Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
καλο θα ειναι ομως και οι γκομενες που συμμετεχουν στην συζητηση να πους τι θα εκαναν αν ητανε παντρεμενες και μαθαιναν οτι τις κερατωνει ο αντρα τους.
αντε γιατι στη θεωρια τις βλεπω ολες πολυ ανετες.
αμερικανικος αερας αρχισε να φυασει βλεπω και τις πηρε το μυαλο σε ολες.

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν μενεις πλεον εκει,αλλα εχεις αποκτησει την μαλακισμενη νοοτροπια τους βλεπω,και δεν θα την αποβαλεις καμια φορα απο οτι φαινετε.
οσο για τα περι φορουμ και περι ποστ να ξερεις οτι εμεις εδω διδασκουμε δεν περιμενουμε να μαθουμε απο εσενα να μας πεις τι γινετε.αν εχεις υποψην σου ειμαι ο δασκαλος εγω και εχω δικη μου σχολη.μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και οι μαθητες μου.
Ωραια σπουδασες και εχεις μορφωση....με'γεια σου και χαρα σου.... ποσος με ενδιαφερει....εγω λεω, και θα συναιχεισω να λεω την γνωμη μου....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ωραια σπουδασες και εχεις μορφωση....με'γεια σου και χαρα σου.... ποσος με ενδιαφερει....εγω λεω, και θα συναιχεισω να λεω την γνωμη μου....

και καλα θα κανεις, αλλωστε κανεναν δεν υποχρεωνεις να συμφωνησει μαζι σου

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Καλά σου φαίνομαι για άνθρωπος που λέει μαλακίες! Εδώ έχω πει την ιστορία της ζωής φάτσα φόρα στο ίντερνετ! Στο πώς την τσάκωσα θα κολλούσα?

Απλά και θα το πω για άλλη μια φορά!!!!

ΠΡΩΤΑ θα ψάχνετε στη ζωή σας τις απλές λύσεις .αυτό ισχύει σε όλες τις φάσεις της ζωής!

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: "Το απλό είναι και δύσκολο!"

είδες που η απλή αυτή λύση είναι τόσο απλή που δεν μπορείς καν να δεχτείς ότι είναι και η απάντηση? κι αυτό ισχύει και ανάποδα! Επειδή ήξερα ότι η γυναίκα μου θα πήγαινε πρώτα στα απλά (κινητό) και μετά θα σκεφτόταν τα πιο περίπλοκα, γι αυτό και έδινα τόσο μεγάλη σημασία! Γι αυτό βασίστηκα και στη γκόμενα ότι με το κινητό θα την πιάσω, γιατί σκεφτόμουνα ότι "δεν μπορεί, άνθρωπος είναι, κάτι θα ξεχάσει! Κάπου θα κάνει λάθος!"

Και τό κανε!
τζιεμς μηπως τελικα η γκομενα ακολουθησε δικες σου πρακτικες και γιαυτο την πατησε?
με οποιν δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις  λενε.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν συνεχίσουμε τη συζήτηση μεταξύ μας αγάπη μου θα δεις ότι θα απαντηθούν πολλά σε ότι αφορά το συγκεκριμένο thread...
εντιαφερων.... για πες για πες..... μηπως εισαι ενας απο τους παντερμανους που ειχα μπλεξει????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
και μονο απο την απαντηση σου,με επιβεβαιωνεις οτι εισαι η κλασσικη χωριατισα ελληνοαμερικανιδα. τελος παντων κατσε και παρακολουθα τα μαθηματα μηπως και σου μεινει κατι και γινει ανθρωπος και εσυ.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά.........Έχω σχέση με μία κοπέλα!!!!!!Όταν την παίρνω δεν το σηκώνει και όταν επιμένω,το κλείνει εντελώς το κινητό!Δεν ξέρω αν είμαι κερατάς ακόμα , μα όσα άτομα έχω ρωτήσει μου το λένε,'Μιχάλη......δεν θα χωράς να περάσεις από την πόρτα σε λίγο..........'Γίνεται να μου δώσετε μία συμβουλή για να ξέρω τι  τακτική να ακολουθήσω από τώρα και ύστερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μονο απο την απαντηση σου,με επιβεβαιωνεις οτι εισαι η κλασσικη χωριατισα ελληνοαμερικανιδα. τελος παντων κατσε και παρακολουθα τα μαθηματα μηπως και σου μεινει κατι και γινει ανθρωπος και εσυ.
μμμμ μιλαει και ο πρωτευουσιανος της κακιας ωρας.....αντε τραβα καμμια μαλακια μπας και στανιαρεις.....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή θεωρούσα πιθανό ότι θα έλεγες ότι τη βρήκες από το κινητό, τηλεφωνήματα στο αρχείο του κινητού από μόνα τους δεν αποτελούν απόδειξη. Και σημειολογικά να το πάρουμε, αυτό αποτελεί απλά ένδειξη, γιατί ξέρω πολύ κόσμο που προκειμένου να τη σπάσει και μόνο στον/στην σύντροφό του βάζει γνωστούς/γνωστές να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνα.

:)

Οπότε την απόδειξη τη βρήκες αργότερα, προφανώς μετά από έρευνά σου, αφού είχες πρώτα απλά την ένδειξη.

Γι'αυτό σου έλεγα ότι αν μιλάμε για απόδειξη από 1 και μόνο γεγονός (χωρίς μετέπειτα έρευνα) δε μένουν και πολλά πέρα από αφροδίσιο, DNA test ή απλά να το δεις το γεγονός μπροστά σου κλπ...

:)

(Εντάξει, ξέρω ότι διυλίζω τον κώνωπα!!! :) )
Μα το είπα ήδη ρε παλικάρι μου! Πήρα το ύποπτο νούμερο και το σήκωσε άνδρας! Της το λέω και στον καφέ μου το παραδέχεται (αφού της λέω΄τον αριθμό,και ότι τηλεφώνησα και το σήκωσε άνδρας κτλ).Δεν είχε άλλες επιλογές! Αν συνέχιζε να το αρνείται θα τον έπαιρνα μπροστά της, και δε θα ήθελε κάτι τέτοιο.......!

Τώρα για το DNA που αναφέρετε πώς σας ήρθε? Το απιδί ήταν ήδη 2 ετών! Δηλ ο γκόμενος εμφανίστηκε 3 χρόνια (σχεδόν) μετά τη σύληψή του! Δεν έχει σχέση! Με το DNA το μόνο που θα μπορούσα να μάθω είναι αν υπήρχε τότε κι άλλος άνδρας στη ζωή της,πράγμα που για τα δεδομένα της τότε περιόδου ήταν αδύνατο να είχε συμβεί! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Αρκάνς (τόπα καλά boomb?) και αμερικανάκι!

Μη μαλώνετε σας παρακαλώ!

Αμερικανάκι, έχεις άδικο σ΄ αυτά που λες και θα το καταλάβεις στο πέρασμα των χρόνων! Τώρα και να το αναλύσω δε θα καταλάβεις (είναι για πανεπιστήμιο αυτά! Τώρα είμαστες στο δημοτικό ακόμα!!!!!!!)

Αλλά και συ ρε φιλαράκι! Μην το αποπαίρνεις έτσι το κορίτσι!
Τις γυναίκες δεν τις φωνάζουμε ούτε τις βαράμε παρά μόνο στο σεξ!!!

Επισκέπτης
Παιδιά.........Έχω σχέση με μία κοπέλα!!!!!!Όταν την παίρνω δεν το σηκώνει και όταν επιμένω,το κλείνει εντελώς το κινητό!Δεν ξέρω αν είμαι κερατάς ακόμα , μα όσα άτομα έχω ρωτήσει μου το λένε,'Μιχάλη......δεν θα χωράς να περάσεις από την πόρτα σε λίγο..........'Γίνεται να μου δώσετε μία συμβουλή για να ξέρω τι  τακτική να ακολουθήσω από τώρα και ύστερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Βρες αλλη.......

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποσες φορες την ημερα παιρνεις τηλ? 24?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μη μαλώνετε σας παρακαλώ!
Αμερικανάκι, έχεις άδικο σ΄ αυτά που λες και θα το καταλάβεις στο πέρασμα των χρόνων! Τώρα και να το αναλύσω δε θα καταλάβεις (είναι για πανεπιστήμιο αυτά! Τώρα είμαστες στο δημοτικό ακόμα!!!!!!!)
Αλλά και συ ρε φιλαράκι! Μην το αποπαίρνεις έτσι το κορίτσι!
Τις γυναίκες δεν τις φωνάζουμε ούτε τις βαράμε παρά μόνο στο σεξ!!!
Αν ξεκολληση με την παρτη μου θα σταματησω και εγω....τηω γνωμη μου λεω και σε οποιν αρεσει

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν πεις λεπτομέρειες κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει!
Πες την ιστορία σου και κάτι θα κάνουμε και για σένα!!!!!!

Κερατάδες όλου του κόσμου! ενωθείτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom