sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μπορει και να μην ειναι γραφτο..να γινει ποτε....μην αγχωνεστε... οταν ειναι να την ριξουμε την γκομενα
θα την ριξουμε!!!!!
Μπορει και να μην ειναι γραφτο..να γινει ποτε....μην αγχωνεστε... οταν ειναι να την ριξουμε την γκομενα
θα την ριξουμε!!!!!
Βρε μου έναν άντρα που δεν σκέφτεται έτσι....
Ειδικά όσο είναι νεαρός....
πολλους.Βρες μου έναν άντρα που δεν σκέφτεται έτσι....
Ειδικά όσο είναι νεαρός....
Δε σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι. Οσο συντασεσσαι με την μαζα θα εχεις την τυχη της.
Τύπε δεν είναι θέμα άποψης της μάζας...ο άντρας από την φύση του σκέφτεται πρώτα με το πουλί του.Δε σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι. Οσο συντασεσσαι με την μαζα θα εχεις την τυχη της.
Τύπε δεν είναι θέμα άποψης της μάζας...ο άντρας από την φύση του σκέφτεται πρώτα με το πουλί του.
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'
Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας![]()
![]()
![]()
![]()
+10000Κανεις μεγαλο λαθος.
Αν θελει να αποκαλειται αντρας θα πρεπει να οριζει ο ιδιος το ποτε σκεφτεται και με τι ;)
Μεγαλες κουβεντες για μικρα παιδια...Κανεις μεγαλο λαθος.
Αν θελει να αποκαλειται αντρας θα πρεπει να οριζει ο ιδιος το ποτε σκεφτεται και με τι ;)
ο αντρας οφειλει να σου εμπνεει ασφαλεια.Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'
Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγαλες κουβεντες για μικρα παιδια...![]()
Έφαγες κόλλημα με τους πειρατές της καραιβικής ή μου φαίνεται;;;;![]()
ο αντρας οφειλει να σου εμπνεει ασφαλεια.
Οφειλει??????????????? Τι λετε ρε?????ο αντρας οφειλει να σου εμπνεει ασφαλεια.
Επομενως καλυτερα να βρεις μια 45αρα ασφαλεια να εισαι σιγουρη παρα μια 25αρα...ποθ δεν σηκωνει φορτιο...ο αντρας οφειλει να σου εμπνεει ασφαλεια.
μα φταιω εγω τωρα που τον αποκαλω απλως ερωτα?Κανεις μεγαλο λαθος.
οχι η ξεπετα σου...ο αντρας ΣΟΥ!Οφειλει??????????????? Τι λετε ρε?????
Οι γυναικες θελουν καποιον να νιωθουν ασφαλεια γιατι ως οργανισμοι ειναι φτιαγμενοι ετσι ωστε να ακολουθουν και οχι να ηγουνται. Εστω και φαινομενικα.
Σωστόςςς!...![]()
![]()
τα μπουρδέλα, τα στούντιο και τα μασάζ γιατι υπάρχουν ρε αδελφέ?
To γάμησες τώρα,άλλο ασφάλεια,άλλο ολοκληρωτικό φόρτωμα-χορηγός....Επομενως καλυτερα να βρεις μια 45αρα ασφαλεια να εισαι σιγουρη παρα μια 25αρα...ποθ δεν σηκωνει φορτιο...![]()
οχι η ξεπετα σου...ο αντρας ΣΟΥ!