχναζουν γεροντια, δεν ειναι ποτε αδειο. Απο μια ηλικια και μετα το "ολη μερα καφενειο και προποτζιδικο" για καποιους ειναι τροπος ζωης και μαλιστα μπορει να ειναι για παρα μα παρα πολλα χρονια
Με υπάλληλο ρωσοφωμη καβλιαρα μέχρι 35 η δουλειά θα παει επί 4 κ θα γαμισει κιόλαςTo ανοίγει χωρίς υπάλληλο και αν πάει καλά με τον καιρό, προσλαμβάνει μια.
Υπάλληλος ΙΚΑ ή IBM?Ουσιαστικα δουλευεις πανω απο 12 ωρες καθε μερα (εκτος απο 2 αργιες το χρονο νομιζω), δηλαδη πανω απο 4.000 ωρες το χρονο, την ωρα που ενας απλος υπαλληλος σε οποιαδηποτε δουλεια, δουλευει συνηθως λιγοτερες απο 2.000 ωρες το χρονο
Ρίξε και το κλασικό ουδείς ζημιώθηκε αγοράζοντας γη.Λεμε καμια υπερβολη μπας και πουλησουμε
Παλια μπορει να ζητουσαν τοσα...τωρα μονο αμα βρουν κανα κοροιδο.καλησπερα και απο μενα
και εγω σκεφτομαι να ανοιξω πρακτορειο
κανω αρκετα δυσκολη δουλεια αυτην την περιοδο
μαγαζι εχω δικο μου (240 τμ) και θα ηθελα να το κανω προποτζιδικο
σκεφτομουν για καφε αλλα στην περιοχη μου εχει ηδη 5
το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για προπο
και ας ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο ταμειο μου δεν με νοιαζει
εχω ενα Χ κεφαλαιο στην ακρη
εψαξα και στην σελιδα του ΟΠΑΠ και θελουν εως 100Κ για αδεια
οντως τοσο κανει?
και με δικο μου μαγαζι, προσωπικη εργασια (μονο ΕΦΚΑ δηλαδη ουτε ικα ουτε μισθοδοσιες κτλ) αξιζει σαν επενδυση?
αρα λες να ψαξω πρωτα αν πουλαει καποιος την αδεια του?Παλια μπορει να ζητουσαν τοσα...τωρα μονο αμα βρουν κανα κοροιδο.
Μεχρι το πολυ 40 χιλιαρικα..στο καλυτερο μερος βεβαια τοσα.. για να καταλαβεις σε μεγαλο χωριο..οπου υπηρχε ενα προπο και πηγαινε παρα πολυ καλα..το εδινε 10 γιατι ειχε βαρεθει και εκανε και αλλη δουλεια εποχιακη.
Tυπε χωρις αδεια δεν γινεται τιποτα.αρα λες να ψαξω πρωτα αν πουλαει καποιος την αδεια του?
μετα θα μιλησω με το franchise?
εχω δικο μου χωρο
θα εχω προσωπικη εργασια
αμα βρω και καμια αδεια γυρω στα 10-15Κ και δωσω αλλα τοσα για τον χωρο
θα ειμαι οκ