You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πειραιάς. έχει κίνηση το πρωι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
πας κυκλαδες μανθέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
τοσο πρωι δε ξερω αλλα σιγουρα θα ειναι και αλλοι που θα ταξιδευουν αυτη την ωρα
εσυ καλο ειναι να εισαι μιση ωρα πιο νωρις εκει,αρα υπολογισε να εισαι 7 παρα εκει
και κινηση να βρεις παλι θα προλαβεις το καραβι
Επισκέπτης
εχει κινηση.θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
Αν ειναι Παρασκευη η Σαββατο της πουτανας ξεκινα μια ωρα+ πιο πριν αν ειναι καθημερινη σε ενα μισαωρο καθαρισες
Επισκέπτης
Σαντορινη η Παροναξια τυπε;Εχω προνοησει για το μισαωρο... Το χω βαλει μεσα στην τιμη![]()
![]()
![]()
![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
και δε χρειαζεται να βγεις πειραιωςΕχω προνοησει για το μισαωρο... Το χω βαλει μεσα στην τιμη![]()
![]()
![]()
![]()
απο ποταμι βγαινεις στην εξοδο για πειραια
και πεφτεις πισω απο το ΝΑΟ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
καλα να περασεις.Πιο κοντα τυπε. Συρο.
Ναι σωστα θα τερματισω την εθνικη, δεξια και θα περασω πισω απο το τηγανι (ΝΑΟ)
Το θεμα ειναι ποση ωρα θα φας μεσα στο λιμανι και οχι στην διαδρομη 6:30 το πρωι
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 600
- Πόντοι
- 306
θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
Ακου τον παλιό, που κατεβαίνει κάθε μέρα στον Πειραιά, τα τελευταία 15 χρόνια. Την ώρα που θέλεις να είσαι κάτω, δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση στην Εθνική. Το πρόβλημα είναι όταν θα μπεις Πειραιά και μάλιστα εκείνη την ώρα, που φεύγουν συνήθως 5-6 μεγάλα ferry boats με 300 αυτοκίνητα το καθένα. Καλύτερα να φτάσεις 45' νωρίτερα και να περιμένεις, παρά να βλέπεις τον καταπέλτη να σηκώνεται και 'συ να 'σαι σφηνωμένος κι ακίνητος ανάμεσα σε δυο νταλίκες.
Σαν πιο σύντομο δρομολόγιο εισόδου στον Πειραιά, θα σου προτείνω το εξής: Βγαίνεις από την Εθνική στο ύψος του SKAI, συνεχίζεις παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού, κρατώντας την δεξιά λωρίδα και βγαίνεις στην έξοδο για Γρηγ. Λαμπράκη και Μαρίνα Ζέας. Οταν μπεις Λαμπράκη, την ακολουθείς και στα 4α φανάρια στρίβεις δεξιά στην Βασ. Γεωργίου. Κατεβαίνεις την Βασ. Γεωργίου και πέφτεις φάτσα στο λιμάνι.
Καλές διακοπές, συνάδελφε!
Και για οσους στο μελον θελησουν να και η σωστη διαδρομη
full size
![URL]](http://[URL unfurl="true"]http://3.bp.blogspot.com/-2F84Ila2qEQ/UdmLN_0Pd_I/AAAAAAABzPk/LN9MAJmgKzw/s1600/p.png[/URL])
full size
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τυπε απο οσο ξερω το πρωι γίνεται της πουτάνας στο λιμάνι....θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.514
- Πόντοι
- 456
Εγω περσυ ξεκιναω απο καλλιθεα 6 μιση να παω πειραια το πλοιο εφευγε 7 μιση και εφτασα 10 λεπτα πριν φυγει.Μεχρι να φτασω βεβαια γαμοσταυριζα αλλα ολα καλα ευτυχως.Το καλο ηταν πως και καποιοι που αργησαν δεν την πατησαν γιατι το πλοιο εφυγε με 15 λεπτα καθυστερηση.
Πιστυεω πως το καλυτερο αν φευγεις για κυκλαδες ειναι να βγεις πειραιως και το τερμα της που χωριζεται να πας δεξια.Ακομα καλυτερα ειναι να μην σριψεις στην συνεχεια δεξια που παει για κυκλαδες αλλα συνεχειζεις ευθεια και μπαινεις απο την πυλη των κρητικων που εκεινη την ωρα ειναι χαλαρα και κινεισαι ευκολα και απλα εντος λιμανιου αποφεγοντας φαναρια και κινηση.
Πιστυεω πως το καλυτερο αν φευγεις για κυκλαδες ειναι να βγεις πειραιως και το τερμα της που χωριζεται να πας δεξια.Ακομα καλυτερα ειναι να μην σριψεις στην συνεχεια δεξια που παει για κυκλαδες αλλα συνεχειζεις ευθεια και μπαινεις απο την πυλη των κρητικων που εκεινη την ωρα ειναι χαλαρα και κινεισαι ευκολα και απλα εντος λιμανιου αποφεγοντας φαναρια και κινηση.
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Και για οσους στο μελον θελησουν να και η σωστη διαδρομη
![]()
full size
καλό ...πες μας καμια πληροφορία για Σύρο ...
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 222
- Πόντοι
- 616
Η Συρος ειναι πανεμορφη.Πολυ ωραι πολη-οχι κυκλαδιτικη αρχιτεκτονικη-αλλα νεοκλασικη.Καλοι ανθρωποι,καλο φαι.Ταβερνα στην πολη η Νησιωτισσα ΟΧΙ στην ταβερνα ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.Γαματο ιταλικο παγωτο στο daidai ωραιο παραλιακο μπαρ με ξαπλωστρες στο κυμα στα Βαπορια κατω χαμηλα το λενε ΑΣΤΡΑ.Ξερω πολλα ρωτα οτι θελεις.Αναλογως τι ψαχνεις θα περασεις πολυ καλα.
Αν πας για τουριστριες η μουνοθυελλες απλως μην πας....
Αν πας για τουριστριες η μουνοθυελλες απλως μην πας....
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 222
- Πόντοι
- 616
Ξεχασα το ΑΜΒΥΞ το ιταλικο εστιατοριο στο λιμανι.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Προσοχη το ΑΜΒΥΞ οχι το αλλο το μοδατο...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
θέλω να κατέβω το πρωι για καράβι πειραια, λιμάνι από κηφισό και πειραιώς. παίζει κίνηση αν θελω να είμαι 7και15 εκει; Εχω να κατεβω 3 χρνια πρωι κατω και δεν ξερω
Δεν έχει κινηση εκεινη την ώρα ο κηφισος μιλαμε για 6-7 , ψυχη δεν θα υπάρχει.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Βάλε ΣΚΑΙ 100,3!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)