kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χτυπάς κι εσύ τατουάζ στ'αρχίδια σου τα ονόματα όσων δεν γουστάρεις τύπε;
Μια χαρα ειναι και κουκλαραεκτος αυτου το 99.99999% των τραγουδιων της ευσταθιας ειναι μια γελοιοτητα που πλασαρεται ως εναλλακτικο.
Ο Ζακ εκτός από το ''φτάσε στον πάτο'' δεν έχει κ τίποτε άλλο γνωστό....καλά ρε πάτε καλά; ακριβώς της ίδιας σχολής είναι και οι δύο ίσα ίσα νομίζω ότι ο τύπος γράφει μεγαλύτερες μαλακίες (σε στίχο, γιατί από μουσική μια κόπια είναι όλα, τίποτα το ιδιαίτερο)
Δειξε μου το τροποΟ Ζακ εκτός από το ''φτάσε στον πάτο'' δεν έχει κ τίποτε άλλο γνωστό....
ξερασμα μονο στο ακουσμα του ονοματος.
oxi τυπε εγω τους γραφω στις ωοθηκες μου!χτυπάς κι εσύ τατουάζ στ'αρχίδια σου τα ονόματα όσων δεν γουστάρεις τύπε;
Μια χαρα ειναι και κουκλαρα
Η ξερολιασή σου ποτέ τελειώνει;;;;από μουσική πάντως ο χατζηγιάννης ξέρει καντάρια περισσότερρα από τον στεφάνου και σαν ταλέντο δεν συγκρίνονται
και δεν είμαι καθόλου φαν του
oxi τυπε εγω τους γραφω στις ωοθηκες μου!
στο πατο εκει που δεν υπαρχει πιο κατωΈλα που δεν τον ξέρεις--->
ποια η διαφορα τους
Η ξερολιασή σου ποτέ τελειώνει;;;;
Αν και κοντομαλλουσα,αυτο το στυλακι με τα γυαλια ειναι πολυ καβλα:o :o :o :o :o :o :o :o
Μοιαζει με τη belladonna την πιο σιχαμενη και αθλια πορνσταρ εβερ !!!!
Αν και κοντομαλλουσα,αυτο το στυλακι με τα γυαλια ειναι πολυ καβλα
γι'αυτό και τα χτυπάμε τατουάζ
Τότε ισχύει αυτό που σας έγραψα πρίν σχετικά με την συσσώρευση της μελάνης. (με την καλή έννοια πάντα).
δεν κάθεσαι λίγο να διαβάσεις ,που έπιασες το λακριντί με την Λουκ κ τη Βέλβ(καλά κορίτσια) ώστε ναχεις τελειώσει νωρίς μπάς και βγούμε καμμιά βόλτα για ...... καφέ ????
Ειναι ναι ! :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.musiccorner.gr/images/minosemi/efstathia_14b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Δεν ειπαμε για ομορφια,αλλα για γοητεια :headbang3: