Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
ε αφου ξερεις ξερεις,ασε μη ρωτας καλυτερα!
........
Είναι λογικό η την γυναίκα να την τρώει το μουνάκι της όταν ο άλλος λείπει συνέχεια και, επίσης είναι λογικό, ο ταξιδιάρης να επισκεφθεί τα μπουρδελάκια της "γειτονιάς" (όπου λιμάνι και καημός που λένε!).............
Παντως , εγω φιλοι μου δεν θα περιοριζα τα επεγγελματα , μονο σε ναυτικους και στρατιωτικους. Το κερατωμα πεφτει σε ολα τα επαγγελματα . Εμενα μου ετυχε να πηδαω γυναικα φαρμακοποιοου , να ειμαστε στο ξενοδοχειο , να μου τον παιζει (LEFTY δεν νομιζω να πηδαγαμε την ιδια;;;) και να μιλαει στο τηλεφωνο με τον ανδρα της και να του λεει ποσο βαριεται στην δουλεια της!!!Γαμησε τα, δεν παιζονται με τιποτα οι καργιολες.
Δυστυχως , το κερατωμα παει συννεφο φιλοι μου και ας μην τα ριχνουμε μονο στα επαγγελματα των κερατωμενων...
Μονο το depon δεν σκεφτομουν τοτε φιλε vaso!!!!!
Lioma λες 1 απο τα 4 να ειναι δικο σου???Οι ναυτικοί (και γενικά αυτοί που ταξιδεύουν πολύ) είναι αυτοί που είναι και πιο πολύ κερατωμένοι, ΑΛΛΑ είναι και αυτοί που κερατώνουν περισσότερο! Αντρόγυνο-τάρανδοι δηλαδή!
Είναι λογικό η την γυναίκα να την τρώει το μουνάκι της όταν ο άλλος λείπει συνέχεια και, επίσης είναι λογικό, ο ταξιδιάρης να επισκεφθεί τα μπουρδελάκια της "γειτονιάς" (όπου λιμάνι και καημός που λένε!).
Εγώ προσωπικά γαμούσα επί 2-3 μήνες μια γκόμενα, ετών 21 παρακαλώ, η οποία είχε παντρευτεί πριν κάνα χρόνο έναν ναυτικό (του εμπορικού). Μήνα-παρά-μήνα αυτός έλειπε... κι έλειπε για τουλάχιστον 15-20 ημέρες. Το φοβερό ήταν ότι με "μάζευε" μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τότε ήμουν 25 χρονών και δεν σκεφτόμουν καθόλου κι εγώ (σκεφτόμουν μάλλον, αλλά αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι!). Όταν έκανε παιδί ξέκοψα εντελώς. Γιατί? Γιατί αφενός μεν εξακολουθούσε να θέλει να πηγαίνω σπίτι της (να γαμιόμαστε δηλαδή και το μωρό δίπλα στην κούνια? Ε, όχι δεν παέι!!!) και αφετέρου... ε, την είχα βαρεθεί!
Για την ιστορία... αυτή τώρα έχει 4 παιδιά! Το αν ξενογαμιέται ακόμα... δεν ξέρω!
Ορμαμε και εμεις αλλα που να δεις πως ορμανε και εκεινες στα παντελονια μας.Με γυναικες ναυτικων εχω κανει τα καλυτερα μαμισια μου.Μου αρέσει που βρίζουμε τις γυναίκες των ναυτικών/στρατιωτικών... κτλ. κτλ. που είναι πουτάνες και κερατώνουν τους άντρες τους τους καημένους, αλλά αν μας κάτσει καμία φάση με τέτοια γυναίκα ορμάμε και και καμαρώνουμε γι΄αυτό...
Σημερα μιλησα με την κυρια και ο αντρας της ειναι παλι ταξιδι για αλλους 5 μηνες οποτε θα βρεθουμε αυριο να μπλεξουμε τα κορμια μας!!!Πολυ το πεθυμησα αυτο το καυλιαρικο το μυτιληνιο το (ι) στον τροπο που μιλα , ειδικα στο κρεβατι.Εχω εθιστει στο εμπορικο ναυτικο μου φαινεται.Ελπιζω να πηρε και κανενα νεο dvd o καπετανιος!!!Αστο φιλε και τωρα κοιτουσα μια φωτο της και σκεφτομαι να παρω αυριο τηλεφωνακι να δω τι κανει και αν ο ανδρας της ειναι μπαρκαρισμενος .Να περασω καμια βολτα απο εκει αν ειναι να την παρηγορησω!!!Αν και τωρα εχει και παιδι και δεν θα μπορουμε να ειμαστε τοσο ανετοι.
Τελικα ειχε παρει καινουρια dvd!!Σημερα μιλησα με την κυρια και ο αντρας της ειναι παλι ταξιδι για αλλους 5 μηνες οποτε θα βρεθουμε αυριο να μπλεξουμε τα κορμια μας!!!Πολυ το πεθυμησα αυτο το καυλιαρικο το μυτιληνιο το (ι) στον τροπο που μιλα , ειδικα στο κρεβατι.Εχω εθιστει στο εμπορικο ναυτικο μου φαινεται.Ελπιζω να πηρε και κανενα νεο dvd o καπετανιος!!!
Πρός όσους λένε για γυναίκες στρατιωτικών ειδικότερα θα αναφερθώ:Φίλοι Συμπολεμιστές μάθετε οτι ο Ε.Σ. σαν κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι απο τα μεγαλύτερα....αρα ΙΣΩΣ υπάρχει μια δόση αλήθειας που δεν οφειλεται ομως στο επαγγελμα του στρατιωτικου.Ειδικα σε κοινωνίες όπου το στρατιωτικό στοιχείο παίζει καθοριστικό ρόλο (Εβρος και Νησιά) φυσικό ειναι να υπαρχουν αρκετές ιστορίες με γυναίκες στρατιωτικών(αφου δεν υπάρχει άλλο θηλυκό τριγυρω).....Εχετε σκεφτεί πόσοι στρατιωτικοί υπάρχουν στην Αλεξπολη και πόσοι δικηγόροι,γιατροί,φαρμακοποιοί,μανάβηδες,κ.α?Και για κάποιους που περηφανευονται οτι γαμάνε γυναίκες στρατιωτικών......μολις διαβαζω κατι τετοια αληθεια νιωθω πολύ περήφανος ως στρατιωτικός......γιατι μαλλον πρέπει να ειμαστε πολύ πουτσαραδες και το να μας πάρουν τη γυναίκα είναι πραγματικό κατόρθωμα για να το βροντοφωνάζει ο άλλος....... Ηρεμήστε ρεεεεε......γιατί αν νομίζετε οτι οι γυναίκες σας δεν ξενογαμιούνται και ξενογαμιούνται των στρατιωτικών.........σας κερνάω απο μια γύρα την JENNIFER να σας φέρει στα καλά σας!