Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειναι ναι !  :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.musiccorner.gr/images/minosemi/efstathia_14b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[QUOTE="pistolero, post: 2802022"]
Δεν ειπαμε για ομορφια,αλλα για γοητεια :headbang3:
[/quote]
:new_shocked: :new_shocked:
Ο χριστός και η παναγία (για τους χριστιανούς)
μα το μουνί της ήρας (για τους 12θειστές)
μα τις χίλιες πίπες (για αυτούς που διαβάζουν ακόμα μίκι μάου)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Στο ΠΟΠΑΫ (νομίζω) ήτανε. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο ΠΟΠΑΫ (νομίζω) ήτανε. :grin:
Ναι έχεις δίκιο.
Απλά μίκι μάου πολλοί αναφέρουν όλα τα κόμικς.
Άκου από τους έτσι ντε και το δίσκο γειά μας το τραγούδι ΜΙΚΙ ΜΑΟΥ και θα καταλάβεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και κρομ για τον κοναν τυπε :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κ τις χιλιες μπανανιες!!!

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Σαν προσφατα κερατωμενος και σαν πληγωμενος απο μια κοπελα που μεχρι εκεινη τη στιγμη νομιζα πως ηταν η ζωη μου και η δυναμη μου,ο λογος για να ξεφυγω απο τη μαυριλα της καθημερινοτητας μου και να συνεχισω να ζω καταθετω την εμπειρια μου κι ελπιζω να μη με κραξουν για αλλη μια φορα...

Επιστερφω απο εξωτερικο...με το που φτανω στο αεροδρομιο αντικρυζω τον αγγελο μου...φιλιομαστε,γεματοι ποθο ο ενας για τον αλλο...παμε στο σπιτι ετοιμοι για αγριο ερωτα και παιχνιδια...ωσπου ανακαλυπτω οτι το μουνι της ειναι ξυρισμενο αεροδρομιο...εκεινη τη στιγμη δεν ειπα τιποτα...ομως καθως τη γαμουσα κι εβλεπα την πουτσα μου να μπαινοβγαινει μεσα σε ενα ξυρισμενο τελειως μουνι με εκανε να νοιωσω σα να ειμαι φυλης και να γαμαω πουτανα...ηξερα πως η κοπελα μου δε συνηθιζε να το ξυριζει...μετα δεν αντεξα και αρχισε η ανακριση και οι ατελειωτοι τσακωμοι...δεν ηταν βεβαια μονο αυτος ο λογος που την υποψιαζομουν μην τρελαθουμε...ηταν και το γεγονος οτι γενικα δεν τα πηγαιναμε καλα στη σχεση μας και δεν της ειχα καμμια εμπιστοσυνη γενικοτερα/...

Μεταφερω το διαλογο μας αυτουσιο οταν τελικα παραδεχτηκε οτι με κερατωσε...

-Πες μου πως την περιοδο που ελλειπα δεν βγηκες με κανεναν ουτε φιλικα...

-Ε,οχι κι ετσι...με καποια ατομα βγηκα μονο φιλικα...

-Ναι,αλλα φανταζομαι πως βγηκατε με παρεες και οχι μονοι σας...

-Ναι,μωρο μου αφου θυμασαι παντα εβγαινα με παρεες...

-Κι εκεινος ο Δημητρης που σε γουσταρε???

-Ηταν με την παρεα του κι εγω με τη δικη μου!Μια φορα μονο προσφερθηκε το παιδι πολυ φιλικα να με συνοδεψει στο σπιτι μου επειδη ολοι οι αλλοι κι εγω ημουν μεθυσμενη...

-Και????Φανταζομαι δεν σε συνοδεψε στο σπιτι σου?

-Οχι,αλλα επειδη εκανα εμετους ανησυχησε και με πηγε στο νοσοκομειο...εκει μου εκανε παρεα και μετα φυγαμε...

-Και μετα?Σε πηγε σπιτι??

-Μετα κατσαμε για λιγο με  αμαξι στην παραλια...εκει μου ειπε ποσο ερωτευνενος ηταν μαζι μου...κι εκει μου την ψιλοεπεσε...εγω τραβηχτηκα και του ειπα πως εχω αγορι...εκεινος ομως δεν εκανε πισω και ετσ τον εσπρωξα...καταλαβα πως μεσα στο σκοταδι ειχε βγαλει εξω το πεος του και μαλιστα ειχε χυσει στο καθισμα και στο παντελονι μου...

Ε παιδια αυτο ηταν!!!Αρχισα να τα σπαω ολα να ψαχνω το τηλ του Δημητρη να το συνατησω...οταν ημουν ετοιμος να του τηλ μου λεει η δικια μου...

-Δε σου ειπα ολη την αληθεια Κωστα...εκεινη τη βραδια ο Δημητρης με αναγκασε να του την πιασω με τα χερια μου και να τον τελειωσω επι τοπου...ημουν μεθυσμενη και δεν καταλαβα ουτε για ποτε ειχε πιασει το πεος του και το εβαλε στο στομα μου...μετα ενω ημουν αναισθητη,με γυρισε στο πλαι και μου το εβαλε στον κολπο μου...εχυσε τοσο γρηγορα που δεν καταλαβα τιποτα...

Αυτο ηταν...εφυγα πληγωμενος...με επαιρνε συνεχεια τηλ να μου πει πως το Δημητρη δεν τον αγαπαει και αλλες πιπες και πω δεν ηταν τιποτα γαι εκεινη...

Εκανα το λαθος να τη συγχωρεσω και καναμε ερωτα αλλη μια φορα...

εκει τη ρωτησα αν ενοιωσε καλα και αν συγκρινεται το σεξ που της εκανα με εκεινο του Δημητρη,,,ε και μου ειπε το θεικο ο Δημητρης την ειχε πολυ μεγαλη και με ποναγε...ενοιωσα κατι μεταξυ πονου και ηδονης που δεν ηθελα με τιποτα να νοιωσω και σιχαθηκα τον εαυτο μου που το ενοιωσα...ο κολπος μου δεν ειχε ποτε ξανακατεβασει τοσα υγρα...

Αυτο ηταν τη χωρισα ηνν παλιοπουτανα!!! :tickedoff:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μα την τυφλη νυχτεριδα!
απο ντον ροσα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom