kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χτυπάς κι εσύ τατουάζ στ'αρχίδια σου τα ονόματα όσων δεν γουστάρεις τύπε;
Μια χαρα ειναι και κουκλαραεκτος αυτου το 99.99999% των τραγουδιων της ευσταθιας ειναι μια γελοιοτητα που πλασαρεται ως εναλλακτικο.
Ο Ζακ εκτός από το ''φτάσε στον πάτο'' δεν έχει κ τίποτε άλλο γνωστό....καλά ρε πάτε καλά;ακριβώς της ίδιας σχολής είναι και οι δύο
ίσα ίσα νομίζω ότι ο τύπος γράφει μεγαλύτερες μαλακίες (σε στίχο, γιατί από μουσική μια κόπια είναι όλα, τίποτα το ιδιαίτερο)
Δειξε μου το τροποΟ Ζακ εκτός από το ''φτάσε στον πάτο'' δεν έχει κ τίποτε άλλο γνωστό....
ξερασμα μονο στο ακουσμα του ονοματος.
oxi τυπε εγω τους γραφω στις ωοθηκες μου!χτυπάς κι εσύ τατουάζ στ'αρχίδια σου τα ονόματα όσων δεν γουστάρεις τύπε;![]()
Μια χαρα ειναι και κουκλαρα![]()
Η ξερολιασή σου ποτέ τελειώνει;;;;από μουσική πάντως ο χατζηγιάννης ξέρει καντάρια περισσότερρα από τον στεφάνου και σαν ταλέντο δεν συγκρίνονται
και δεν είμαι καθόλου φαν του![]()
oxi τυπε εγω τους γραφω στις ωοθηκες μου!![]()
Έλα που δεν τον ξέρεις--->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποια η διαφορα τους![]()
Η ξερολιασή σου ποτέ τελειώνει;;;;![]()
Αν και κοντομαλλουσα,αυτο το στυλακι με τα γυαλια ειναι πολυ καβλα:o :o :o :o :o :o :o :o
Μοιαζει με τη belladonna την πιο σιχαμενη και αθλια πορνσταρ εβερ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και κοντομαλλουσα,αυτο το στυλακι με τα γυαλια ειναι πολυ καβλα![]()
γι'αυτό και τα χτυπάμε τατουάζ![]()
![]()
![]()
Τότε ισχύει αυτό που σας έγραψα πρίν σχετικά με την συσσώρευση της μελάνης.(με την καλή έννοια πάντα).
δεν κάθεσαι λίγο να διαβάσεις ,που έπιασες το λακριντί με την Λουκ κ τη Βέλβ(καλά κορίτσια) ώστε ναχεις τελειώσει νωρίς μπάς και βγούμε καμμιά βόλτα για ...... καφέ ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ναι ! :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.musiccorner.gr/images/minosemi/efstathia_14b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Δεν ειπαμε για ομορφια,αλλα για γοητεια :headbang3: