Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βρε μου έναν άντρα που δεν σκέφτεται έτσι.... :cheesy:

Ειδικά όσο είναι νεαρός....

Δε σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι. Οσο συντασεσσαι με την μαζα θα εχεις την τυχη της.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι. Οσο συντασεσσαι με την μαζα θα εχεις την τυχη της.
Τύπε δεν είναι θέμα άποψης της μάζας...ο άντρας από την φύση του σκέφτεται πρώτα με το πουλί του.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τύπε δεν είναι θέμα άποψης της μάζας...ο άντρας από την φύση του σκέφτεται πρώτα με το πουλί του.

Κανεις μεγαλο λαθος.

Αν θελει να αποκαλειται αντρας θα πρεπει να οριζει ο ιδιος το ποτε σκεφτεται και με τι ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'  :helpplea:

Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας  :pipa1: :fuck2:  :2funny: :2funny:

τα μπουρδέλα, τα στούντιο και τα μασάζ  γιατι υπάρχουν ρε αδελφέ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'  :helpplea:

Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας  :pipa1: :fuck2:  :2funny: :2funny:
ο αντρας οφειλει να σου εμπνεει ασφαλεια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μεγαλες κουβεντες για μικρα παιδια... :grin:

Καθολου τυπε.

Αν ειναι να ριχνουμε την ευθυνη για τις ανικανοτητες μας στο πουλι μας τοτε καλυτερα να παραμεινω μικρο παιδι για παντα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έφαγες κόλλημα με τους πειρατές της καραιβικής ή μου φαίνεται;;;; :grin:

Ε τα σπαει το ντεκορ φιλε... γενικα εκει μεσα

εχει τρομερες τοποθεσιες!!!! Ο Μπαρμποσα δεν καταλαβαινει χριστο

Ο Σπαροου το ιδιο.... και μιας και μιλησαμε για ταινιες

αφου κανεις φιλος δεν ψηνεται να παμε για ταινια σημερα μιας και εχουν τις γκομενες τους

λεω να ξηγηθω καμια ταινια... εχει να προτεινει κανεις κατι καλο? Αν και το  source code  παιζεται στα σινεμα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και οι 2 πλευρες εχουν μεριδιο συμφωνα με την θεωρια της ισοτητας

στο θεμα.... Εφοσον υπαρχει πιθανοτητα να την σπασει σε μια γυναικα η ανασφαλεια

ενος αντρα , γιατι να μην υπαρχει και πιθανοτητα μια ανασφαλεια μιας γυναικας να την σπασει

σε εναν αντρα.

Παλαιοτερα μου την ειχε σπασει και εμενα οταν μια κοπελα ενω ειμασταν μαζι ακομη και αν δεν ειχαμε τιποτα να κανει καμακι σε καποιον αλλον. ΟΠως και το αντιθετο εκ μερους μου θα πειραζε καποια.

Δεν της εκανα σκηνη... εκεινη την ωρα... απλα την εκλασα μετα και δεν ξανανταλαβεριστηκαμε ουτε σαν παρεα.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναικες θελουν καποιον να νιωθουν ασφαλεια γιατι ως οργανισμοι ειναι φτιαγμενοι ετσι ωστε να ακολουθουν και οχι να ηγουνται. Εστω και φαινομενικα.

Σωστόςςς!... :cheesy: :cheesy:
τα μπουρδέλα, τα στούντιο και τα μασάζ  γιατι υπάρχουν ρε αδελφέ?

Άσε φίλε, μας χτυπάει κι εμάς η κρίση σιγά-σιγά...οπότε όλο και μειώνονται οι επισκέψεις κι αυτές σχεδόν αποκλειστικά με (δικά μου) στανταράκια! Αλλά μένει πολύ 'πράμα' ακινητοποιημένο στην 'αποθήκη' και το χειροκίνητο δε με 'γεμίζει'! :cheesy: ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επομενως καλυτερα να βρεις μια 45αρα ασφαλεια να εισαι σιγουρη παρα μια 25αρα...ποθ δεν σηκωνει φορτιο... :grin:
To γάμησες τώρα,άλλο ασφάλεια,άλλο ολοκληρωτικό φόρτωμα-χορηγός.... :cheesy:

Όπως πολλές το προεκτείνουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom