loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε χανεις τπτ.ειναι χαζη.τωρα ξυπνησα.δεν σε πιανω μικρη :-
δε χανεις τπτ.ειναι χαζη.τωρα ξυπνησα.δεν σε πιανω μικρη :-
κι εγω δεν ειμαι και φωστηραςδε χανεις τπτ.ειναι χαζη.![]()
τπτ :-*τωρα ξυπνησα.δεν σε πιανω μικρη :-
δε χανεις τπτ.ειναι χαζη.![]()
ημανε ψες σε ενα μαγαζι.
τρασια μεγαλή το μαγαζι αλλα πηγα γ χαβαλε...
αφου εκπλησσομαι που σε καποια φαση καταλαβαινω οτι καποιος με κοιταει(αγνωστος ο λογος μεχρι τωρα)
μου πιανει την κουβεντα...πως ξεκιναει;μου προσφερει ενα λελουδο και μου λεει :1 ευρω γ σενα.και γελαει μονος του...
μετα καταλαβα γτ με κοιτουσε...κατι δε πηγαινε καλα![]()
και φανταζομαι τωρα αυτον να λεει στους φιλους του:α ρε μαλακα το μπαζο(δικιο εχει)που το παιζε κ ντιβα και μπλα μπλα μπλα...
ημανε ψες σε ενα μαγαζι.
τρασια μεγαλή το μαγαζι αλλα πηγα γ χαβαλε...
αφου εκπλησσομαι που σε καποια φαση καταλαβαινω οτι καποιος με κοιταει(αγνωστος ο λογος μεχρι τωρα)
μου πιανει την κουβεντα...πως ξεκιναει;μου προσφερει ενα λελουδο και μου λεει :1 ευρω γ σενα.και γελαει μονος του...
μετα καταλαβα γτ με κοιτουσε...κατι δε πηγαινε καλα![]()
και φανταζομαι τωρα αυτον να λεει στους φιλους του:α ρε μαλακα το μπαζο(δικιο εχει)που το παιζε κ ντιβα και μπλα μπλα μπλα...![]()
Δεν καταλαβα: ο τύπος έκανε πλάκα όταν είπε "1 ευρώ για σένα" ήήταν λουλουδάς;
και φανταζομαι τωρα αυτον να λεει στους φιλους του:α ρε μαλακα το μπαζο(δικιο εχει)που το παιζε κ ντιβα και μπλα μπλα μπλα...![]()
msn? ti msn ρε παιδια?
ζητα κανα ραντεβου,κανα κινητο..
πως και δεν ζητησες φεις??![]()
Ειπαμε δεν εισαι μπαζοκαι φανταζομαι τωρα αυτον να λεει στους φιλους του:α ρε μαλακα το μπαζο(δικιο εχει)που το παιζε κ ντιβα και μπλα μπλα μπλα...![]()
σιγα ρε φιλε μην εβγαλα κ τον μπαλτα...καλα αυτη ειναι η δικια σου εκδοχη στην ιστορια ο λουλουδαςαμα τον ρωτησουμε μπορει να μας τα πει αλλιως πχ οτι ειχες ξυνιλα στη μαπα υφος βλεμμα μισους κλπ πολυ συνηθισμενη συμπεριφορα δλδ για κοπελα στην Ελλαδα κ να κομπλαρε κ να ειπε αυτη τη μαλακια ενω μπορει να τα ειχε σχεδιασει αλλιως στο μυαλο του
τι λεγαμε πριν μωρη ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με λενε λουκ και δεν ειμαι μπαζο!!!Ειπαμε δεν εισαι μπαζο![]()
Αν καποια ή καποιος μου φερει ενα πραγματικα - λογικο επιχειρημα γιατι οχι μσν αλλα κινητο
θα προσπαθησω να τον καταλαβω.![]()
Είναι απλό: γιατί δεν έχουν όλοι msn. Εγώ π.χ. δεν έχω
δεν ειναι λογος που στεκει γενικα απλα κ γω κ πολλες αλλες το θεωρω γελοιο.εκτος αν μιλαμε γ καμακι μεταξυ 17χρονων.Ναι αλλα την ρωτησα αν εχει και ειπε ναι.
Γενικα ρωταω πριν ζητησω μσν.... και πλεον
δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει ΜΣΝ Η φεισμπουκ
παρα ελαχιστοι...