eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τελικά το chat μετακόμισε στο παρόν θρεντ. Η μεγάλη πλειοψηφία των τελευταίων σχολίων εδώ (και των δικών μου) είναι off-topic.
μαζεψου. μονο εγω χαριεντιζομαι μαζι του εδω μεσα
ψαχνουμε για σκλαβακι παντως![]()
ΕΙπα και εγω πριν πως εφοσον τελικα
παιζει τετοια λογοκρισια απο τις γκομενες
στο πως χωνεται καποιος... αν δεν ειναι ετσι οπως τους αρεσει
θα χωθω μονο οταν ειμαι σιγουρος πως θα ζητησω κινητο
και για να ειμαι σιγουρος θα πρεπει η αλλη να δειχνει οτι τραβαει
δεν κανω τον ηρωα στο ξεκαρφωτο . Αυτο ειπα πριν
Θελω μια γυναικα που να μην μιλαει πολυ,υπαρχει![]()
δε χρειαζεται να ξερεις πολλα![]()
παντοτε... ;) με ματιασες παλιοχαμουρα...τρελος πονοκεφαλος ...μεχρι το απογευμα ημουν ρακος μεχρι να μου κανουν βουντου ξεματιασματος.καυλα εισαι αποψε![]()
ζητα παιδι μου κινητο, μην τρελαινεσαι. μιση ντροπη δικη της, μιση δικη σου. αμα δε θελει, να φαει σκατα. δεν εγινε κατι δλδ.
Η αλήντισσα αλλα άργησεςΘελω μια γυναικα που να μην μιλαει πολυ,υπαρχει![]()
παντοτε... ;) με ματιασες παλιοχαμουρα...τρελος πονοκεφαλος ...μεχρι το απογευμα ημουν ρακος μεχρι να μου κανουν βουντου ξεματιασματος.![]()
Συμφωνω οχι απολυτα στο πρωτοΤεςπα ... ευκολο να "ριξει" μια γυναικα καποιον δυσκολο να τον κρατησει ...
Φαινεσαι καλοσυνατη κοπελα , δεν εχω λογο να μην ερθω![]()
παντοτε... ;) με ματιασες παλιοχαμουρα...τρελος πονοκεφαλος ...μεχρι το απογευμα ημουν ρακος μεχρι να μου κανουν βουντου ξεματιασματος.![]()
Στην αρχη δεν μιλανε πολυ,μετα που σε γνωριζουν, γιατι σου ζαλιζουν τα π@π@ρι@![]()
Αυτο θα ελεγα,παμε να βρουμε καμια που να μη λεει πολλα,μονο να αναστεναζει![]()
![]()
![]()
παμε καμια τσαρκα?![]()
ε δεν μπορουσα ρε συ... δεν μου εβγαινε...
ξεκινησα την συζητηση.. οκ ειχε συμμετοχη...
αλλα μολις πηγα να την ζεστανω περισσοτερο την κουβεντα σε στυλ "ασχολεισαι με το ιντερνετ? εχεις μσν??? τα λες απο εκει με τους φιλους σου?" την ειδα λιγο αποτομη... μου λεει "τι εννοεις?"
ε τι εννοω... τι να εννοω εκανα να της πω... ε και μετα απαντησε μεν αλλα δεν με ρωτησε εμενα αν εχω και το αφησα... ε σιγα τωρα ηταν και μεγαλη αυτη 25αρα - 26αρα
αυτες ψαχνουν αλλα πραγματα.... γιατι ηταν και εμφανισιμη..
Συμφωνω οχι απολυτα στο πρωτο
διαφωνω παλι οχι απολυτα στο δευτερο
Σε μπερδεψα ε ?
Θελω να σου πω οτι ολα ειναι σχετικα και αναλογα με το ΤΙ θελουν και οι δυο
αλλοι σε ματιασαν που σου χαιδευα το μπουτακι![]()
δε θελω τετοια, δουλα.![]()
αρα διαφωνεις ...