Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Συμφωνουμε ...
Απλα εφερα ως παραδειγμα τον εαυτο μου γτ ειμαι μετρια , μετριος ειναι και αυτος εμφανισιακα ...
το οτι αυτο δεν εχει ριξει μουναρες ενω εγω εω "ριξει" ... συμβαινει για διαφορους λογους ως εδω συμφωνουμε ...
Το ποιντ μου ηταν ομως οτι ανεξαρτητα απο το φυλλο καποιου μετριου εμφανισιακα ανθρωπου σημαντικο ρολο παιζει η αυτοπεποιηση και να σου βγαζει ο αλλος οτι σιγουρος για τον εαυτο του και οχι οτι ειναι φοβισμενο κουτβι ... δινει +
Τι σημαινει "φοβισμενο κουταβι?" το παληκαρι μπορει να ειναι απλα ντροπαλο και να θελει τον χρονο του. Ακομη και να υποκριθει κατι στην αρχη που δεν ειναι ο αλλος και να ζορισει τον εαυτο του θα του κοστισει μετα... γιατι τον χρονο του και παλι θα τον θελει. Και να σου πω καλυτερα να το δειξει εξαρχης οσο καιρο παλευει για να το φτιαξει ταυτοχρονα... η να το βλετιωνει... ας το δειχνει για να προσελκυσει καποια που θα εκτιμησει αυτη την ιδιοτητα.
Οποια θελει αλητοκοκοβιους ας παει με εκεινους.... πληρωνοντας στο τελος και το αναλογο τιμημα των επιλογων της. Τα εχετε βαλει σε κουτακια.... Αυτος ειναι μαγκας.... αυτος ειναι χεστης. Η ανθρωπινη ψυχολογια εχει αρκετους συνδυασμους.