Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...[size=12pt].ειναι διδακτωρικο αλλα η μαλακια δεν λοιπη.[/size]

[size=14pt] Ωχ το μάτι μου ρε πούστη μου! [/size] Πολλά λίπη!  γεμίσαμε χοληστερίνη!

(αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις τίποτα από όλα αυτά.  Αλλά τα έβαλα, όπως (σωστά) είπες θα τα διαβάσουν κι άλλοι...)  :headbang: :headbang:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
[size=14pt] Ωχ το μάτι μου ρε πούστη μου! [/size] Πολλά λίπη!  γεμίσαμε χοληστερίνη!

(αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις τίποτα από όλα αυτά.  Αλλά τα έβαλα, όπως (σωστά) είπες θα τα διαβάσουν κι άλλοι...)  :headbang: :headbang:

Σωπα βρε Σταυρο, σαν αγραματος μπορω και διαβαζω μερικα πραγματα, και καταλαβαινω μερικα πραγματα. Διδακτωρικο ομως σαν εσενα δεν εχω  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Beretta για ονομα του θεου...εκτος απο πουλια "κυνηγας" και την Ελληνικη γλωσσα τωρα?Αμαν την εκανες μαυρη στο ξυλο ρε...

βυζομανης

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ένα είναι ότι όλη η αρθρογραφία ΄(και τα σκίτσα) προέρχονται από αυτή
την ιστοσελίδα, και στο κείμενο έκανα εγώ μικρές διορθώσεις.

Σταυρο αξιος, good job and thanks για την ενημερωση / πολυ καλη η ιστοσελιδα που παρεθεσες 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ναι, δε μπορείς να καταλάβεις ότι αλλάζεις θέμα, γιατί είσαι γενικώς εκτός θέματος!

"Όταν κατα τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου":
Μα οι τουφεκιές ακούγονται ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, όχι μόνο "κατα τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου". Δε καταλαβαίνεις?

"όποιος πυροβολεί δεν είναι κατ'ανάγκη κυνηγός":
Εν τάξει ρε φίλε, δε ξέρω τί είναι.
Εγώ σίγουρα δεν είμαι, γιατί (παρ' όλο που στο σπίτι μου υπάρχει η χράπα-χρούπα) δε θα με δει ποτέ κανένας να τρυγυρνάω στα χωράφια με το όπλο στην πλάτη και φυσεκλίκια στη μέση.
Αυτούς όμως που τους βλέπω εγώ έτσι, κυνηγούς τους λέω, γιατί δεν είναι ούτε φαντάροι, ούτε τρομοκράτες, ούτε αρχιμανδρίτες. Θέλεις να τους λέμε κάπως αλλιώς για να συννενοούμαστε? Νοσοκόμους? Υδραυλικούς? Πες πως θέλεις, να το συμφωνήσουμε.
Για μένα κυνηγοί είναι. Έχουν κυνηγετικό όπλο, έχουν φυσίγγια, και πυροβολάνε τα πουλιά.

"οι κυνηγοί δεν έχουν ανάγκη να βαρέσουν κουκουβάγιες και γλάρους":
Τότε μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτησή μου:
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ?
(Περί του ότι τα βαράνε, ΔΕΝ υπάρχει αμφιβολία, το βλέπω).
Στις προηγούμενες 3 ερωτήσεις δεν απάντησες, δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα απαντήσεις και σ' αυτήν.  Πάλι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" θα μου γράψεις.

Σού είπα, να το ξαναπώ:
"Εδώ τηλεφωνάς στο 100 και λες "ληστεύουν το γείτονα", και έρχονται σε 1 ώρα, για την κουκουβάγια θα τρέξουν? Σοβαροί να είμαστε."
Και συ μου απαντάς:
"Εκτός της θυροφυλακής υπάρχει και η ΕΛ.ΑΣ."
Μα  μπορεί να γίνει κουβέντα έτσι?
Το ξέρω βρε ότι υπάρχει η ΕΛ.ΑΣ.!!!  Αλλά ξέρω επίσης ότι 8.500 αστυνομικοί στην Αττική φυλάνε "επιχειρηματίες" και δημοσιογράφους, και ότι για τον υπόλοιπο νομό μένουν 6.500!
Ποιός απ αυτούς θα ασχοληθεί με τις κουκουβάγιες?

Και μια που το 'θεσες, οδηγός αγώνων ΟΡΙΖΕΤΑΙ ποιός είναι. Είναι ο αναβάτης που έχει εκδοθεί στο όνομά του αγωνιστική licence (από την ΕΛΠΑ ή άλλο αρμόδιο φορέα), και (για να γίνουμε και λίγο πιό αυστηροί), έχει τρέξει και σε έναν (τουλάχιστον) αγώνα.

Για το πως ορίζεται ο κυνηγός, δεν έχετε συμφωνήσει, εσείς, οι "κυνηγοί" εδώ μέσα.
Ο ένας λέει "αυτός είναι κυνηγός", ο άλλος λέει "αυτός δεν είναι κυνηγός", ότι θέλεις έχω (και έχεις) διαβάσει.
Οπότε άσε με και μένα να έχω το δικό μου ορισμό:
"Κυνηγός είναι αυτός που έχει κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, και περιδαβαίνει στην ύπαιθρο πυροβολώντας πουλιά και ζώα".

Διαφωνείς κάπου?

Το πρόβλημά σου δεν είναι το κυνήγι αλλά η πώληση κυνηγετικών όπλων.Κι εδώ να σου απαντήσω ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν κυνηγετικά όπλα χωρίς να έχουν κυνηγετική άδεια ή να ενδιαφέρονται να εκδώσουν.Τα έχουν μόνο για προστασία.Επειδή ακούς εσύ έναν ή περισσότερους μαλάκες το καλοκαίρι να πυροβολούν,πρέπει να καταδικάσουμε το κυνήγι;Και κάποιοι μαλάκες μόλις κερδίσει η ομάδα τους ρίχνουν στον αέρα,κάποιοι άλλοι σε γάμους,και τι με αυτό;Τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι,εξαιτίας των εξαιρέσεων που έχεις δει.Αυτό δεν είναι λογικό...Όσο για την ανεπάρκεια του "100" δεν είναι θέμα των κυνηγών.

"Κυνηγός είναι αυτός που σέβεται τους κανονισμούς του κυνηγιού,αγαπάει τη φύση διότι από αυτή εξαρτάται το κυνήγι,τη φροντίζει,και ασκεί το κυνήγι με ενθουσιασμό αλλά τηρώντας τις παραδόσεις.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ αυτός που έχει σκοπό την σπατάληση του θηράματος χρησιμοποιώντας παράνομα μέσα."

Και μιας και μίλησες για οδηγούς αγώνων,έχεις δει ποτέ κανέναν αγωνιζόμενο,να κάνει δοκιμές σε κατοικημένη περιοχή σε περίοδο εκτός αγώνα;Εγώ ποτέ...Κάτι μαλακισμένα έχω δει που έχουν αγοράσει μπάκετ κάθισμα για να "τιθασεύσουν" τα 90 ψωράλογα που έχει το από τέταρτο χέρι "rally" τους...Και όπως είπες κι εσύ,οδηγοί είναι όσοι έχουν αγωνιστική άδεια και έχουν τρέξει σε αγώνα.Και κυνηγοί είναι όσοι έχουν άδεια και πάνε σε κυνηγότοπο.Αυτοί που ακούς εσύ,είμαι 150% σίγουρος δεν έχουν τίποτα από αυτά.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Beretta για ονομα του θεου...εκτος απο πουλια "κυνηγας" και την Ελληνικη γλωσσα τωρα?Αμαν την εκανες μαυρη στο ξυλο ρε...

Eχω αυτο το ταλεντο οταν γραφεις γρηγορα με πληκτρολογιο που δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες.  :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Eχω αυτο το ταλεντο οταν γραφεις γρηγορα με πληκτρολογιο που δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες.  :2funny: :2funny:

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Μήπως έχει και τα δάχτυλα κομμένα ένα παρά ένα, και γι αυτό κανεις λάθη?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το πρόβλημά σου δεν είναι το κυνήγι αλλά η πώληση κυνηγετικών όπλων. 
Όχι φίλε. Τα όπλα είναι μηχανήματα, και δε φταίνε σε τίποτα για τη χρήση που τους γίνεται.

Κι εδώ να σου απαντήσω ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν κυνηγετικά όπλα χωρίς να έχουν κυνηγετική άδεια ή να ενδιαφέρονται να εκδώσουν. Τα έχουν μόνο για προστασία .
Μα μου λες πράγματα που ήδη έχω πει.  Και εγώ έχω τέτοιο όπλο, τα είπαμε αυτά.

Επειδή ακούς εσύ έναν ή περισσότερους μαλάκες το καλοκαίρι να πυροβολούν, πρέπει να καταδικάσουμε το κυνήγι;
1) Δε το ακούω μόνο εγώ, το ακούει όλη η περιοχή.
2) Μα, κυνήγι κάνουν αυτοί που πυροβολούν.
   Τι κάνουν, παίζουν κιθάρα?

Και κάποιοι μαλάκες μόλις κερδίσει η ομάδα τους ρίχνουν στον αέρα,κάποιοι άλλοι σε γάμους,και τι με αυτό;
Δε στρέφομαι κατά αυτών που χρησιμοποιούν το όπλο για να κάνουν θόρυβο, ή «κατ’ έθιμο», ή επειδή ασκούνται στην σκοποβολή.  Κάνεις σα να μην καταλαβαίνεις τι γράφω.

Τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι,εξαιτίας των εξαιρέσεων που έχεις δει. Αυτό δεν είναι λογικό...
Κύττα, το τσουβάλι που λες (ας το πούμε «υποσύνολο» ενός συνόλου για να συννενούμαστε καλύτερα) είναι μαθηματική έννοια, και υπάρχει.
Ναι, τους βάζω. Βάζω σε ένα «τσουβάλι» όλους αυτούς που
κατέχουν όλο, και το χρησιμοποιούν για να σκοτώνουν ζωάκια. Δεν έχω το δικαίωμα? Το έχω. Αυτό το τσουβάλι (υποσύνολο) είναι περιεχόμενο ενός μεγαλύτερου «τσουβαλιού» (συνόλου), που είναι:
Αυτοί που κατέχουν όπλο.
Μέσα όμως σε αυτό (το μεγαλύτερο) υπάρχουν και αυτοί που κατέχουν όπλο ΚΑΙ ΔΕΝ το χρησιμοποιούν για να σκοτώνουν ζωάκια (όπως εγώ, π.χ.).
Βλέπεις λοιπόν ότι το πρόβλημά μου δεν είναι «η πώληση των κυνηγετικών όπλων».
Και ΕΙΝΑΙ λογικό.  Αυτά που λες ΕΣΥ δεν είναι.

Όσο για την ανεπάρκεια του "100" δεν είναι θέμα των κυνηγών.
Δε μου λες ρε φίλε, μας δουλεύεις?   ΕΣΥ δε μου είπες να τηλεφωνήσω στη θηροφυλακή, και εν συνεχεία ότι «υπάρχει και η ΕΛ.ΑΣ» (για να τηλεφωνήσω και εκεί προφανώς)?
Τώρα μου λες ότι δε δουλεύει καλά το 100 (σωστό), αλλά δε φταίνε οι «κυνηγοί» γι’ αυτό.  Τι λογική είναι αυτή?
Να στην προεκτείνω λίγο για να δεις που μπορεί να φτάσει?  Πρόσεξε λοιπόν:
Είναι γνωστό ότι μετά από σεισμό, ή τις πρώτες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, η κινητή τηλεφωνία δε δουλεύει καλά.  Και γι’ αυτό δε φταίνε οι κυνηγοί.  Ούτε για τη λειψυδρία φταίνε.  Και για πολλά άλλα πράματα ΔΕ φταίνε.  Άρα? Τι σημαίνει αυτό?  Ότι επειδή δε φταίνε γι’ αυτά θα πρέπει να τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να σκοτώνουν τα ζωάκια?

"Κυνηγός είναι αυτός που σέβεται τους κανονισμούς του κυνηγιού,αγαπάει τη φύση διότι από αυτή εξαρτάται το κυνήγι,τη φροντίζει,και ασκεί το κυνήγι με ενθουσιασμό αλλά τηρώντας τις παραδόσεις.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ αυτός που έχει σκοπό την σπατάληση του θηράματος χρησιμοποιώντας παράνομα μέσα."
Δε με καλύπτεις.
Και να σου πω γιατί:
1) Μεταχειρίζεσαι την ίδια λέξη (κυνηγός-κυνήγι) για να ορίσεις την μια απ’ αυτές. Δε δίνονται έτσι οι ορισμοί.
2) Το «αγαπάει τη φύση» είναι μια γενικότητα που μπορεί να την επικαλεστούν οι περισσότεροι κάτοικοι του πλανήτη.
3) Το αν το ασκεί με ενθουσιασμό ή όχι δε του προσδίδει την ιδιότητα ή όχι.   ΔΗΛΑΔΗ κάποιος που του λένε οι φίλοι του: «Πάμε ρε μαλάκα για κυνήγι σήμερα», και απαντάει «Βαριέμαι, αλλά πάμε», ΕΙΝΑΙ κυνηγός, έστω κι αν βαριέται (και δεν έχει ενθουσιασμό).
4) Διευκρίνισε ποιες είναι «οι παραδόσεις».
5) Το ποιος ΔΕΝ είναι κυνηγός, δεν ορίζει τον κυνηγό. Δεν είναι κυνηγός π.χ. ο τροχονόμος που ρυθμίζει την κυκλοφορία. Δε σημαίνει ότι όποιος δεν είναι τροχονόμος, είναι κυνηγός.
Βρές κάποιο καλύτερο ορισμό για το τι είναι κυνηγός, όπως εγώ σου βρήκα τον ορισμό της έννοιας που ΕΣΥ μας έδωσες εδώ, του αναβάτη αγώνων.  Στην ανάγκη, άνοιξε κανένα λεξικό ή εγκυκλοπαίδεια.  Μεχρι να το κάνεις όμως, εγώ θα επιμένω στον ορισμό μου:
"Κυνηγός είναι αυτός που έχει κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, και περιδαβαίνει στην ύπαιθρο πυροβολώντας πουλιά και ζώα".

Και μιας και μίλησες για οδηγούς αγώνων,έχεις δει ποτέ κανέναν αγωνιζόμενο,να κάνει δοκιμές σε κατοικημένη περιοχή σε περίοδο εκτός αγώνα;Εγώ ποτέ...
Κατ’ αρχήν δε μίλησα εγώ (πρώτος) για οδηγούς αγώνων, εσύ μίλησες. Τους έφερες σαν παράδειγμα, αν δε το θυμάσαι πήγαινε πίσω στα post και θα το βρεις. Υπάρχουν γραμμένα.
Κατά δεύτερον, έχω δει.

Κάτι μαλακισμένα έχω δει που έχουν αγοράσει μπάκετ κάθισμα για να "τιθασεύσουν" τα 90 ψωράλογα που έχει το από τέταρτο χέρι "rally" τους...
Και τέτοιους έχω δει. Τι να κάνουμε, δεν έχουν όλοι τα μέσα να έχουν 300 άλογα...  Μερικοί βολεύονται και με τα 90.
Για το αν είναι «μαλακισμένα», αυτό είναι δική σου κρίση (οι ίδιοι σίγουρα δε το πιστεύουν),  και όπως έχεις εσύ την κρίση σου (και το δικαίωμα να την εκφράζεις), το έχω και εγώ.
Και το εκφράζω, και λέω ότι «έχω δει κάτι μαλακισμένα που παίρνουν τα βουνά, και πάνε και σκοτώνουν πουλάκια». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να το λέω?  Και εσύ, (αν το κάνεις), δε το πιστεύεις (ότι είσαι μαλακισμένο).  Ποιά η διαφορά σου από αυτούς που ανέφερες (με τα 90hp και το μπάκετ)?

Και όπως είπες κι εσύ,οδηγοί είναι όσοι έχουν αγωνιστική άδεια και έχουν τρέξει σε αγώνα. Και κυνηγοί είναι όσοι έχουν άδεια και πάνε σε κυνηγότοπο.
Τι θα πει «κυνηγότοπος» ρε φίλε?
Ορίζεται αυτός σαν:
«Η περιοχή που έχει δοθεί από το κράτος στα πουλιά και τα ζώα που θέλουν να αυτοκτονήσουν» ?   :headbang:

Αυτοί που ακούς εσύ,είμαι 150% σίγουρος δεν έχουν τίποτα από αυτά.
Και εγώ σου λέω ότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έχουν άδεια «κυνηγίου». (Δεν είπες τίποτα άλλο που να πρέπει να «έχουν»).
Γιατί ΟΙ ΙΔΙΟΙ που σκοτώνουν τις κουκουβάγιες, όταν τους "επιτραπεί" να σκοτώνουν και τα τρυγόνια, πάνε και τα σκοτώνουν ΚΑΙ αυτά.

Και η άδεια που τους δόθηκε, δε τους δόθηκε απ’ τα πουλιά, ξέρεις!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Μήπως έχει και τα δάχτυλα κομμένα ένα παρά ένα, και γι αυτό κανεις λάθη?

Oι παπαριες που γραφεις Σταυρο φαινονται παντου. Δεν χρειαζεται να εισαι ορθογραφος για να τα διαβασης  :headbang: :headbang:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
  Τι θα πει «κυνηγότοπος» ρε φίλε?
Ορίζεται αυτός σαν:
«Η περιοχή που έχει δοθεί από το κράτος στα πουλιά και τα ζώα που θέλουν να αυτοκτονήσουν» ?   :headbang:
Και εγώ σου λέω ότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έχουν άδεια «κυνηγίου». (Δεν είπες τίποτα άλλο που να πρέπει να «έχουν»).
Γιατί ΟΙ ΙΔΙΟΙ που σκοτώνουν τις κουκουβάγιες, όταν τους "επιτραπεί" να σκοτώνουν και τα τρυγόνια, πάνε και τα σκοτώνουν ΚΑΙ αυτά.

Και η άδεια που τους δόθηκε, δε τους δόθηκε απ’ τα πουλιά, ξέρεις!

Τι παπαριες γραφεις παλι βρε Σταυρο. Απορω πως σου δωσανε αδεια οπλοφωριας. Χρειαζεσαι ψυχιατρικη αγωγη και μερικα φαρμακα να συνελθης  :headbang: :headbang: :headbang:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Oι παπαριες που γραφεις Σταυρο φαινονται παντου. Δεν χρειαζεται να εισαι ορθογραφος για να τα διαβασης

Τι παπαριες γραφεις παλι βρε Σταυρο.

Κοίτα, μπορείς να γράφεις  Ο Τ Ι  θέλεις.

Πρόσεχε μόνο μη ξεπερνάς τα όρια, γιατί τότε έχει καμπάνα.

Και εγώ μπορώ να γράφω  Ο Τ Ι  θέλω.

Και να σου απαντάω σε  Ο Σ Α  θέλω.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ρε Μπερέτα, αδυνατώ να συλλάβω το... μεγαλείο του συλλογισμού σου!
Καταλαβαίνεις τις προεκτάσεις του κυνηγιού;
Θεωρείς ζωή μόνο την ανθρώπινη ζωή;
Καταλαβαίνεις, ρε  :idiot: , τις ολέθριες συνέπειες του κυνηγιού στη χλωρίδα και την πανίδα;
Η μοναδική απάντηση στους κυνηγούς και τους υποστηρικτές τους είναι...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
παιδες εγω την εχω μεγαλυτερη , γι αυτο ΜΟΚΟ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Lblis, ξεκόλλα. Το θέμα δεν χωράει αστειάκια κι εξυπνάδες.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Κοίτα, μπορείς να γράφεις  Ο Τ Ι  θέλεις.

Πρόσεχε μόνο μη ξεπερνάς τα όρια, γιατί τότε έχει καμπάνα.

Και εγώ μπορώ να γράφω  Ο Τ Ι  θέλω.

Και να σου απαντάω σε  Ο Σ Α  θέλω.

Σταυρο, κανεις δεν σου ειπαι τι να γραψης, αλλα τις βρισιες εσυ και οι φιλοι σου τις αρχισατε για εμενα και ολους τους κυνηγους στο φορουμ. Αν δεις παραπανω θα δεις οτι υπαρχουν πολοι κυνηγοι σε αυτο το φορουμ.  Οι κυνηγοι γραφουν σε θρεντ που ειναι για κυνηγι. Εσυ και οι φιλοι σου οι αντικυνηγοι προσπαθουν να επιβαλουν μια αντικυνηγιτικη φιλοσοφια που δεν επικρατει στην Ελλαδα.

Που ειναι η καμπανα σε αυτα που εχης γραψει σε προηγουμενα ποστς?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
διαφωνω μαζι σου , διοτι συνηθιζω να αντιμετωπιζω τα θεματα με χιουμοριστικη διαθεση.
τι θεμα ειναι αυτο το τοσο σοβαρο? πεθανε κανενας?
Lblis, ξεκόλλα. Το θέμα δεν χωράει αστειάκια κι εξυπνάδες.
iblis με δυο "i"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom