Μπορεί να ακούγεται ισπεδωτικό αλλα συμφωνώ. Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες εκτός απο τις αδερφές μας και τις μανάδες μας. Απλά οι γυναίκες των ναυτικών, έχουν και περισσότερη στέρηση, αλλά και ελεύθερο πεδίο για να ξενογαμιούνται. Όμως θα το θέσω και λίγο διαφορετικά. Αν π.χ η γυναίκα σας ηταν ναυτικός και σας τά'ι'ζε και τα είχατε όλα έτοιμα και τα ξύνατε, εσείς τι θα κάνατε;;Με τόση άνεση το μοναδικό πρόβλημα πλέον είναι να γαμήσεις ότι κινείται. Έχω εμπειρίες με παντρεμένες κυρίες και ούτε μια δεν ηταν γυναίκα ναυτικού (δεν είμαι ναυτικός και ούτε έχω πάρε δώσε μαζί τους). Με αυτά που έχω δεί για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ότι άμα παντρευτώ θα φάω κέρατο, είτε λίγο, είτε πολύ και όχι επειδή θα φταίω εγώ, αλλά όπως σε μας αρέσει το καλό γαμήσι, άλλο τόσο αρέσει και στις γυναίκες, οπότε αφού βαριόμαστε ο ένας τον άλλον ξεκινάνει η περίοδος του κερατώματος(και στις μακροχρόνιες σχέσεις άλλωστε δεν συμβαίνει αυτο;;). Απλά το θέμα είναι ότι κάποιες υποβιβάζουν και μειώνουν τον άντρα τους με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ κάποιες άλλες δεν τα ισοπεδώνουν όλα.