Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συμφωνουμε ...

Απλα εφερα ως παραδειγμα τον εαυτο μου γτ ειμαι μετρια , μετριος ειναι και αυτος εμφανισιακα ...
το οτι αυτο δεν εχει ριξει μουναρες ενω εγω εω "ριξει" ... συμβαινει για διαφορους λογους ως εδω συμφωνουμε ...

Το ποιντ μου ηταν ομως οτι ανεξαρτητα απο το φυλλο καποιου μετριου εμφανισιακα ανθρωπου σημαντικο ρολο παιζει η αυτοπεποιηση και να σου βγαζει ο αλλος οτι σιγουρος για τον εαυτο του και οχι οτι ειναι φοβισμενο κουτβι ... δινει +

Τι σημαινει "φοβισμενο κουταβι?" το παληκαρι μπορει να ειναι απλα ντροπαλο και να θελει τον χρονο του. Ακομη και να υποκριθει κατι στην αρχη που δεν ειναι ο αλλος και να ζορισει τον εαυτο του θα του κοστισει μετα... γιατι τον χρονο του και παλι θα τον θελει. Και να σου πω καλυτερα να το δειξει εξαρχης οσο καιρο παλευει για να το φτιαξει ταυτοχρονα... η να το βλετιωνει... ας το δειχνει για να προσελκυσει καποια που θα εκτιμησει αυτη την ιδιοτητα.

Οποια θελει αλητοκοκοβιους ας παει με εκεινους.... πληρωνοντας στο τελος και το αναλογο τιμημα των επιλογων της. Τα εχετε βαλει σε κουτακια.... Αυτος ειναι μαγκας.... αυτος ειναι χεστης. Η ανθρωπινη ψυχολογια εχει αρκετους συνδυασμους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το ποιντ μου ηταν ομως οτι ανεξαρτητα απο το φυλλο καποιου μετριου εμφανισιακα ανθρωπου σημαντικο ρολο παιζει η αυτοπεποιηση και να σου βγαζει ο αλλος οτι σιγουρος για τον εαυτο του και οχι οτι ειναι φοβισμενο κουτβι ... δινει +

Οχι. Δεν ισχυει αυτο.

Μια μετρια γυναικα, αν ειναι φοβισμενη σα το κουταβι οπως λες, στο τσακ βρισκει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ πολλους γαμιαδες/εραστες/whatever. Ο αντιστοιχος αντρας δεν παιζει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι σημαινει "φοβισμενο κουταβι?" το παληκαρι μπορει να ειναι απλα ντροπαλο και να θελει τον χρονο του. Ακομη και να υποκριθει κατι στην αρχη που δεν ειναι ο αλλος και να ζορισει τον εαυτο του θα του κοστισει μετα... γιατι τον χρονο του και παλι θα τον θελει. Και να σου πω καλυτερα να το δειξει εξαρχης οσο καιρο παλευει για να το φτιαξει ταυτοχρονα... η να το βλετιωνει... ας το δειχνει για να προσελκυσει καποια που θα εκτιμησει αυτη την ιδιοτητα.

Οποια θελει αλητοκοκοβιους ας παει με εκεινους.... πληρωνοντας στο τελος και το αναλογο τιμημα των επιλογων της. Τα εχετε βαλει σε κουτακια.... Αυτος ειναι μαγκας.... αυτος ειναι χεστης. Η ανθρωπινη ψυχολογια εχει αρκετους συνδυασμους.

Ποιο χρονο του ρε? Κυνηγος εισαι. Χρονο και μαλακιες.

Η χτυπας και παιρνεις αυτο που θελεις ( η εστω προσπαθεις ) η αφηνεις τις δικαιολογιες και καθεσαι σπιτι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Η χτυπας και παιρνεις αυτο που θελεις ( η εστω προσπαθεις ) η αφηνεις τις δικαιολογιες και καθεσαι σπιτι σου.

Δεν αντιλεγω... αλλα αν καποιος θελει βοηθεια

θα πρεπει να τον αποπαρουμε?

Αυτο που λες ειναι σωστη αποψη για οταν εχεις βοηθησει

αρκετα καποιον και συνεχιζει να ειναι μαλθακος... εκει κανεις

την δικη σου τακτικη  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Εγω το βλεπω καπως διαφρετικα ...
αυτοπεποιθηση αποκτας οταν κατακτας πραγματα οταν κερδιζεις σεβασμο εκτιμηση οταν βλεπεις οτι οι κοποι σου σε διαφορους τομεις αποδδουν καρπους ...

Αν καποιος αρκειται στο μετριο γτ πιστευει οτι μεχρι εκει μπορει να φτασει( δεν ειναι ουσιαστικα δικη του επιλογη) και δεν τολμαει ή δινει την αισθηση οτι δεν ειναι ικανος τοτε αποτυγχανει ...

Αυτο συμβαινει και με τις γυναικες και τους αντρες ... ο αντρας εχει ενα ρολο η γυναικα τον δικο της ... οι αντρες λοιπον οι οποιοι ειναι πολυ διστακτικοι και φοβουνται το ρισκο συνηθως δεν βγαζουν γκομενα γτ απλα δεν μπορουν να προσφερουν την ασφαλεια την οποια ειτε φανερα ειτε ενδομυχα αποζητα μια γυναικα ...

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

το θεμα ειναι να εχουμε κ καμια επιτυχια κ να μην μενουμε με το βραβειο του κυνηγου κ την παλαμη μας  :P

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
αυτοπεποιθηση αποκτας οταν κατακτας πραγματα οταν κερδιζεις σεβασμο εκτιμηση οταν βλεπεις οτι οι κοποι σου σε διαφορους τομεις αποδδουν καρπους ...

Αν καποιος αρκειται στο μετριο γτ πιστευει οτι μεχρι εκει μπορει να φτασει( δεν ειναι ουσιαστικα δικη του επιλογη) και δεν τολμαει ή δινει την αισθηση οτι δεν ειναι ικανος τοτε αποτυγχανει ...

Αυτο συμβαινει και με τις γυναικες και τους αντρες ... ο αντρας εχει ενα ρολο η γυναικα τον δικο της ... οι αντρες λοιπον οι οποιοι ειναι πολυ διστακτικοι και φοβουνται το ρισκο συνηθως δεν βγαζουν γκομενα γτ απλα δεν μπορουν να προσφερουν την ασφαλεια την οποια ειτε φανερα ειτε ενδομυχα αποζητα μια γυναικα ...

ειτε δεν εχουν το βυσμα για να γινει το προξενιο οπως θελετε ολες κ τους αντιμετωπιζετε σαν μιασματα ακομα κ αν ειναι μια χαρα γκομενοι

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Οχι. Δεν ισχυει αυτο.

Μια μετρια γυναικα, αν ειναι φοβισμενη σα το κουταβι οπως λες, στο τσακ βρισκει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ πολλους γαμιαδες/εραστες/whatever. Ο αντιστοιχος αντρας δεν παιζει.

Γνωριζω πολλες μετριες κοπελες οι οποιες ναι μεν μπορουν να βρουν γαμιαδες το οτι ομως "δεν ξερουν να φλερταρουν" τις εχει κανει να ειναι μονες πολυυυυ καιρο ...  :-
Αντιστοιχα αντρες αδιαφοροι εμφανισιακα οι οποιο ομως ξερουν να φερθουν να ριχνουν ωραιες γυναικες ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Παλια ημουν και εγω αυτης της αποψης... και τωρα ειμαι αλλα μονο οταν εχω τρελη διαθεση και κεφι.
Κατα τα αλλα... ειμαι υπερ της "συνεργασιας" δηλαδη δειχνει η αλλη ενα καλο προσωπο η ενα καλο δειγμα και χωνομαι.

Πριν απο 2-3 βδομαδες ειχα πιασει την κουβεντα σε καποια σε μια ηρεμη καφετερια μερα μεσημερι...
Η κουβεντα πηγαινε καλα... σε καποια φαση επειδη ηθελα να ζητησω μσν (κινητο ζηταω λιγες φορες)
την ρωτησα αν ασχολειται με το ιντερνετ.... απο εκεινο το σημειο και μετα η κουβεντα πηρε περιεργη τροπη με ρωτησε τι ακριβως εννοω καπως αποτομα... ομολογω δεν μου αρεσε... παρολαυτα συνεχισα και την ρωτησα αν εχει μσν και αν μιλαει απο εκει με φιλους κτλπ... μου ειπε πως εχει... αλλα δεν με ρωτησε αν εχω και εγω. Και καπου εκει το εκοψα και δεν συνεχισα. Καποιος αλλος μπορει να αγνοουσε και να συνεχιζε και εκει ακριβως κρυβεται η εννοια του ρισκου..

Εγω παντως δεν ηθελα να το ρισκαρω... εφοσον ηταν αποτομη προς το τελος οποτε της ειπα ενα γεια χαρα οταν τελειωσα τον καφε μου και εφυγα.... εκτος αυτου μολις ειχε τελειωσει η συζητηση στο παραπανω αποτομο σημειο πηγε και εφερε την σερβιτορα στο τραπεζι και καθησε μαζι της (μαλλον θα ηταν φιλες) τεσπα... δεν το συνεχισα... λυπαμαι αλλα πλεον δεν θελω να ρισκαρω  :grin:

παλαιοτερα το εκανα οκ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Παλια ημουν και εγω αυτης της αποψης... και τωρα ειμαι αλλα μονο οταν εχω τρελη διαθεση και κεφι.
Κατα τα αλλα... ειμαι υπερ της "συνεργασιας" δηλαδη δειχνει η αλλη ενα καλο προσωπο η ενα καλο δειγμα και χωνομαι.

Πριν απο 2-3 βδομαδες ειχα πιασει την κουβεντα σε καποια σε μια ηρεμη καφετερια μερα μεσημερι...
Η κουβεντα πηγαινε καλα... σε καποια φαση επειδη ηθελα να ζητησω μσν (κινητο ζηταω λιγες φορες)
την ρωτησα αν ασχολειται με το ιντερνετ.... απο εκεινο το σημειο και μερα η κουβεντα πηρε περιεργη τροπη με ρωτησε τι ακριβως εννοω καπως αποτομα... ομολογω δεν μου αρεσε... παρολαυτα συνεχισα και την ρωτησα αν εχει μσν και αν μιλαει απο εκει με φιλους κτλπ... μου ειπε πως εχει... αλλα δεν με ρωτησε αν εχω και εγω. Και καπου εκει το εκοψα και δεν συνεχισα. Καποιος αλλος μπορει να αγνοουσε και να συνεχιζε και εκει ακριβως κρυβεται η εννοια του ρισκου..

Εγω παντως δεν ηθελα να το ρισκαρω... εφοσον ηταν αποτομη προς το τελος οποτε της ειπα ενα γεια χαρα οταν τελειωσα τον καφε μου και εφυγα.... εκτος αυτου μολις ειχε τελειωσει η συζητηση στο παραπανω αποτομο σημειο πηγε και εφερε την σερβιτορα στο τραπεζι και καθησε μαζι της (μαλλον θα ηταν φιλες) τεσπα... δεν το συνεχισα... λυπαμαι αλλα πλεον δεν θελω να ρισκαρω  :grin:

παλαιοτερα το εκανα οκ.

Πας καλα ρε?

Της μιλουσες στην πραγματικη ζωη και της ζητησες το μσν( = εικονικη ζωη, ετσι για την σποιλερια ) ? χαχα ελεος ρε. Τραγικα πραγματα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
το θεμα ειναι να εχουμε κ καμια επιτυχια κ να μην μενουμε με το βραβειο του κυνηγου κ την παλαμη μας  :P

ειτε δεν εχουν το βυσμα για να γινει το προξενιο οπως θελετε ολες κ τους αντιμετωπιζετε σαν μιασματα ακομα κ αν ειναι μια χαρα γκομενοι

Μιλαω για μετριους εμφανισιακα με αλλα + ( εξυπναδα χιουμορ κοινα ενδιαφεροντα κ.α.)

@bold κινητο γτ δε ζητησες ?  :think:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Μα το βραβειο του κυνηγου ειναι το θηραμα ;)

Αλλα παντα θα υπαρχουν αποτυχιες.

εχμ ναι αλλα αν την πεφτεις σε διαφορες στο δρομο κ δεν σου δινουν σημασια στο τελος εχεις τον τιτλο του κυνηγου αλλα εισαι στα ιδια με το να εiχες τον τιτλο του μαλακα κ να καθοσουν σπιτι να επαιζες pro  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πας καλα ρε?

Της μιλουσες στην πραγματικη ζωη και της ζητησες το μσν( = εικονικη ζωη, ετσι για την σποιλερια ) ? χαχα ελεος ρε. Τραγικα πραγματα.

Δεν ειχα το θρασσος να ζητησω κατι παραπανω.

Αυτο μπορεσα αυτο ζητησα. Κρατα με να σε κρατω

να ανεβουμε το βουνο. Αν σε βλεπει οτι δυσκολευεσαι

και θελει μπορει να βοηθησει με τον τροπο της... δεν περναμε

απο καστιν... και αυτες δεν ειναι αλανθαστες  :grin:

Επισκέπτης

την ρωτησα αν ασχολειται με το ιντερνετ.... απο εκεινο το σημειο και μετα η κουβεντα πηρε περιεργη τροπη με ρωτησε τι ακριβως εννοω καπως αποτομα... ομολογω δεν μου αρεσε... παρολαυτα συνεχισα και την ρωτησα αν εχει μσν και αν μιλαει απο εκει με φιλους κτλπ... μου ειπε πως εχει... αλλα δεν με ρωτησε αν εχω και εγω. Και καπου εκει το εκοψα και δεν συνεχισα. Καποιος αλλος μπορει να αγνοουσε και να συνεχιζε και εκει ακριβως κρυβεται η εννοια του ρισκου..

Εγω παντως δεν ηθελα να το ρισκαρω... εφοσον ηταν αποτομη προς το τελος οποτε της ειπα ενα γεια χαρα οταν τελειωσα τον καφε μου και εφυγα.... εκτος αυτου μολις ειχε τελειωσει η συζητηση στο παραπανω αποτομο σημειο πηγε και εφερε την σερβιτορα στο τραπεζι και καθησε μαζι της (μαλλον θα ηταν φιλες) τεσπα... δεν το συνεχισα... λυπαμαι αλλα πλεον δεν θελω να ρισκαρω  :grin:

παλαιοτερα το εκανα οκ.
μετα σου φταινε οι γυναικες? :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αν φοβασαι, μην κανεις τιποτα εξαρχης. Την στιγμη που την εχεις μπροστα σου της λες για κινητο οχι για μσν.

Δεν εισαι στο zoo.gr

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Μιλαω για μετριους εμφανισιακα με αλλα + ( εξυπναδα χιουμορ κοινα ενδιαφεροντα κ.α.)

@bold κινητο γτ δε ζητησες ?  :think:

to humor κ η προσωπικοτητα φαινεται σε βαθος χρονου ολες σε αποριπτουν χωρις καν να σε γνωρισουν η να σου μιλησουν επειδη δεν σε συστησε η φιλη ξαδερφη κολλητη κ λοιπες αγαμητες που σας περιτριγυριζουν  :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
to humor κ η προσωπικοτητα φαινεται σε βαθος χρονου ολες σε αποριπτουν χωρις καν να σε γνωρισουν η να σου μιλησουν επειδη δεν σε συστησε η φιλη ξαδερφη κολλητη κ λοιπες αγαμητες που σας περιτριγυριζουν  :P

Αμα στοχευεις σε αυτες τυπε τοτε καλα να παθεις ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εχμ ναι αλλα αν την πεφτεις σε διαφορες στο δρομο κ δεν σου δινουν σημασια στο τελος εχεις τον τιτλο του κυνηγου αλλα εισαι στα ιδια με το να εiχες τον τιτλο του μαλακα κ να καθοσουν σπιτι να επαιζες pro  :P

wtf ??  :headbang:

ουτε για αστειο δεν τ λενε αυτα

Δεν ειναι θρασσος .... ειναι αυτο που επρεπε να κανεις αν ηθελες να εχεις ελπιδες οτι θα γινει κατι ....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom