Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Έχεις ρίξει πολλές;;;; :grin:

Καλό το μπλα-μπλα σε θεωρητικό επίπεδο αλλά στην πράξη οι περισσότερες ψάχνουν...ούτε κ αυτές ξέρουν τι...μάλλον το τέλειο.... :rolleyes:

Οχι... ειμαι μετρια εμφανισιακα αλλα εχω ριξει αντρες οι οποιοι ηταν απο μετριοι ως μοντελα ...

Και δεν ειναι μπλα μπλα αυτο που σου ειπα πριν ... ειναι αληθεια , απλα σε κοβω πολυ ψαρωμενο αλλα μαλλον ειναι τς ηλικιας  :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οχι... ειμαι μετρια εμφανισιακα αλλα εχω ριξει αντρες οι οποιοι ηταν απο μετριοι ως μοντελα ...

Και δεν ειναι μπλα μπλα αυτο που σου ειπα πριν ... ειναι αληθεια , απλα σε κοβω πολυ ψαρωμενο αλλα μαλλον ειναι τς ηλικιας  :-

Το ποιες/ποιους μπορεις να ριξεις δεν παει αναλογα με την εμφανιση, αλλα πρωτα με το φυλο.

Στην ουσια δεν τους εριξες εσυ, μην αυταπατασαι. Ειναι αλλιως τα πραγματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Όπως είπα κ πριν...

Οι άντρες πρώτα θέλουν να πηδήξουν κ μετά όλα τα άλλα...οι γυναίκες πρώτα θέλουν κ αυτές δεν ξέρουν τι κ μετά να πηδηχτούν...

Έχει διαφορά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν μπωρο να πω.....ειμαι σιγουρος οτι βαρας επιτυχιμενες μαλακιες... :grin:

Ειδες.... σε εκανα να το σκεφτεις και απο την θετικη του πλευρα

τωρα μπορεις να καταλαβεις πως σκεφτομαι εγω!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μην αγχωνεστε... οταν ειναι να την ριξουμε την γκομενα

θα την ριξουμε!!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Το ποιες/ποιους μπορεις να ριξεις δεν παει αναλογα με την εμφανιση, αλλα πρωτα με το φυλο.

Στην ουσια δεν τους εριξες εσυ, μην αυταπατασαι. Ειναι αλλιως τα πραγματα.

Δεν εννοω οτι μου την επεσαν μια μερα ή μου σφηριξαν στο δρομοή με κερασαν ενα ποτο ... μιλαω γιακαταστασεις με καποια διαρκεια .

Όπως είπα κ πριν...

Οι άντρες πρώτα θέλουν να πηδήξουν κ μετά όλα τα άλλα...οι γυναίκες πρώτα θέλουν κ αυτές δεν ξέρουν τι κ μετά να πηδηχτούν...

Έχει διαφορά.

Τοτε επισης ειναι λογικο να γαμας μπαζα ...

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλα δε θα σου κανω μαθηματα εγω πως να ριχνεις γκομενα ...
απλα σου λεω οτι χωρις αυτοπεποιθηση μηδενιζεις τις πιθανοτητες ( δεν υπαρχουν πολλες γυναικες που θελουν ανασφαλεις αντρες ) ...
ενω αν εισαι μαγκας και με μετρια εμφανιση μπορεις να ριξεις μουναρες ...

Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'  :helpplea:

Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας  :pipa1: :fuck2:  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Τουs εριξεs?????

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν εννοω οτι μου την επεσαν μια μερα ή μου σφηριξαν στο δρομοή με κερασαν ενα ποτο ... μιλαω γιακαταστασεις με καποια διαρκεια .

Δεν ειπα κατι διαφορετικο.

Οι συνθηκες για τον αντρα να κανει μια γυναικα να παει η να ειναι μαζι του ειναι διαφορετικες απο αυτες που πρεπει να υπαρξουν για να κανει μια γυναικα το ιδιο.

Μαλιστα, δεν εχουν καμια απολυτως σχεση η/και δυσκολια μεταξυ τους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα το θέμα...σκέψου να σε γουστάρουν και να σου λένε συγχρόνως ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση...και μετά να την κάνουν κιόλας...μετά σου ξανασηκώνεται ή δε σου ξανασηκώνεται ποτέ ο 'Αμβρόσιος'  :helpplea:

Πάντως κι οι γκόμενες τι μανία μ' αυτή την ασφάλεια...ίσως γιατί η πλειοψηφία είναι μονίμως full στην ανασφάλεια και πολύ περισσότερο απ'τους άντρες...άσε που πρέπει να σαι και μονίμως στην τσίτα να τις ακούς, να τις νιώθεις, να προλαβαίνεις τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιείς συγχρόνως...ουυύφφ, πολύ κούραση και υπομονή βρε παιδί μου για μερικές στιγμές εκτόνωσης και καύλας  :pipa1: :fuck2:  :2funny: :2funny:

Οι γυναικες θελουν καποιον να νιωθουν ασφαλεια γιατι ως οργανισμοι ειναι φτιαγμενοι ετσι ωστε να ακολουθουν και οχι να ηγουνται. Εστω και φαινομενικα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στην έπεσαν κ είπες ναι....τους έριξες;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom