amerikanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τιμη μου και καμαρη!εσυ αρχιζεις και λες μαλακιες χοντρες.
αν κρινω απο το ονομα σου μηπως εχεις κανεις αμερικη η εχεις μεγαλωσει εκει?
Τιμη μου και καμαρη!εσυ αρχιζεις και λες μαλακιες χοντρες.
αν κρινω απο το ονομα σου μηπως εχεις κανεις αμερικη η εχεις μεγαλωσει εκει?
ούτε και σένα αγάπη μου σ΄αρέσει να σου πηδάν το μυαλό? Γιατί εκτίθεσαι βρε? Χθες δε μου είπες "σαρπράιζ μι"? Αυτό είναι να σου πηδήξω το μυαλό! οκ?
(ακόμα περιμένω....τι έγινε?δεν τ΄αποφάσισες ακόμα? ή δεν σου πήδηξα το μυαλό ακόμα? )
Πoλύ TV δε βλέπω αλλά εκτός από αυτά που έγραψα και το να την πιάσεις στα πράσα δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο σαν πραγματικά ατράνταχτη απόδειξη. Άσε που έχουν συμβεί και στη ζωή ουκ ολίγες φορές, ειδικά το θέμα των αφροδισίων...
Λοιπόν; Θα μας πεις τελικά;
Ναι ρε τζέιμς...
σε κεράτωνε με τον κολλητό σου και σ'το είπε αυτός;
ωχ χω ωχ ωχ το αμερικανάκι είπε τη λέξη-κόκκινο πανί!! Ανεξαρτησία!!
την κάνω πριν αρχίσουν να πετάνε πέτρες
Δεν αντιλεγω....αλλα thread μιλαμε για τους αντρες καραταδες....οχι τις γυναικεςκοιτα ομως το ιδιο λαθος κανουν και πολλες γυναικες που εχουνε τους αντρες δεδομενους...
κοιτα ομως το ιδιο λαθος κανουν και πολλες γυναικες που εχουνε τους αντρες δεδομενους...
Δεν δικαολογω ουτε τισ γυναικες αλλα ουτε τους αντρες....απλα τυχαινει να ειναι το thread για κεραταδες....Πολύ σωστά. Και οι 2 πλευρές (άντρες - γυναίκες) τα έχουμε σκατώσει...
να τις λες τις παπαριες σου στα αλλα τα αμερικανακια ομως οχι σε εμας.Τιμη μου και καμαρη!
οπα.... καλο αυτο αλλα ακομα καλυτερα θα'τανα να'ξερα ποιος εισαιΣόρυ... Άσχετο αλλά επειδή εδώ τη βρήκα... Ντάρια σ' αγαπάω! :-*
τζειμς ασε τις μαλακιες για τα κινητα και πες μας.Είπαμε:απλές λύσεις πρώτα! Και έχει χιλιοειπωθεί στο μάθημα!
Ας μη σας παιδεύω!
..με το κινητό!!!
Τα νόκια δεν έχουν μόνο το ατού του κλειδώματος αλλά έχουν και το ντεζαβαντάζ του "μητρώου"
και ενώ καλού-κακού έσβηνε τα πάντα (έμαθε από μένα!) παρότι το είχε κλειδωμένο (ομηρικοί καυγάδες γι αυτό), δεν έσβησε το μητρώο (μάλλον δεν το ήξερε γιατί ήταν καινούριο και δεν είχε προλάβει να το ψάξει)
έτσι κάθε φορά που γινόταν κάποια ύποπτη κατ΄εμέ κλήση,σημείωνα την μέρα/ώρα της κλήσης στο δικό μου κινητό (για να μην το ξεχάσω) και σε δεδομένη στιγμή που της απαίτησα τον κωδικό (και μου τον έδωσε αφού έσβησε τα πάντα), πήγα στο μητρώο και είδα ότι όλες οι ύποπτες κλήσεις (αλλά και πολλές άλλες) είχαν τον ίδιο προορισμό.
Την άλλη μέρα τηλεφώνησα (με απόκρυψη) και το σήκωσε άνδρας!
Την παίρνω τηλ για να της ζητήσω εξηγήσεις και μου λέει να βρεθούμε για καφέ (εκτός σπιτιού) και θα μου εξηγήσει.....
....η συνέχεια αλλά και η σύνδεση (γιατί λείπουν 2 κύρια χρόνια) στο άλλο θρεντ "Μόνο για παντρεμένους"
Τώρα αυτό γιατί μου το είπες? Για να με αποτρέψεις?Ρε αθεράπευτε μουνάκια, και με τη σεξούλα; Είναι καύλα γυναίκα, πρόσεχε μη πάθεις τα ίδια
Σε καλό δρόμο είμαστε γλύκα!Πρόσεξε μόνο! Είμαι κακάσχημος!Μην τρομάξεις!!!!!χιχιχχι!το σκεφτομαι ακομα
ε ναι σωστο κι'αυτο.. τεσπα.. εγω πιστευω οτι η γυναικα αν τα εχει ολα καλα με τον αντρα της δεν θα παει με αλλον.. αλλα αμα αισθανεται οτι κατι δεν παει καλα- τοτε θα παει το μυαλο της στα πονηρα....Δεν δικαολογω ουτε τισ γυναικες αλλα ουτε τους αντρες....απλα τυχαινει να ειναι το thread για κεραταδες....
καταρχας δεν μενω πλεων εκει....και αν εχεις προβλημα με τα post μοθ μην τα διαβαζεις πολυ απλα..και αν δεν σ'αρεσει γενικος να δεχεσαι την γνωμη τον αλλων τοτες να μην συμμετασχεις σε forum, γιατι πολυ απλα για'υτο υπαρχουν τα forum.....να τις λες τις παπαριες σου στα αλλα τα αμερικανακια ομως οχι σε εμας.
εισαι εκτος τοπου και χρονο αν το χεις καταλαβεις.
η πουτσα η ελληνικη ειναι μια και δεν υπαρχη στον κοσμο αλλη καμια.
τα υπολοιπα που λες να τα λες στους αμερικανους στην αστορια και οχι σε εμας εδω.
αντε ψοφιμια ολα.
οπα.... καλο αυτο αλλα ακομα καλυτερα θα'τανα να'ξερα ποιος εισαι
Είπαμε:απλές λύσεις πρώτα! Και έχει χιλιοειπωθεί στο μάθημα!
Ας μη σας παιδεύω!
..με το κινητό!!!
Τα νόκια δεν έχουν μόνο το ατού του κλειδώματος αλλά έχουν και το ντεζαβαντάζ του "μητρώου"
και ενώ καλού-κακού έσβηνε τα πάντα (έμαθε από μένα!) παρότι το είχε κλειδωμένο (ομηρικοί καυγάδες γι αυτό), δεν έσβησε το μητρώο (μάλλον δεν το ήξερε γιατί ήταν καινούριο και δεν είχε προλάβει να το ψάξει)
έτσι κάθε φορά που γινόταν κάποια ύποπτη κατ΄εμέ κλήση,σημείωνα την μέρα/ώρα της κλήσης στο δικό μου κινητό (για να μην το ξεχάσω) και σε δεδομένη στιγμή που της απαίτησα τον κωδικό (και μου τον έδωσε αφού έσβησε τα πάντα), πήγα στο μητρώο και είδα ότι όλες οι ύποπτες κλήσεις (αλλά και πολλές άλλες) είχαν τον ίδιο προορισμό.
Την άλλη μέρα τηλεφώνησα (με απόκρυψη) και το σήκωσε άνδρας!
Την παίρνω τηλ για να της ζητήσω εξηγήσεις και μου λέει να βρεθούμε για καφέ (εκτός σπιτιού) και θα μου εξηγήσει.....
....η συνέχεια αλλά και η σύνδεση (γιατί λείπουν 2 κύρια χρόνια) στο άλλο θρεντ "Μόνο για παντρεμένους"
χμ υπαρχουν ακομα καποιοι που παραμυθιαζονται????Είμαι ένας από τους χιλιάδες ερωτευμένους μαζί σου που παραμυθιάζονται ότι σε έχουν γκόμενα και έρχονται μόνο σε σένα μωρό μου όπου και να βρίσκεσαι.
δεν μενεις πλεον εκει,αλλα εχεις αποκτησει την μαλακισμενη νοοτροπια τους βλεπω,και δεν θα την αποβαλεις καμια φορα απο οτι φαινετε.καταρχας δεν μενω πλεων εκει....και αν εχεις προβλημα με τα post μοθ μην τα διαβαζεις πολυ απλα..και αν δεν σ'αρεσει γενικος να δεχεσαι την γνωμη τον αλλων τοτες να μην συμμετασχεις σε forum, γιατι πολυ απλα για'υτο υπαρχουν τα forum.....
Τώρα αυτό γιατί μου το είπες? Για να με αποτρέψεις?
δεν κατάλαβες ότι η λέξη και μόνο "καύλα" για μια γυναίκα με εξιτάρει???? Σε καλό δρόμο είμαστε γλύκα!Πρόσεξε μόνο! Είμαι κακάσχημος!Μην τρομάξεις!!!!!χιχιχχι!
προσωπικά δεν κατακρίνω την πουτανίτσα ποτέ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν μια γυναικα απατηση τον αντρα τησ ολοι την δειχνουν με το δαχτυλο και λενε χιλια δυο πραγματα για αυτην αλλα οταν γινει το αντιθρο δλδ να την απατηση ο αντρας της....μονο μεταλλιο δεν περνει...?
Καλά σου φαίνομαι για άνθρωπος που λέει μαλακίες! Εδώ έχω πει την ιστορία της ζωής φάτσα φόρα στο ίντερνετ! Στο πώς την τσάκωσα θα κολλούσα?τζειμς ασε τις μαλακιες για τα κινητα και πες μας.
τελικα ο κολητος σου,σου γαμησε την γκομενα?