Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λουκρητια:

23 μηνυματα / ημερα εδω.

και αλλα 11.52 στο κοσμοπολιταν.

Συνολικα δηλαδη μονο σε 2 φορουμ απο τα οποια

εισαι γραμμενη ... σκεψου 34.52 συνολικα μηνυματα ανα ημερα.

Μονο σε 2 απο τα φορουμ που εισαι... και λες τον αλλον κολλημενο?

Παραλογια !!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λουκρητια:

23 μηνυματα / ημερα εδω.

και αλλα 11.52 στο κοσμοπολιταν.

Συνολικα δηλαδη μονο σε 2 φορουμ απο τα οποια

εισαι γραμμενη ... σκεψου 34.52 συνολικα μηνυματα ανα ημερα.

Μονο σε 2 απο τα φορουμ που εισαι... και λες τον αλλον κολλημενο?

Παραλογια !!!!

παιδι μου μεσα σε 2 ωρες στα κανω αυτα τα μηνυματα! σιγα. μια κουβεντα να εχεις με τον αλλο, τσουπ τσουπ τα γραφεις.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ααα να πω κι εγωωω τη μαλακια μουυ :tooth:

ειχα γνωρισει εναν μεσω παρεας κ το βραδυ που με γυρισε σπιτι μου ζητησε μσν *πριν κανα 4αρι χρονια* κ ημουν wtf :helpplea: :helpplea:
οκ το εδωσα, μιλησαμε ποοοσες φορες κ λεω τι διαολο ποσο γκαου εισαι  :uglystupid:
τελικα υστερα απο μια βδομαδα ζητησε τηλεφωνο  :huh:
γενικα ηταν ζαβο παντως. αλλα τοσο ωραιος  :-

α κ δεεεε μ'αρεσει που το λεω, αλλα θελω κι εγω μαζι με κινητο, να μου δινει κ το fb του για να ριξω ενα βλεφαρο στα γουστα του  πριιιν βγουμε.  :rolleyes:
αλλα επειδη βαζω παντα γελοιο επιθετο στο φβ, ντρεπομαι να το δωσω μη με περασει εξαρχης για ηλιθια :uglystupid:

Δηλαδή βρε Βέλβυ, αν ο άλλος δεν έχει facebook θα τον απορρίψεις γι' αυτον το λόγο;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

ειχα γνωρισει εναν μεσω παρεας κ το βραδυ που με γυρισε σπιτι μου ζητησε μσν *πριν κανα 4αρι χρονια* κ ημουν wtf :helpplea: :helpplea:
οκ το εδωσα, μιλησαμε ποοοσες φορες κ λεω τι διαολο ποσο γκαου εισαι  :uglystupid:

α κ δεεεε μ'αρεσει που το λεω, αλλα θελω κι εγω μαζι με κινητο, να μου δινει κ το fb του για να ριξω ενα βλεφαρο στα γουστα του   πριιιν βγουμε.  :rolleyes:
αλλα επειδη βαζω παντα γελοιο επιθετο στο φβ, ντρεπομαι να το δωσω μη με περασει εξαρχης για ηλιθια :uglystupid:

βρωμοκωλα δε σε ρωτησε κανεις  :birdman:

Δηλαδή βρε Βέλβυ, αν ο άλλος δεν έχει facebook θα τον απορρίψεις γι' αυτον το λόγο;

μαλακα γτ καταλαβαινουν οτι θελουν ??? :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

α κ δεεεε μ'αρεσει που το λεω, αλλα θελω κι εγω μαζι με κινητο, να μου δινει κ το fb του για να ριξω ενα βλεφαρο στα γουστα του   πριιιν βγουμε.  :rolleyes:

μαλλον αυτο εννοει οτι αν ειναι ξεμπαρκη ειναι πιο διακριτικο το μσν υποθετω δλδ ε
αλλα ειστε κολλημενες με τα προξενια ρε φουστη μου ελεος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα, φιλοσοφιες του πουτσου. Ο,τι νομιζεις.

Απλα μην εχεις την εντυπωση οτι θα κατσει να σκεφτει ολα αυτα η γκομενα. Πιο πολυ θα σκεφτει ( τι μαλακας ειναι μσν ζηταει κολλημενος ειναι ) παρα αυτο που ειπες. Δεν εχουν τετοιο τροπο σκεψης οι γκομενες, εκτος και αν μιλαμε για γκομενα-παιδακι-μαλακισμενο.

Στην αντιθετη περιπτωση, επειδη δεν καταλαβαινεις με τιποτα, αν μια γκομενα θελει να σε στειλει νωρις νωρις, ετσι και ειστε κοντα και σου δωσει μσν/fb αντι για τηλεφωνο θα το κανει για να σε στειλει πολυ πιο γρηγορα.

ΟΠου ακους πολλα κερασια... κρατα και μικρο καλαθι

δεν σου απανταω σε τιποτα αλλο μιας και δεν κρατας

ενα επιπεδο στην κουβεντα... να μπω στο τρυπακι να σε ξαναβρισω απο εδω

ξεχασε το... απλα δεν θα παιρνεις απαντηση.... παρολαυτα φιλοσοφιες λες εσυ

μιας και οσοι λενε μεγαλα λογια στο τελος δεν κανουν ουτε τα μισα απο κοντα.

Εχε και αυτο καπου στο μυαλο σου και κρατα την ενεργεια σου  ;) Αυτα... τελος. Θα μαθεις να κανεις διαλογο

αλλιως θα μιλας μονος σου.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

οκ το εδωσα, μιλησαμε ποοοσες φορες κ λεω τι διαολο ποσο γκαου εισαι  :uglystupid:
τελικα υστερα απο μια βδομαδα ζητησε τηλεφωνο  :huh:
γενικα ηταν ζαβο παντως. αλλα τοσο ωραιος  :-

α κ δεεεε μ'αρεσει που το λεω, αλλα θελω κι εγω μαζι με κινητο, να μου δινει κ το fb του για να ριξω ενα βλεφαρο στα γουστα του   πριιιν βγουμε.  :rolleyes:
I am your man!!!!!!!!!!!dose moy to fb kai den tha gelaso mvro anepanalipto.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρωμοκωλα δε σε ρωτησε κανεις  :birdman:

μαλακα γτ καταλαβαινουν οτι θελουν ??? :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

τωρα ξυπνησα κ μπαινω στην κουβεντα, φαε σκατα παπαρω :)

ρε δεεεεν ξερω. πως το συμπερανε αυτο? :huh:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μαλλον αυτο εννοει οτι αν ειναι ξεμπαρκη ειναι πιο διακριτικο το μσν υποθετω δλδ ε
αλλα ειστε κολλημενες με τα προξενια ρε φουστη μου ελεος  :P

πως προεκυψαν ολα αυτα? ρε οκ τωρα ξυπνησα, αλλα τι σας συμβαινει? ή εγω δεν πιανω τι μου λετε? :huh:

I am your man!!!!!!!!!!!dose moy to fb kai den tha gelaso mvro anepanalipto.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι μεταλλαξη ειναι αυτη καλε?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τωρα ξυπνησα κ μπαινω στην κουβεντα, φαε σκατα παπαρω :)<------ καριολα  :bigdick: :bigdick:

ρε δεεεεν ξερω. πως το συμπερανε αυτο? :huh:

νταξει ολοι καταλαβαμε οτι γουσταρεις μονο σαιμπερ  :birdman:

:helpplea:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
πως προεκυψαν ολα αυτα? ρε οκ τωρα ξυπνησα, αλλα τι σας συμβαινει? ή εγω δεν πιανω τι μου λετε? :huh:

τι μεταλλαξη ειναι αυτη καλε?

οτι 9 στις 10 ιστοριες που διαβαζω για σχεσεις η πηδημα ξεκινουν με το ''τον γνωρισα μεσω κοινης παρεας μπλα μπλα μπλα μπλα '' τυχαιο δν νομιζω  :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οτι 9 στις 10 ιστοριες που διαβαζω για σχεσεις η πηδημα ξεκινουν με το ''τον γνωρισα μεσω κοινης παρεας μπλα μπλα μπλα μπλα '' τυχαιο δν νομιζω  :P

ε αυτος ηταν απο παρεα, αλλα ε 3 βδομαδες βγαιναμε, αλλου γι αλλου ηταν.

Μωρο δεν θα βγεις εξω αποψε?

μη με λες μωρο γτ βγαζω καντηλες.

ηταν να βγω, γι αυτο κοιμηθηκα. αλλα γυρισα κ χτες ξημερωματα, σημερα δουλευα κ ημουν σκατα, κ αυριο ειναι η πανελλαδικη ποδηλατοδρομια κ ειναι να ξυπνησω στις 9 παρα κ βαριεεεεεμαι να βγω τελικα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παλι μεσα με βλεπω να μενω :headbang:

Stories