Νέα

Πειραιάς. έχει κίνηση το πρωι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
πας κυκλαδες μαν  :grin:
τοσο πρωι δε ξερω αλλα σιγουρα θα ειναι και αλλοι που θα ταξιδευουν αυτη την ωρα
εσυ καλο ειναι να εισαι μιση ωρα πιο νωρις εκει,αρα υπολογισε να εισαι 7 παρα εκει
και κινηση να βρεις παλι θα προλαβεις το καραβι

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω προνοησει για το μισαωρο... Το χω βαλει μεσα στην τιμη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχει κινηση.
Αν ειναι Παρασκευη η Σαββατο της πουτανας ξεκινα μια ωρα+ πιο πριν αν ειναι καθημερινη σε ενα μισαωρο καθαρισες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
Εχω προνοησει για το μισαωρο... Το χω βαλει μεσα στην τιμη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και δε χρειαζεται να βγεις πειραιως
απο ποταμι βγαινεις στην εξοδο για πειραια
και πεφτεις πισω απο το ΝΑΟ  :rockon:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πιο κοντα τυπε. Συρο.
Ναι σωστα θα τερματισω την εθνικη, δεξια και θα περασω πισω απο το τηγανι (ΝΑΟ)

Επισκέπτης
Πιο κοντα τυπε. Συρο.
Ναι σωστα θα τερματισω την εθνικη, δεξια και θα περασω πισω απο το τηγανι (ΝΑΟ)
καλα να περασεις.
Το θεμα ειναι ποση ωρα θα φας μεσα στο λιμανι και οχι στην διαδρομη 6:30 το πρωι

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
600
Πόντοι
306

Ακου τον παλιό, που κατεβαίνει κάθε μέρα στον Πειραιά, τα τελευταία 15 χρόνια. Την ώρα που θέλεις να είσαι κάτω, δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση στην Εθνική. Το πρόβλημα είναι όταν θα μπεις Πειραιά και μάλιστα εκείνη την ώρα, που φεύγουν συνήθως 5-6 μεγάλα ferry boats με 300 αυτοκίνητα το καθένα. Καλύτερα να φτάσεις 45' νωρίτερα και να περιμένεις, παρά να βλέπεις τον καταπέλτη να σηκώνεται και 'συ να 'σαι σφηνωμένος κι ακίνητος ανάμεσα σε δυο νταλίκες.
Σαν πιο σύντομο δρομολόγιο εισόδου στον Πειραιά, θα σου προτείνω το εξής: Βγαίνεις από την Εθνική στο ύψος του SKAI, συνεχίζεις παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού, κρατώντας την δεξιά λωρίδα και βγαίνεις στην έξοδο για Γρηγ. Λαμπράκη και Μαρίνα Ζέας. Οταν μπεις Λαμπράκη, την ακολουθείς και στα 4α φανάρια στρίβεις δεξιά στην Βασ. Γεωργίου. Κατεβαίνεις την Βασ. Γεωργίου και πέφτεις φάτσα στο λιμάνι.
Καλές διακοπές, συνάδελφε!

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ο παλιος ειναι αλλιως
Χαραξα την πορεια που προτεινες και αυριο πρωι σκαω μυτη!
Ευχαριστω συναγωνιστη

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Και για οσους στο μελον θελησουν να και η σωστη διαδρομη

URL]

full size

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τυπε απο οσο ξερω το πρωι γίνεται της πουτάνας στο λιμάνι....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Εγω περσυ ξεκιναω απο  καλλιθεα 6 μιση να παω πειραια το πλοιο εφευγε 7 μιση και εφτασα 10 λεπτα πριν φυγει.Μεχρι να φτασω βεβαια γαμοσταυριζα αλλα ολα καλα ευτυχως.Το καλο ηταν πως και καποιοι που αργησαν δεν την πατησαν γιατι το πλοιο εφυγε με 15 λεπτα καθυστερηση.
Πιστυεω πως το καλυτερο αν φευγεις για κυκλαδες ειναι να βγεις πειραιως και το τερμα της που χωριζεται να πας δεξια.Ακομα καλυτερα ειναι να μην σριψεις στην συνεχεια  δεξια που παει για κυκλαδες αλλα συνεχειζεις ευθεια και μπαινεις απο την πυλη των κρητικων που εκεινη την ωρα ειναι χαλαρα και κινεισαι ευκολα και απλα εντος λιμανιου αποφεγοντας φαναρια και κινηση.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Η Συρος ειναι πανεμορφη.Πολυ ωραι πολη-οχι κυκλαδιτικη αρχιτεκτονικη-αλλα νεοκλασικη.Καλοι ανθρωποι,καλο φαι.Ταβερνα στην πολη η Νησιωτισσα ΟΧΙ στην ταβερνα ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.Γαματο ιταλικο παγωτο στο daidai ωραιο παραλιακο μπαρ με ξαπλωστρες στο κυμα στα Βαπορια κατω χαμηλα το λενε ΑΣΤΡΑ.Ξερω πολλα ρωτα οτι θελεις.Αναλογως τι ψαχνεις θα περασεις πολυ καλα.
Αν πας για τουριστριες η μουνοθυελλες απλως μην πας....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Ξεχασα το ΑΜΒΥΞ το ιταλικο εστιατοριο στο λιμανι.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Προσοχη το ΑΜΒΥΞ οχι το αλλο το μοδατο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Δεν έχει κινηση εκεινη την ώρα ο κηφισος μιλαμε για 6-7 , ψυχη δεν θα υπάρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom