Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν μια γυναικα απατηση τον αντρα τησ ολοι την δειχνουν με το δαχτυλο και λενε χιλια δυο πραγματα για αυτην αλλα οταν γινει το αντιθρο δλδ να την απατηση ο αντρας της....μονο μεταλλιο δεν περνει...?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και τρίτο μουνί, μην το ξεχνάς αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν τελειώσει το στόρι ο τζέιμς θα δεις ότι έπαιζε κι άλλη γκόμενα  :boobies:

όχι ρε συ! πού κατάλαβες για 3? Γρήγορα για επανάληψη!!! Η "Μαρία" είπα μου ήταν πιστή εννοώντας στη δουλειά! Και με κάλυπτε! Τίποτα άλλο!

Είπαμε κατά βάθος είμαι πιστός! Στα 6 χρόνια αυτά που είχα και τις 2, δεν τις απάτησα με άλλη! (μόνο καμιά αρπαχτή με cg, αλλά κυρίως στο εξωτερικό 3-4 φορές που πήγα μόνος.Αλλά αυτό δε σημαίνει μουνόδουλος ρε συ αρκά! Με πληγώνεις!!!!!)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι ρε συ! πού κατάλαβες για 3? Γρήγορα για επανάληψη!!! Η "Μαρία" είπα μου ήταν πιστή εννοώντας στη δουλειά! Και με κάλυπτε! Τίποτα άλλο!

Είπαμε κατά βάθος είμαι πιστός! Στα 6 χρόνια αυτά που είχα και τις 2, δεν τις απάτησα με άλλη! (μόνο καμιά αρπαχτή με cg, αλλά κυρίως στο εξωτερικό 3-4 φορές που πήγα μόνος.Αλλά αυτό δε σημαίνει μουνόδουλος ρε συ αρκά! Με πληγώνεις!!!!!)

1ον δεν ειναι αρκας, δυστυχώς, είναι αρκανς... δε νομίζω ο δάσκαλος να ξέρει τον τρισμέγιστο αρκά  :'(

2ον Ναι το διάβασα αυτό για τη Μαρία αλλά εσύ δεν ήσουν που είχες δυο γκόμενες (εκτός από τη γυναίκα σου) και έκανες παιδί με τη μία και τελικά παντρεύτηκες την άλλη; Άλλος ήταν αυτός;  :think:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν αντεχω παω για τσιγαρα παλι εχω μεινει  :headbang: :headbang: :headbang:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ενταξει ο τζειμς μπορει να την εφαγε,αλλα επειδη ειναι και τετοιος τυπος και για μενα καλα εκανε την διακωμωδη την κατασταση και καλα κανει.

τζειμς προσεχε τωρα που σου την επεσαν ολες οι ελλεηνιδες μαζι,δεν ειναι τιλακ αυτες να την βγαλεις καθαρη με λιγα ευρω. :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν μια γυναικα απατηση τον αντρα τησ ολοι την δειχνουν με το δαχτυλο και λενε χιλια δυο πραγματα για αυτην αλλα οταν γινει το αντιθρο δλδ να την απατηση ο αντρας της....μονο μεταλλιο δεν περνει...?
Προηγουμενος θυμασαι που εγραψες απο το λαιμο και κατω δικες σας το κεφαλι το κρατατε για εσας και τι κρυβη ο εγγεφαλος σας  :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μου φαινεται james οτι το γκομενακι ειχε βολευτει με την κατασταση στα μασησε κιολας σου ξεφουρνισε οτι εχει και το παιδι σου και μετα μην την ειδατε
Καμία σχέση! Επανάληψη και συ!

...πολλούς μεταξεταστέους θα αφήσω μου φαίνεται!!!Χιχιχι!

Ναι κι εσύ μόνο με τον πούτσο πήγαινες τόσους μήνες, για ένα γαμησάκι ρε παιδί μου  :2funny: :2funny:

Άσε ρε τζέιμς, εδώ σε κατέστρεψαν οι γκόμενες και κατά τα άλλα οι γυναίκες κερατώνουν με το μυαλό  :boobies:
Δε με κατέστρεψαν οι γκόμενες ρε boomb! Η επιμονή μου σε μία συγκεκριμένη (που μου γάμησε το μυαλό) με κατέστρεψε!

Τί αποδείξεις; Σε κόλλησε κάνα αφροδίσιο; Εκανες DNA τεστ στο παιδί που έχεις μαζί της και δεν ήταν τελικά δικό σου; (Sorry αλλά σε τέτοιου είδους αποδείξεις πάει το μυαλό μου...)

Αχ! πολύ tv βλέπετε αλλά δεν μάθατε ότι "τα πιο περίπλοκα προβλήματα έχουν απλή λύση"!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Προηγουμενος θυμασαι που εγραψες απο το λαιμο και κατω δικες σας το κεφαλι το κρατατε για εσας και τι κρυβη ο εγγεφαλος σας  :think:

Κατσε ρε συ δηλαδή ο άντρας που έχει γκόμενα (δε μιλάω για να πηγαίνει σε κάνα ρδελο πού και πού) το κάνει για το γαμήσι και μόνο; Θα μας τρελάνετε;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε με κατέστρεψαν οι γκόμενες ρε boomb! Η επιμονή μου σε μία συγκεκριμένη (που μου γάμησε το μυαλό) με κατέστρεψε!

Και πάλι, ισχύει αυτό που ήθελα να πω.

Δηλαδή το ότι ο άντρας κερατώνει με τον πούτσο ενώ η γυναίκα με το μυαλό είναι πίπες.
Από ό,τι περιγράφεις μόνο με τον πούτσο δεν πήγαινες. Τη γούσταρες την γκόμενα και πολύ μάλιστα, και δεν είσαι ο μόνος.

Οπότε, το ξαναλέω, πίπες οι θεωρίες περί γυναικείου και αντρικού κέρατος.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αχ! πολύ tv βλέπετε αλλά δεν μάθατε ότι "τα πιο περίπλοκα προβλήματα έχουν απλή λύση"!!!

Πoλύ TV δε βλέπω αλλά εκτός από αυτά που έγραψα και το να την πιάσεις στα πράσα δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο σαν πραγματικά ατράνταχτη απόδειξη. Άσε που έχουν συμβεί και στη ζωή ουκ ολίγες φορές, ειδικά το θέμα των αφροδισίων...

Λοιπόν; Θα μας πεις τελικά; :)

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι γενικως φοβαστε γιατι πλεων οι γυναικες εχουν το πανω χερι...και εχουν ανεξαρτοποιηθει. Και παραμυθιαζετε τους εαυτους σας οτι σας εχουμε αναγκη...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λοιπόν; Θα μας πεις τελικά; :)

Ναι ρε τζέιμς...

σε κεράτωνε με τον κολλητό σου και σ'το είπε αυτός;

ωχ χω ωχ ωχ το αμερικανάκι είπε τη λέξη-κόκκινο πανί!! Ανεξαρτησία!!  :new_shocked:
την κάνω πριν αρχίσουν να πετάνε πέτρες  :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ούτε και σένα αγάπη μου σ΄αρέσει να σου πηδάν το μυαλό? Γιατί εκτίθεσαι βρε? Χθες δε μου είπες "σαρπράιζ μι"? Αυτό είναι να σου πηδήξω το μυαλό! οκ?

(ακόμα περιμένω....τι έγινε?δεν τ΄αποφάσισες ακόμα? ή δεν σου πήδηξα το μυαλό ακόμα? :2funny:)

1ον δεν ειναι αρκας, δυστυχώς, είναι αρκανς... δε νομίζω ο δάσκαλος να ξέρει τον τρισμέγιστο αρκά  :'(

2ον Ναι το διάβασα αυτό για τη Μαρία αλλά εσύ δεν ήσουν που είχες δυο γκόμενες (εκτός από τη γυναίκα σου) και έκανες παιδί με τη μία και τελικά παντρεύτηκες την άλλη; Άλλος ήταν αυτός;  :think:

2) άλλος ήταν αυτός!
1) σόρι!
τζειμς προσεχε τωρα που σου την επεσαν ολες οι ελλεηνιδες μαζι,δεν ειναι τιλακ αυτες να την βγαλεις καθαρη με λιγα ευρω. :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα! "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντως!" :2funny: :2funny: :2funny:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι γενικως φοβαστε γιατι πλεων οι γυναικες εχουν το πανω χερι...και εχουν ανεξαρτοποιηθει. Και παραμυθιαζετε τους εαυτους σας οτι σας εχουμε αναγκη...

Ώπα! Μέχρι τώρα δεν τα έλεγες τελείως άσχημα, τώρα όμως είσαι λαθος. Αυτά τα πιπο-φεμινιστικά να μην πίστευαν μερικές γυναίκες τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ούτε και σένα αγάπη μου σ΄αρέσει να σου πηδάν το μυαλό? Γιατί εκτίθεσαι βρε? Χθες δε μου είπες "σαρπράιζ μι"? Αυτό είναι να σου πηδήξω το μυαλό! οκ?

(ακόμα περιμένω....τι έγινε?δεν τ΄αποφάσισες ακόμα? ή δεν σου πήδηξα το μυαλό ακόμα? :2funny:)

2) άλλος ήταν αυτός!
1) σόρι!Μπα! "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντως!" :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αθεράπευτε μουνάκια, και με τη σεξούλα; Είναι καύλα γυναίκα, πρόσεχε μη πάθεις τα ίδια :2funny:

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ώπα! Μέχρι τώρα δεν τα έλεγες τελείως άσχημα, τώρα όμως είσαι λαθος. Αυτά τα πιπο-φεμινιστικά να μην πίστευαν μερικές γυναίκες τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...
Αναφερομαι στους συζυγους που περνουν τισ γυναικες του δεδομενες

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αναφερομαι στους συζυγους που περνουν τισ γυναικες του δεδομενες
εσυ αρχιζεις και λες μαλακιες χοντρες.
αν κρινω απο το ονομα σου μηπως εχεις κανεις αμερικη η εχεις μεγαλωσει εκει?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω ομως ειμαι με την αμερικανακι.. εχει δικιο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom